Моля за съвет как бихте постъпили вие - значи днес си побъбрих с една жена от входа където са малките.
Домоуправителя е бил изхвърлил другите на бялата кучка (извинете ме за думата),но ги е бил хвърлил някъде на близо и те се върнали,но после пак ги хвърлил някъде на далеч

,само едно го били осиновили (и това е нещо),та и тези са под такава заплаха (аз вече ви казах),този домоуправителя имал малко дете и може да не се занимава сега с тях,те кученцата са много кротки,чистички,не са шумни,само като се скарат почват да се ръмжат,но мама бързо оправя нещата.Там където са сега са на закрито,имат ядене за цял ден,чистят им,не са застрашени от колите,а и там не минават много,рядко минават,а при моя блок,зад него по цял ден има движение,защото там са складовете на магазините и се зарежда по цял ден и има по-голяма вероятност някои да остане под гумите на някои голям бус ( да не дава Господ),много боклуци се хвърлят от балконите и не се знае кои ще намрази кученцата и ще ги отрови,въпреки,че за сега не е имало проблем с кученца при блока,но винаги има първи път

.На завед ще са и при моя блок,но с храната ще е проблема .. та как бихте постъпили вие?Да ги оставите там,но да ги вардите като орлица малките си,или да ги преместите и да не знаете какво да очаквате?
Много ми е трудно да реша,за това се обръщам към вас.
А като кажа на някои да ги преместим ми се дигат само рамене и почват нещо да си мрънкат под носа ... за какво са им там,за красота ли ... а даже не ги и искат там
До края на тази седмица,по скоро до четвъртък ще ги заведа на ветеринар или утре,завси кои ще е доктора там,по-късно ще ходя да питам.