Фотогалерия - трета част
Публикувано: 05 December 2009 - 04:49 PM
А после жените били клюкарки

Публикувано: 06 December 2009 - 02:04 PM

И снимките на Парис са невероятни, красавица

Публикувано: 06 December 2009 - 03:10 PM

И снимките на Парис са невероятни, красавица

Е как, гоним 6 месеца,а шишето тя сама си го е моделирала по нейн вкус

а тук ми открадна от разпалките за камината

Днес така я нашляпах ... видя една котка в съседния двор и хукна да я гони, понеже до сега не знаеше за съществуващата пролука в оградата с излаз към гората и поляната...днес я откри

Публикувано: 06 December 2009 - 06:58 PM
3 - Май видяхме някакво животно, голямо лаене падна. Тук сме се приготвили да скочим с четирите крака едновременно и да излаем бодро.
4 - Доста размазана, но пък има чар :) Тъмно беше за възможностите на непрофесионалния ми апарат

ПС. Не е толкова късокрака, колкото изглежда на последната снимка, отпуснат е нагръдника доста...

Публикувано: 06 December 2009 - 07:45 PM
3 - Май видяхме някакво животно, голямо лаене падна. Тук сме се приготвили да скочим с четирите крака едновременно и да излаем бодро.
4 - Доста размазана, но пък има чар :) Тъмно беше за възможностите на непрофесионалния ми апарат

ПС. Не е толкова късокрака, колкото изглежда на последната снимка, отпуснат е нагръдника доста...

голями чаровници сте,както ти и арито сте големи красавици. :) затова сме заложени на красивото и дивото.то всеки си има чар,определено макс иам по гол;ям чар от мен хехех
Публикувано: 06 December 2009 - 11:28 PM

@Hapa : Много сте красиви - кучето ти, както и ти - фотогенична си и изглеждаш страхотно !!! (не е комплимент, просто така мисля). От край време гледам снимките и много ги харесвам

Харесвам и тези на bezmalvniq, както и на малките бебешоци, дано са живички и здравички

Публикувано: 07 December 2009 - 12:50 AM

немога да се сдържа и аз да не кача на моя Майки няколко снимчици

1. И на терена излиза новия полузащитник на Левски - Майки Тасевски

2. Ето го отново новия полузащитник

3. Синята шапчица

4. Малко сме сардити заради шапката ама с малко гранулки си ходим без проблеми с тая шапчица

5. 0тново с фешън шапката

Публикувано: 07 December 2009 - 12:43 PM

Ето и от Джек малко. Мръсен е до мозъка на костите си, но напоследък е станал такова прасе, че и вкъщи намира тайни места където да се изцапа. Да не говорим, че и от банята може мръсен да излезе. Пък се радвах, че не е мърльо като татко си.

От светлината не си личи, но вкъщи като се приберем бързо си проличава дали бялото му е бяло или сиво.
(ПС: Знам си аз, че мърлявщината я прихвана от голдъните. Добре поне, че още не ляга в кални локви)
Публикувано: 07 December 2009 - 08:51 PM

@Hapa : Много сте красиви - кучето ти, както и ти - фотогенична си и изглеждаш страхотно !!! (не е комплимент, просто така мисля). От край време гледам снимките и много ги харесвам

Харесвам и тези на bezmalvniq, както и на малките бебешоци, дано са живички и здравички

ПС. Джек отново е страхотен, мръсен или не. Като го гледам и си мисля, че трябва спешно да понапълнеем. Вярно, че е момиче, но пак е слабичка.
Публикувано: 07 December 2009 - 09:57 PM

Чака снега момчето и добре се е запасил.
А днес бях на гости на Бела.
И тя хубав кожух е направила за бая кратко време

Ама като гледам и на вас не ви липсва кожуха, какво се оплакваш? :Р
Публикувано: 08 December 2009 - 09:56 AM

Благодаря, на камикадзето наистина му се носи слава че е с мека и лъскавка козинка