Ще използвам момента да отбележа, че кучето на VaLk0v много ми харесва, голяма красота, а и любимия ми цвят. :)
Фотогалерия - трета част
Публикувано: 13 December 2009 - 01:22 PM
Ето ни и нас:
Бебе Рейза

ето го и Марки; "Моля, не ме разсейвайте - гледам филм"

Ето ни и двамата:

"Хммм, този големия какво си мисли? Че като бяга от мен, аз няма да го гоня ли?"

"Ето на така ще се направя, че не те виждам и ще те подгоня...."

И понеже съм принцеса, имам цели две каки, които да ме гушкат... Сега мноооого малко ще си почина
Бебе Рейза
ето го и Марки; "Моля, не ме разсейвайте - гледам филм"
Ето ни и двамата:
"Хммм, този големия какво си мисли? Че като бяга от мен, аз няма да го гоня ли?"
"Ето на така ще се направя, че не те виждам и ще те подгоня...."
И понеже съм принцеса, имам цели две каки, които да ме гушкат... Сега мноооого малко ще си почина
Публикувано: 13 December 2009 - 01:42 PM
оле какви сте сладурковци всичките
при нас снега започна да се топи. вече почти не остана, но пък на Арес му беше много забавно
при нас снега започна да се топи. вече почти не остана, но пък на Арес му беше много забавно

To be nobody, but yourself,in a world which is doing it's best night and day,to make you everybody else,means to fight the hardest battle,which any human being can fight,and never stop fighting!
Публикувано: 13 December 2009 - 02:18 PM
Цитат(Diana74 @ Dec 13 2009, 01:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ето ни и нас:
Бебе Рейза
Бебе Рейза
Малеле ...
Арес много е пораснал:)
Публикувано: 13 December 2009 - 08:39 PM
Цитат(anbar @ Dec 13 2009, 06:21 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравеите, малко снежни снимки и от нас
Здравейте мн сладко диване имаш,как се казва.хубаво е да си играе с топката си,често ли позлваш неговата любиома играчка
Публикувано: 15 December 2009 - 04:12 PM
Публикувано: 16 December 2009 - 09:37 AM
Такаааа ... След известно отсъствие от наша страна май е време да се разпишем :)
Ние сме на гости на Ида на вилата и снегът ни завари тук.До камината :) На Ида и е трета зима и не беше особено впечатлена от снега-предпочете да се разплуе на подовото пред въпросната камина и да хвърля по едно око на малкия,докато той се опитваше да изкърти вратата,за да излезе.Нея не мога да я изкарам навън,него не мога да го прибера - идилия
След първоначалната уплаха от голямото,бяло нещо и малко показни разяснения,демонстративни пипания и стъпвания в него,решихме,че не е толкова страшно.Нали,един вид:"Щом тя оживя,ще оживея и аз" :) Пробвахме да стъпем в него,после го подушихме,а после го и похапнахме
И след това се започна една игра ...
Гмуркания в снега,гонене на топки сняг,търсене на безследно изчезналия акъл ... ей такива веселости :D
После бяхме и северно еленче,а след това и джудже.
И най-важното - не ми го побира мозъка как ще замъкна Примо обратно в апартамента във Варна..Но изгледите са почти цялата зима да сме тук,с малки прекъсвания :D
П.П. Ако някой иска,мога да пратя малко сняг по Спийди или Еконт
Тук си имаме доста.И аз като Нушето се убих да чистя пътеки и тераси.Натрупа 40см,но вече е поспаднал.
Който желае,може да разгледа целия албум ето тук -> http://www.facebook....mp;id=690072864
Иначе ето една съвсеееем мъничка част от зимната приказка :
Ние сме на гости на Ида на вилата и снегът ни завари тук.До камината :) На Ида и е трета зима и не беше особено впечатлена от снега-предпочете да се разплуе на подовото пред въпросната камина и да хвърля по едно око на малкия,докато той се опитваше да изкърти вратата,за да излезе.Нея не мога да я изкарам навън,него не мога да го прибера - идилия
Гмуркания в снега,гонене на топки сняг,търсене на безследно изчезналия акъл ... ей такива веселости :D
После бяхме и северно еленче,а след това и джудже.
И най-важното - не ми го побира мозъка как ще замъкна Примо обратно в апартамента във Варна..Но изгледите са почти цялата зима да сме тук,с малки прекъсвания :D
П.П. Ако някой иска,мога да пратя малко сняг по Спийди или Еконт
Който желае,може да разгледа целия албум ето тук -> http://www.facebook....mp;id=690072864
Иначе ето една съвсеееем мъничка част от зимната приказка :
Публикувано: 16 December 2009 - 01:40 PM
Публикувано: 16 December 2009 - 02:08 PM
Нара, много сте красиви, всички снимки са станали страхотни, но аз съм фенче особено на черно-бялата снимка
Публикувано: 16 December 2009 - 02:20 PM
Цитат(Athanna @ Dec 16 2009, 02:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Нара, много сте красиви, всички снимки са станали страхотни, но аз съм фенче особено на черно-бялата снимка 
Тъкмо се чудех дали ми харесва достатъчно, за да я кача в галерията си в DeviantArt, но след това мнение - качвам я :)
Всъщност, на нея изглежда най - чиста, а и на по - контрастните снимки не личи, но всъщност е изкопала дупка пред къщичката си и от няколко дена спи там. Не разбирам.
А с това жалко подобие на сняг се получава кал в огромни количества.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +