Бебета регистрирани в БКК "Северни кучета"
Публикувано: 28 January 2009 - 07:43 AM
Цитат
Честити бебчета и тук :yahoo:
Бялото мишленце в същност пинто ли е?
Бялото мишленце в същност пинто ли е?
Да така ще излезе накрая :P На главата и дупето се показаха две бежови точки ;D
Публикувано: 28 January 2009 - 10:48 AM
:yahoo: :yahoo: :yahoo: Честити бебета!!! Да са живи, здрави, игриви, да не правят много бели и много да радват стопаните си!! И успехи по изложбените рингове! :->) :->) :->) Ще чакаме още снимки. ;) Ах, как се изкушавам! Особено с такива родители...
Публикувано: 28 January 2009 - 03:31 PM
Бебоците са страшни сладури :wub: Пожелавам им пълен успех по ринговете и най-добрите и всеотдайни стопани! Късмет и :wub:

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 28 January 2009 - 04:32 PM
Честито и от мен отново!
Госпойца прикрито пинто е много готина ;D
Eagle, чака те голяма веселба! ;D
Госпойца прикрито пинто е много готина ;D
Eagle, чака те голяма веселба! ;D
Публикувано: 28 January 2009 - 05:58 PM
Цитат
Много са хубави бебчовците :wub: :blink: :blink: :blink:
Аз ще съм щастливия собственик на кафявия дебелак който се вижда вляво :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Обещавам че мъника ще е в много добри ръце!
Аз ще съм щастливия собственик на кафявия дебелак който се вижда вляво :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Обещавам че мъника ще е в много добри ръце!
It's show time ;D малкия шоколадко ;D
Публикувано: 28 January 2009 - 06:57 PM
Благодаря ви, много сте мили :wub:
Публикувано: 31 January 2009 - 02:28 PM
Здравейте :blink: извинете ме за глупавият въпрос който ще задам, но страшно много искам да нямеря някой който подарява хъски ... защото си имам вече кученце (не хъски,а чау чау) и ми се иска да си има компания ... но в момента не съм в състояние да си го купя защото знам колко много средства ще са ми нужни след като го взема ... :'( :'( :'(
Публикувано: 31 January 2009 - 06:07 PM
Цитат
Здравейте :blink: извинете ме за глупавият въпрос който ще задам, но страшно много искам да нямеря някой който подарява хъски ... защото си имам вече кученце (не хъски,а чау чау) и ми се иска да си има компания ... но в момента не съм в състояние да си го купя защото знам колко много средства ще са ми нужни след като го взема ... :'( :'( :'(
Дори някой случаааааааайно да ти подари после с какви пари ще го водиш на ветеринар ? Пак ли ще искаш да ти подарят храна,аксесоари и всичко нужно ??!! :rolleyes:
Съжалявам за СПАМ-а