Dog.bg Форуми : Аязмото в гр. Стара Загора - ЗАБРАНЕНО ЗА КУЧЕТА

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Аязмото в гр. Стара Загора - ЗАБРАНЕНО ЗА КУЧЕТА

#1 Потребителят е офлайн   aak1983 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 26 August 2009 - 06:48 PM

Изкам да изкажа възмущението си от община Стара Загора .....Днес бях на разходка в Парк Аязмото и бях изгонена (буквално ) от там, двама мъже се представиха от еко контрол и ме накараха да напусна и ако следващия път ме видели - парични санкции .... eg_033.gif Каква е тази загубена държава в която живеем....какви са тези идиотски закони....значи аз мога да си плащам данъците, да купувам паспорти на кучетата,да ги чипирам , да ги разхождам на каишка + наморник ..... а сега вече и не мога и да ги разхождам в парк ?!?!?!!? eg_033.gif
User's Signature

ТОЛКОВА МНОГО ИДИОТИ - А ТОЛКОВА МАЛКО ПАТРОНИ !

#2 Потребителят е офлайн   Kamora_Bull Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2009 - 12:56 PM

Да ,така е.Много е тъпо и аз имах същия проблем на същото място.Единственото място маи остана кучешката градинка зад механото. ud_009.gif
User's Signature

Качена снимка

#3 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 20 October 2009 - 02:23 PM

Цитат(Kamora_Bull @ Oct 20 2009, 01:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Да ,така е.Много е тъпо и аз имах същия проблем на същото място.Единственото място маи остана кучешката градинка зад механото. ud_009.gif

Която е снабдена с пейки и фонтанчета ли? Където постоняни има малки деца? Вече има и табела "забранено за кучета" от страната към Химията.
Олеле, това за Аязмото ме уби. За цялата площ на парка ли се отнася? цяла Стара Загора си разхожда кучетата там, как ще забранят, направо нямам думи да изразя възмущението си... А сега какво? Кучетата на терасите? Или из Цар Симеон да си разхождам кучето? Каква е тая аханрхия бе?
User's Signature

Когато хората разберат, че животните могат да чувстват, животните ще разберат, че хората могат мислят.

Качена снимка

#4 Потребителят е офлайн   krassit Икона

Публикувано: 31 July 2012 - 04:33 PM

Имах същия проблем - изгониха ме позорно, като преди това ми посочиха алеята покрай тенискортовете! Аз съм с 2 малки кученца, как ще ида да се напъхам на вълка в устата! Обичам много Аязмото и сега ужасно ми липсва.
Предлагам всички кучкари да се обединим и вечер дружно да заразхождаме кучетата си по цар Симеон и пред общината :-)

#5 Потребителят е офлайн   arina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 July 2012 - 07:45 PM

На откриването на Олимпиадата показаха двете коргита на кралицата как си се разжождат насред Бъкингамския дворец. Там може, обаче в определени паркове в БГ - кучетата не могат да се разхождат! Браво на нашите управленци! Сигурно никой от тях няма куче....и сърце.

#6 Потребителят е офлайн   sosy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2012 - 09:35 AM

Като искат нашите управници да си плащаме данъка и да отглеждаме здрави кучета , то да ни осигурят и площ за разходки . Станало е невъзможно да се разходиш без паспорта на кучето , защото ако те спрат имало санкции и глоби .От цялото аязмо има само една алея за кучета и познайте какъв зверилник става от толкова кучета на едно място .Аз съм с малко кученце и се притеснявам да го разхождам там. п.п Моля ви собственици на кучета - почиствайте след любимците си , защото тревните площи са минирани страшно много . :ae_085:

#7 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 August 2012 - 12:13 PM

Последната валидна наредба за СЗ :
Н А Р Е Д Б А за реда и условията при отглеждане на животни в населените места на Община Стара Загора

Преди 2 месеца, бяхме на разходка на Аязмо, горе на кортовете 2ма полицаи възпитано ми напомниха че не мога да пускам кучето по тревата, но може да ходим (вързани) по алеите. Обособеното място за кучета е покрай старите казарми ...там може пуснати. Също така и по пътеките ,които не са асфалтирани!:db_046:

#8 Потребителят е офлайн   greeneyed Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2012 - 12:21 PM

http://www.starazago...-v-stara-zagora
решение на Общинския съвет от 28 юни 2012

" ...Община Стара Загора напомня на всички собственици на домашни кучета, че е абсолютно забранено разхождането на животните на територията на детски ясли и градини, детски и спортни площадки и училища; в дворовете на здравни заведения и заведения за социални грижи; на територията на уличното озеленяване, извънселищното озеленяване и паркове, междублоковите пространства. Разрешено е преминаването на животни компаньони през териториите на междублоковите пространства и уличното озеленяване до отвеждането им на определените за разходка места.."

