Dog.bg Форуми : Намерен Хъш пъпис женски

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Намерен Хъш пъпис женски (Басет)

#21 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 20 September 2009 - 10:34 AM

Пуснете нова тема, вече със заглавие "търси дом" в раздела Без дом. Също така пуснете и много обяви.
А относно бременността - можете да я кастрирате. Така ще избегнете раждането на кученца, ако е бременна, а и ще избегнете интереса на хора, които биха я взели само защото е породиста и биха изкарали някой лев от нея.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#22 Потребителят е офлайн   IVO_LI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 September 2009 - 12:24 PM

ea_103.gif Във никакъв случеи аз няма да я кастрирам ,след като няма да я отглеждам аз мога само да я храня и да и търса старите или нови стопани.

User's Signature

Живеи така че да помниш миговете.

#23 Потребителят е офлайн   trixie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 20 September 2009 - 09:43 PM

IVO_LI, в София има три места за безплатни кастрации
- Германо-българско дружество за защита на животните - приют Надежда, кв. Хладилника 02/962 42 19

- Немски кастрационен център - Студентски град - ВМФ на ВЛТУ 02/962 17 67,0888/727514 (във ваканция от 15 юни до 1 септември)

- ОП "Екоравновесие" - за кастрации - 931 41 60, 931 41 64

Лично аз бих ви посъветвала да я кастрирате, както и bushkata е написала, някой може да я вземе с цел разплод или да я продаде... Има хора всякакви...

User's Signature

"В цялата история на света има едно нещо, което с пари не може да се купи...
А именно - размахването на кучешката опашка."
- Джош Билингс.

#24 Потребителят е офлайн   elena-elza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 September 2009 - 01:14 PM

агресивен бассет мисля че няма особено женски!!!ако момичето наистина е сериозно доверете и се!!но също така то е ваш каъсмет няма да съэжалявате ако го задържите!!
User's Signature

elena-elza

#25 Потребителят е офлайн   IVO_LI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 September 2009 - 05:18 PM

Кучето много ми харесва ,но немога да я гледам защото имам Бултериер ,които естествено гледам вътре.За това Басетката във момента е при братовчетка ми ,на която съм обещал че възможно най бързо ще гледам да намеря стария или нов стопанин . Защото съжителството на двете кучета във къщи е невъзможно,за това се надявам че възможно най скоро ще се появи човек на които мога да я дам.Ако това не стане до краия на месеца ,ще се наложи да мъча животното да спи и живее на двора .

User's Signature

#26 Потребителят е офлайн   elena-elza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2009 - 09:39 AM

ae_085.gif вероятно станах досадна,но се валнувам от садбата на това прекрасно куче,написах имеил на Вабанк-това е развадника за северни кучета,но Елена така се казва управителката, има бассет Нойзи-женска,може да вземе и тази сладурана,дано се обади!!ако не! и вив почувствате затруднение,по добре я дайте в приют,но не я оставяйте на вън!!!Миналата година имахме един подобен случай и младежа я даде в приют,едни хора я осиновиха!!Мисля ,че това е по добре от участа да баде оставена на двора!!Елена Тончева wb_052.gif
User's Signature

elena-elza

#27 Потребителят е офлайн   Vivityyy_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2009 - 12:19 PM

Аз все още искам да взема Басеттката,защото много ми харесва!Не знам за кое точно не ми се доверявате...мога да ви дам да говорите с майка ми ако искате да видите,че е съгласна!Моето куче яде само хубава храна има достатъчно разходки...а скоро дори ще живее в още по голям апартамент!Има място за още едно куче в нашето семейство нали,като дойда ще бъда с кола няма да съм сама с мен ще има голям човек,който много обича кучета и има едно собствено!Аз така или иначе съм решила да взема още едно куче.Просто ми се искаше да е такова,което търси дом,а не да си купувам отново куче,ащото кучета който нямат дом са много по благодарни от тези, на който всичко им е на готово!
User's Signature

Качена снимка

#28 Потребителят е офлайн   grima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2009 - 01:12 PM

Цитат(elena-elza @ Sep 23 2009, 10:39 AM) <{POST_SNAPBACK}>
ако не! и вив почувствате затруднение,по добре я дайте в приют,но не я оставяйте на вън!!!Миналата година имахме един подобен случай и младежа я даде в приют,едни хора я осиновиха!!Мисля ,че това е по добре от участа да баде оставена на двора!!

