dimo, в 09 March 2013 - 04:37 PM, написа:
dimo, в 09 March 2013 - 04:37 PM, написа:
 TORMENTOR, в 07 March 2013 - 11:39 PM, написа:
TORMENTOR, в 07 March 2013 - 11:39 PM, написа:
Някой знае ли аджеба, дали Ам Стаф Териерите спечелили по нашите морски цациби, а и по другите
места където им се раздават покани с които имат право за участие на провеждащият се в момента Крафт
във Бирмингам са участвали и дали какви резултати са постигнали, че ми е много любопитно да разбера това?
Абе то от България само един стаф получи тази велика чест, да бъде класиран за Крафтс. Аз го бях питал у фейса дали ще ходи на Крафтс, ама той нещо не ми отговори.

Ей бре, как не е отишъл човека - можеше да е единствения АСТ там и съответно да стане Бест ъф Брийд!

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

От месец и половина с приятеля ми сме горди собственици на един супер сладък прдставител на породата Американски стафордшир териер. Нямаме родословие, виждали сме родителите и знаем, че само бащата има родословие, но и не държим чак толкова на това - той си е нашето куче  и за нас си е най-сладкият и чаровен стаф
  От месец и половина с приятеля ми сме горди собственици на един супер сладък прдставител на породата Американски стафордшир териер. Нямаме родословие, виждали сме родителите и знаем, че само бащата има родословие, но и не държим чак толкова на това - той си е нашето куче  и за нас си е най-сладкият и чаровен стаф   Бък утре става на 4 месеца и е все по-сладък и послушен
    Бък утре става на 4 месеца и е все по-сладък и послушен   Имаме само един малък проблем с него - както ще видите на снимките по-долу - ушите му са малко непослушни
  Имаме само един малък проблем с него - както ще видите на снимките по-долу - ушите му са малко непослушни    Знаем, че може би в това му е чара, но все пак искам да попитам дали има някакъв начин, възможно най-щадящ за него, те да застанат розовидно или да бъдат леко клепнали напред? Благодаря предварително :)
  Знаем, че може би в това му е чара, но все пак искам да попитам дали има някакъв начин, възможно най-щадящ за него, те да застанат розовидно или да бъдат леко клепнали напред? Благодаря предварително :)