Това с разхождането и преминаването го има и в други наредби. Звучи ми много глупаво

#9 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 August 2012 - 01:22 PM

То всичко забранено..и къде ще го разхождаме.На кучешката която дори не е оградена от всички страни и без проблем кучето може да избяга на улицата..
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)
Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#10 Потребителят е офлайн   starrkopf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:All You Need is Love

Публикувано: 01 August 2012 - 09:51 PM

Показване на мнениетоkrassit, в 31 July 2012 - 04:33 PM, написа:

Имах същия проблем - изгониха ме позорно, като преди това ми посочиха алеята покрай тенискортовете! Аз съм с 2 малки кученца, как ще ида да се напъхам на вълка в устата! Обичам много Аязмото и сега ужасно ми липсва.
Предлагам всички кучкари да се обединим и вечер дружно да заразхождаме кучетата си по цар Симеон и пред общината :-)

Така ще е!!!
Нали все някой трябва да им се подчинява на другарите...Това с груповата разходка
е добра идея,но може да отидете и на бул.”Руски”30.Сигурен съм, че ще обърнат внимание,все пак и чичо „СО” е Ваш съгражданин.
User's Signature

Всеки има кучето,което заслужава...
https://www.facebook..._homepage_panel
https://www.facebook...34862426717095/

#11 Потребителят е офлайн   spongi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 October 2012 - 06:09 PM

Колеги, съжалявам за това което се случва при вас, но и в Пловдив от днес тръгнаха да глобяват собственици на кучета които когато ги разхождат не носят в себе си паспорт от общината или торбичка за акото на кучето си. От много време искам да задам няколко въпроса по повод държавната дискриминация която се упражнява върху нас - собствениците на домашни кучета, а ограниченията на които сме подложени ние спрямо свободно разхождащите се пезпризорни помияри, мога да кажа, че се равняват на дискриминация спрямо нас от страна на Държавата. Кучетата ни са обезпаразитени, ваксинирани, къпани и ние вземаме мерки те да не оставят боклуци след себе си, а не ни допускат до там където са нашите деца и внуци в парковете, детските градини, училищата където могат да играят с тях, а безпризорните глугници, обикалящи където им дойде на ума серат и пикаят на всякъде и най-вече в пясъчниците където играят децата, за тях няма кой взема мерки ! Писна ми, сигурно и не само на мен, това ме кара да се сетя и за циганите които са като помиярите, нищо не плащат, а само искат и сума ти фондации ги пазят, до кога:eg_033: ?????????????

#12 Потребителят е офлайн   starrkopf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:All You Need is Love

Публикувано: 24 October 2012 - 07:43 PM

Показване на мнениетоspongi, в 24 October 2012 - 06:09 PM, написа:

Колеги, съжалявам за това което се случва при вас, но и в Пловдив от днес тръгнаха да глобяват собственици на кучета които когато ги разхождат не носят в себе си паспорт от общината или торбичка за акото на кучето си. От много време искам да задам няколко въпроса по повод държавната дискриминация която се упражнява върху нас - собствениците на домашни кучета, а ограниченията на които сме подложени ние спрямо свободно разхождащите се пезпризорни помияри, мога да кажа, че се равняват на дискриминация спрямо нас от страна на Държавата. Кучетата ни са обезпаразитени, ваксинирани, къпани и ние вземаме мерки те да не оставят боклуци след себе си, а не ни допускат до там където са нашите деца и внуци в парковете, детските градини, училищата където могат да играят с тях, а безпризорните глугници, обикалящи където им дойде на ума серат и пикаят на всякъде и най-вече в пясъчниците където играят децата, за тях няма кой взема мерки ! Писна ми, сигурно и не само на мен, това ме кара да се сетя и за циганите които са като помиярите, нищо не плащат, а само искат и сума ти фондации ги пазят, до кога:eg_033: ?????????????

Въпросите,които задавате са напълно основателни,като изключим факта че т.нар. "помияри" са наш,човешки продукт...
Само че общините не ги нтересува - те не са пуснали кучетата по улиците.Така се извиняват другарите,мислейки че с тъпите си обяснения проблемите ще се решат.Да направят специални площадки за разходка на домашни любимци / по една в четирите края на всеки град,като за по-големите и София да са поне двойно/,но и това не щат.
Трудна работа...
User's Signature

Всеки има кучето,което заслужава...
https://www.facebook..._homepage_panel
https://www.facebook...34862426717095/

#13 Потребителят е офлайн   Hera_mp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2012 - 09:13 AM

Показване на мнениетоspongi, в 24 October 2012 - 06:09 PM, написа:

Съгласна съм с тебе. Качена снимка

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни