ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР
Публикувано: 15 February 2006 - 06:57 PM
[B] b)
Здравейте,
искам да кажа и аз нещо по въпроса за снега.От моя опит с Бриджит няма проблем със снега.Тя много го обича и се прибира чак след като се наиграе добре.Когато я взехме ми казаха че породата не е зиморничава.Дано да е така но до сега нямаме проблеми. d)
Забравих да отговоря на Анди.Много сме добре с Джиджи.Тя ни е голяма сладурана. d)
Здравейте,
искам да кажа и аз нещо по въпроса за снега.От моя опит с Бриджит няма проблем със снега.Тя много го обича и се прибира чак след като се наиграе добре.Когато я взехме ми казаха че породата не е зиморничава.Дано да е така но до сега нямаме проблеми. d)
Забравих да отговоря на Анди.Много сме добре с Джиджи.Тя ни е голяма сладурана. d)
Публикувано: 15 February 2006 - 07:28 PM
super best ето ни и нас с Рико(на Джиджи бебето).Аз ходя с неьго всеки ден по Ъ пати навънка и до сега нямам никакви проблеми.Тои убожава да ходи навън и да скача в снега.Си гурно си зависи и от кученцето.Джиджи например неиска да излиза когато вали и е мокро,сина и обаче е непокис и шляпа във водата без проблеми super super
Публикувано: 15 February 2006 - 08:22 PM
Три пъти!
Твоето йорки сигурно много игриво! Защото има и такива,които не
смеят да си покажат и нослено на вън. l)
Твоето йорки сигурно много игриво! Защото има и такива,които не
смеят да си покажат и нослено на вън. l)
Публикувано: 15 February 2006 - 08:24 PM
Nika, какво да ти кажа...при нас нещата стоят така ние вкъщи не ходим до тоалетна....ходим само навън.и това автоматично ни кара да не обръщаме внимание на темпператури,дъжд,сняг,вятър...дори рекордните минусови температури не ни уплашиха....има една малка разлика...вършим си "работите" по бързо и бързо бързо се прибираме....
....че обожават снега и аз го потвърждавам!
....че обожават снега и аз го потвърждавам!

Публикувано: 16 February 2006 - 08:05 PM
ЧЕСТИТО !!!
Да ти е жива и здрава и само хубави моминти да имате с нея !!! cheers cheers
Да ти е жива и здрава и само хубави моминти да имате с нея !!! cheers cheers
Публикувано: 16 February 2006 - 09:00 PM
Честит РД и от нас!Много поздрави и вси4ко най-хубаво!
Колкото до зимните разходки ние ги обожаваме-ако може все ще търчим навън ще гледаме другите кучета ще играем,но понякога когато някой от семейството излезне и не го вземем/а той иска да тича навън/ нарочно ходи и пишка някъде в апартамента a) а когато му се скараме се крие-под леглото,под някой стол...... l)
Колкото до зимните разходки ние ги обожаваме-ако може все ще търчим навън ще гледаме другите кучета ще играем,но понякога когато някой от семейството излезне и не го вземем/а той иска да тича навън/ нарочно ходи и пишка някъде в апартамента a) а когато му се скараме се крие-под леглото,под някой стол...... l)
Публикувано: 16 February 2006 - 09:03 PM
Цитат
Благодаря от Ая и Ари !!! И от мен, разбира се !
bravoS bravoS bravoS cheers cheers cheers
bravoS bravoS bravoS cheers cheers cheers
Моля! l)
Публикувано: 17 February 2006 - 10:12 AM
Цитат
Рожденничната много се пременила за събитието! b)