Изгубени/Намерени/Търсещи дом
Публикувано: 04 February 2010 - 05:36 PM
надявам се да измъкна бебчо от тези луди хора.
Публикувано: 04 February 2010 - 06:19 PM

В този случай съм безсилна,поне ако го продаде дано да е на хора,който ще го дарят с нужната обич
и внимание.
Публикувано: 04 February 2010 - 06:25 PM

В този случай съм безсилна,поне ако го продаде дано да е на хора,който ще го дарят с нужната обич
и внимание.
Хм....голямо куче,все си мисля,че по-скоро с други цели някой би го купил и то на промоционалната му цена,а с малко пазарлък и за 150 лв ще си вземат страхотен жребец..
Публикувано: 04 February 2010 - 06:44 PM
Публикувано: 04 February 2010 - 06:45 PM
Да,знам.Но ще порасне и се разгони скоро........
Публикувано: 05 February 2010 - 12:09 PM

За съжаление лудата жена преди малко ми тресна телефона след като ми заяви,че
са се отказали да дават кученцето......

разстройството,а тя отказахме се,отказахме се.Аз пак казвам хубаво,но кученцето оздравя ли,
а тя ми затвори

Публикувано: 05 February 2010 - 12:17 PM

Публикувано: 05 February 2010 - 12:53 PM
ако е за продаване в нета има много обяви за продажба и бях сигурна,че някой ще го купи.
На мен нещата ми бяха представени от нея,че ако никой не го вземе до утре ще го изхвърли
на улицата.За съжаление няма да разбереме каква ще му бъде съдбата от тук на татъка

Все пак се надявам да е продадено и то на хора със сърца,който ще му осигурят щастлив живот!!!!!
Публикувано: 05 February 2010 - 02:01 PM
Дано попадне на свестни хора.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 05 February 2010 - 02:13 PM

Публикувано: 05 February 2010 - 02:32 PM
Публикувано: 05 February 2010 - 03:12 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com