Много ми е интересно кой приют имате предвид?
ПРИЮТ в смисъла, който вие май влагате, в България няма... за съжаление!
User's Signature

Качена снимка

#29 Потребителят е офлайн   elena-elza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2009 - 02:01 PM

smile.gif Разбирам иронията ви-за това ще цитирам това ----Моми4ето,което го намери го е оставила в някакав приют(българо-германски,близо до ЛесотЛесотехни4ескияехни4еския).така се разви миналогодишния случей когато пак имаше намерен бассет и от там го взеха едни хора----или за да стнане по ясно приюта е българо-германски и се намира близо до лесотехническия институт---чесно казано незнам какъв е но там бассета си намери стопани!!!!Елена
User's Signature

elena-elza

#30 Потребителят е офлайн   elena-elza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2009 - 02:21 PM

Моля за извинение но не прочетах коментара на- Vivityyy_мисля че 19 години не са малко и това момиче може да носи отговорност а както виждам и семейството е готово да приеме това кученце -така че доверете се на -Vivityyy_!!!!! обръщам се към- Vivityyy_ако го вземете може винаги да се обърнете към мен за съвет имам известен опит с моята бассетка!!ще се радвам да успеете-няма да съжалявате!!!Елена re_037.gif

Ползвайте бутона "редактор", за да допълвате мненията си, а не да публикувате поредни.
мод

User's Signature

elena-elza

#31 Потребителят е офлайн   Vivityyy_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2009 - 05:55 PM

ДОста неща прочетах за басета преди да пиша на Иво!но ако той ми се довери и ми даде кучето и има нещо неясно разбира се,че ще попитам!
User's Signature

Качена снимка

#32 Потребителят е офлайн   Vivityyy_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2009 - 09:25 PM

Само за инфо :)Басетите са много спокойни кучета, подходящи за компаньони. Те са ососбено лоялни, добронамерени и емоционални. Сред непознати Басетите са приятелски настроени и предразположени за нови контакти. Поради това са изключително подходящи за семейства с деца и други домашни любимци. Всъщност, ако се налага да оставите Басета сам, компанията на друг домашен любимец ще го забавлява. Басетите мразят да бъдат сами.
User's Signature

Качена снимка

#33 Потребителят е офлайн   pepa koleva Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 September 2009 - 09:38 PM

Уважаеми Господине, продължавайте в същия дух да търсите стопанин за басетката! Вие сте великолепен кучкар, малко хора в България разбират психиката на басета- привидно затворен и бавен, но същевременно свръх емоционален и с английско чувство за хумор! Много добър нюх, може би най-добрия сред кучетата, вади трюфели, специалист по кървавите следи и уникален компаньон! Своенравен, но верен, позволява да бъде обучаван само от търпеливихора, които го обичат!
Бих кандидаствал за стопанин, но след смърта на басета ми си взехме мъжки ретривър, а живея в апартамент и се притеснявам от оплождания, а не бих кастрирал нито едно от кучетата!
За контакт- тел ми е 0878655404-Миро( използвам името на жена ми, защото не съм регистриран)

P.S Ако гледате басети ето няколко съвета, ако не ви се натрапвам:
1) Обичайте ги, давайте им ласки и бъдете търпеливи във възпитанието;
2) Борете се с мързела им като им правите интерсни разходки;
3) Не ги оставяйте сами дълго време;
4) Внимавайте да не ги прехранвате;
5) Не ги изпускайте от очи по време на разходка, те са разсеяни и любопитни;
6) Намерете си добър ветеринар, който добре познава породата и предразположеноста към болести!
Мога да ви дам елементарен пример с д-р Тома Пейчиновски, д-р в клиниката " Син кръст". Въпросния доктор, при разчитане на нативна рентгенова снимка на басет, забелязва, че раменната кост е s- овидно извита, явно му беше за първи път и викна и други доктори, за да се консултират това нормално ли е!
Мога да давм още промери, но ще ме линчуват ветеринарите!

#34 Потребителят е офлайн   elena-elza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2009 - 09:08 AM

Цитат(Vivityyy_ @ Sep 23 2009, 07:25 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Само за инфо :)Басетите са много спокойни кучета, подходящи за компаньони. Те са ососбено лоялни, добронамерени и емоционални. Сред непознати Басетите са приятелски настроени и предразположени за нови контакти. Поради това са изключително подходящи за семейства с деца и други домашни любимци. Всъщност, ако се налага да оставите Басета сам, компанията на друг домашен любимец ще го забавлява. Басетите мразят да бъдат сами.

wb_052.gif всичко това е вярно,дано успеете да склоните Иво-да ви я даде!!!разбирасе ние ще ви помагаме!!Не попитах, вашето кученце каква порода е!
User's Signature

elena-elza

#35 Потребителят е офлайн   Vivityyy_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2009 - 09:17 AM

