Бебета регистрирани в БКК "Северни кучета"
Публикувано: 23 February 2008 - 10:36 AM
Хей,БРАВО НА МАМА САРА И ТАТКО БОРК! :blink: ;)
ЧУДЕСНИ СТЕ Huskypower! :yahoo:
Когато рових в нета, да търся Сибирско Хъски идеята ми беше за Хъски като Борк:страшен е!Много ми харесва!
А мъничето на снимката, дето се е притиснало към мама Сара е бяло-кафявО като тати Борк:БРАВО!Радост за окото. :meche:
Ако имах къща щях да си взема още едно сладурче!
Бъдете здрави! :wub:
ЧУДЕСНИ СТЕ Huskypower! :yahoo:
Когато рових в нета, да търся Сибирско Хъски идеята ми беше за Хъски като Борк:страшен е!Много ми харесва!
А мъничето на снимката, дето се е притиснало към мама Сара е бяло-кафявО като тати Борк:БРАВО!Радост за окото. :meche:
Ако имах къща щях да си взема още едно сладурче!
Бъдете здрави! :wub:
Публикувано: 23 February 2008 - 03:10 PM
Ооо, Боже, мамини сладки! Как се е гушнало в мама-нямам думи..Задължително да пуснете тая снимка в конкурса!
Живи и здрави, да пораснат хубави и много щастливи и обичани :wub:
Желая им и страхотни стопани, че то това е едно от най-важните предпоставки за по-горните неща!
Живи и здрави, да пораснат хубави и много щастливи и обичани :wub:
Желая им и страхотни стопани, че то това е едно от най-важните предпоставки за по-горните неща!
Публикувано: 23 February 2008 - 10:16 PM
ще пусна до няколко дена снимки, че от днес съм с нов компютър и ми трябва технологично време да си "оправя нещата" ;)
sheme7a Сара я намерихме още преди няколко седмици, писала съм в темата за загубени / намерени.
sheme7a Сара я намерихме още преди няколко седмици, писала съм в темата за загубени / намерени.

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 25 February 2008 - 01:32 PM
Мерси, да ти се връща ;) Тази вечер ще пусна снимки. И скоро не знам как ще им насмогна, защото се родиха още кучила и в момента моя Реди е горд дядо на общо 17 внука :rolleyes: та едвам смогвам събота неделя да си обиколя родата ;D
Бебетата започват да отварят очета след 9-10 ден, а някои и по-късно към 14-15 ден. Те ги отварят, но още не виждат добре. Малко преди това започват и да чуват.
Бебетата започват да отварят очета след 9-10 ден, а някои и по-късно към 14-15 ден. Те ги отварят, но още не виждат добре. Малко преди това започват и да чуват.

JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
Публикувано: 25 February 2008 - 10:17 PM
Благодаря! В момента са супер за мачкане дебели и пъшкащи :wub: :wub: :wub:
Ето ги и тях :blink:
Ето ги и тях :blink:

JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
Публикувано: 26 February 2008 - 08:14 PM
Малките сега са на 16 дена.
egpetrov мога да пусна снимки и на другите, но ако ми разрешат собствениците.
:wub: :wub: :wub:
egpetrov мога да пусна снимки и на другите, но ако ми разрешат собствениците.
:wub: :wub: :wub:

JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
Публикувано: 26 February 2008 - 08:25 PM
Ааахахаха неее, просто казвах, че Реди има общо 17 внука от 3 кучила.
17 кученца не са шега работа! Може да са сладки душички, но трябва и някой да ги отгледа и да се грижи за тях. Аз нямам такъв капацитет :rolleyes:
17 кученца не са шега работа! Може да са сладки душички, но трябва и някой да ги отгледа и да се грижи за тях. Аз нямам такъв капацитет :rolleyes:

JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
Публикувано: 27 February 2008 - 09:44 PM
Още са малки по принцип.
Някои от тях са вече запазени. Но има в момента още новородени, така че ако се интересуваш ми пиши на ЛС.
Някои от тях са вече запазени. Но има в момента още новородени, така че ако се интересуваш ми пиши на ЛС.

JulyVell Siberians
JulyVell Siberians