В София вече има няколко капана за тази цел.Два са наши.Предполагам ходите на вилата с колата на мама, в нея малкия капан пасва идеално.Водите тук котката , стои на стационар от понеделник до петък( рез което време и ще бъде кастрирана, както и хранена и поена) и после пак на вилата.
Който иска, има начин.Който не, е пълен с оправдания.
Като ви се гледат безброй котта, раждащи се, давени в близката река или захвърлени някъде в плик да умрат....ами продължавайте.
Аз съм малкото леопардче Лео (коте)
Публикувано: 11 April 2010 - 03:55 PM
Лео е много красив
Дано да успееш да го задомиш!
но може да забремени всяка женска,некастрирана котка!До колкото разбирам такива наоколо не липсват!Розинка,на твое място бих приела предложението на dora7511,това е най-добрият и разумен вариант!

Цитат
не виждам смисъл да кастрирам Лео след катo е момче и не ражда
но може да забремени всяка женска,некастрирана котка!До колкото разбирам такива наоколо не липсват!Розинка,на твое място бих приела предложението на dora7511,това е най-добрият и разумен вариант!

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
Публикувано: 22 January 2011 - 10:34 PM
Здравейте. Мина много време. Лео все още е на улицата. Много е опасноо там за него. Поне някой може ли да му осигури временен дом?? Много ме е страх за него. Миналата неделя бах на вилата и го храних и оставих доста храна! имам малко снимчици. Нека и той да отиде в Разкази с чуден край!! Моля вии...
Моят БонБОнн

Моят БонБОнн