Моето кученце е френски булдог на 7 месеца!Тя си търси дружка и освен моето желание да взема още едно кученце,гледам и нея,че и е самотно,когато изляза!Мислех да купя още един френски булдог,но мисля,че е по добре да прибера някое куче,което се нуждае от помощ и търси дом!Ако Иво се склони и ми я даде супер!Ще се грижа за нея ще я обичам разхождам възпитавам и ще има досатъчно внимание не само от мен,но и от цялото семейство!ОСвен това всеки уикенд се ходи някъде и кучето ми идва с мен..ако станат 2 :) с басета!ЩЕ имам две кучета,който ще се забавляват иззключително много и ние покрай тях!Освен това имаме и къща с двор където също се ходи.Просто е смалко далеч и затова никой не живее там.Знам как да се грижа за едно куче,защото моето не е първото и няма да остане и последното.Аз много обичам животните и съм се насочила точно в тази посока относно образованието ми говоря!Едното ми куче си отиде точно по този начин откраднаха го и не можахме да го намерим!бях малка и ми го измъкнаха от ръцете,но това е друга тема!Положихме всякакви усилия да се намери,но уви...
User's Signature

Качена снимка

#36 Потребителят е офлайн   elena-elza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2009 - 11:02 AM

Цитат(Vivityyy_ @ Sep 24 2009, 07:17 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Моето кученце е френски булдог на 7 месеца!Тя си търси дружка и освен моето желание да взема още едно кученце,гледам и нея,че и е самотно,когато изляза!Мислех да купя още един френски булдог,но мисля,че е по добре да прибера някое куче,което се нуждае от помощ и търси дом!Ако Иво се склони и ми я даде супер!Ще се грижа за нея ще я обичам разхождам възпитавам и ще има досатъчно внимание не само от мен,но и от цялото семейство!ОСвен това всеки уикенд се ходи някъде и кучето ми идва с мен..ако станат 2 :) с басета!ЩЕ имам две кучета,който ще се забавляват иззключително много и ние покрай тях!Освен това имаме и къща с двор където също се ходи.Просто е смалко далеч и затова никой не живее там.Знам как да се грижа за едно куче,защото моето не е първото и няма да остане и последното.Аз много обичам животните и съм се насочила точно в тази посока относно образованието ми говоря!Едното ми куче си отиде точно по този начин откраднаха го и не можахме да го намерим!бях малка и ми го измъкнаха от ръцете,но това е друга тема!Положихме всякакви усилия да се намери,но уви...

малко е притеснително,бассетката е дружелюбнА,но е обсебваща и иска много внимание,може да се породи малко ревност,но при балансирано внимание не би имало проблем!!!добре да говорите с иво и да се срещнат двете кучета,мисля че няма да е проблем!!Трябва хубаво да премислите и тогава да искате среща!Успех на теб и най вече на изгубената бассетка!!Каде ли са нейните стопани,найстина е учудващо!! dh_188.gif
User's Signature

elena-elza

#37 Потребителят е офлайн   IVO_LI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2009 - 06:35 PM

Благодаря на господина който пише от името на pepa koleva .
User's Signature

#38 Потребителят е офлайн   pepa koleva Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 September 2009 - 11:14 PM

Мила Елена благодаря, съжелявам, че отговарям късно, но сега успях! С удоволствие бих взел басета, но търсача на стопанин не ми се е обадил! Дори не знам дали отговарям на профила!
Бих взел басета въпреки всичко, не бих го кастрирал!
Получи се нещо като кастинг, а Басетите не ги обичат!
Телефона ми е 0878655404!

#39 Потребителят е офлайн   elena-elza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2009 - 10:37 AM

Цитат(pepa koleva @ Sep 24 2009, 09:14 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Мила Елена благодаря, съжелявам, че отговарям късно, но сега успях! С удоволствие бих взел басета, но търсача на стопанин не ми се е обадил! Дори не знам дали отговарям на профила!
Бих взел басета въпреки всичко, не бих го кастрирал!
Получи се нещо като кастинг, а Басетите не ги обичат!
Телефона ми е 0878655404!

здравей те!!съобщението което е оставил е ;Във кв.Княжево бе намерен женски Басет & Хъш Пъпис /кафяво и бяло/ - IVO_LI-така св подписва във форума --Изгубени/Намерени/под заглавие намерен хъш пъпис женски,а форума- породи-в отдела- бассет- са показани на ст.13 снимки на бассетката,много е красива -със сигурност породиста!!със сугурност няма да съжалявате,можеби не сте успяли да се свържете,дано успеете!!дано да не е било само приказки в форума!!!!!!!Елена
User's Signature

elena-elza

#40 Потребителят е офлайн   elena-elza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2009 - 03:45 PM

Цитат(IVO_LI @ Sep 24 2009, 04:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря на господина който пише от името на pepa koleva .

давам ви точните кординати на хора които биха ви съдействали/БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН КЛУБ БАСЕТ ХАУНД

Председател : Петър Калачев : 0888 624906
Отг. по развъдна дейност : Мая Дърмова : 02 852 4498
Email : petar0507@yahoo.com
User's Signature

elena-elza

• (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема