Такаааа ... След известно отсъствие от наша страна май е време да се разпишем :)
Ние сме на гости на Ида на вилата и снегът ни завари тук.До камината :) На Ида и е трета зима и не беше особено впечатлена от снега-предпочете да се разплуе на подовото пред въпросната камина и да хвърля по едно око на малкия,докато той се опитваше да изкърти вратата,за да излезе.Нея не мога да я изкарам навън,него не мога да го прибера - идилия

След първоначалната уплаха от голямото,бяло нещо и малко показни разяснения,демонстративни пипания и стъпвания в него,решихме,че не е толкова страшно.Нали,един вид:"Щом тя оживя,ще оживея и аз" :) Пробвахме да стъпем в него,после го подушихме,а после го и похапнахме

И след това се започна една игра ...
Гмуркания в снега,гонене на топки сняг,търсене на безследно изчезналия акъл ... ей такива веселости :D
После бяхме и северно еленче,а след това и джудже.
И най-важното - не ми го побира мозъка как ще замъкна Примо обратно в апартамента във Варна..Но изгледите са почти цялата зима да сме тук,с малки прекъсвания :D
П.П. Ако някой иска,мога да пратя малко сняг по Спийди или Еконт

Тук си имаме доста.И аз като Нушето се убих да чистя пътеки и тераси.Натрупа 40см,но вече е поспаднал.
Който желае,може да разгледа целия албум ето тук ->
http://www.facebook....mp;id=690072864 Иначе ето една съвсеееем мъничка част от зимната приказка :