Намерен Хъш пъпис женски (Басет)
Публикувано: 03 February 2010 - 11:04 AM
Цитат(nora_i_rufas @ Feb 3 2010, 02:21 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Кученцето е нашето, ... Адски много ни липсва....
Май ще ви трябват доста доказателства, за да докажете, че кучето е ваше.
Поне аз останах с впечатлението, че намерилият го е доста по-загрижен и отговорен за кучето, отколкото бившите му стопани.
Които и да са те!
Публикувано: 03 February 2010 - 08:06 PM
Eto ot tova telefon4e sashtoto horata si pusnali obqva za razvajdane http://m.bezplatno.net/475970.Ne davaite ku4eto!!!!Tezi sa porednite razvajda4i,predupredete 4ovekat,koito e nameril basetkata da ne dava nikakvi koordinati i da ne si q dava!!!!Koi gi znae kakvi sa,shtom ne sa si potarsili ku4eto polovin godina!Lajci!
p.s.sorry,4e na shliokavica .
Форумът има вграден кирилизатор, ползвайте го!
мод
p.s.sorry,4e na shliokavica .
Форумът има вграден кирилизатор, ползвайте го!
мод
Публикувано: 03 February 2010 - 08:13 PM

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ
Публикувано: 03 February 2010 - 08:16 PM
Цитат(blueocean @ Feb 3 2010, 08:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Да, чак днес се пуска обява, че е загубена.... 

Хах, голям смях, голяма загриженост. Сетиха се да ползват нета за обяви...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 February 2010 - 09:54 PM
Цитат(bushkata @ Feb 3 2010, 06:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(blueocean @ Feb 3 2010, 08:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Да, чак днес се пуска обява, че е загубена.... 

Хах, голям смях, голяма загриженост. Сетиха се да ползват нета за обяви...
Пиша кратко пояснение, за кретени като вас, които се подиграват с човешкото нещастие и се чудят за какво да се заяждат по форумите, защото вкъщи явно не им се обръща нужното внимание, или може би няма кой да им го обърне!?!
Свързахме се с хората, които се грижат в момента за Тереза. Разбрахме , че са свикнали и не могат да се разделят с нея и най-вероятно просто ще отидем да я видим. Разбрахме, че се грижат добре за нея.Така , че така или иначе най-вероятно ще си остане при тях. Не мисля, че точно на вас дължа каквото и да било обяснение, но виждам, че човешката злоба няма граници. Да, имаме още една обява , че търсим женска за другото ни кученце и не виждам нищо нередно в това. Не знам за какви се мислите, та си позволявате да съдите хората за това как да си гледат любимците.
Приятна вечер на всички!
Публикувано: 03 February 2010 - 11:44 PM
Абе хора, как не ви е срам?
Гледаш го от бебе, с извинение бършеш му задника, после го губиш и накрая не си го искаш?
Направо, акъла не ми го побира, това ако е моето куче, не ще си го взема, ами не знам какво!
На такива като вас и мухи не трябва да им дават да гледат!
Какво лоши има да се развъждат неродословни, породоподобни, ами нищо, то за това и си нямаме "бездомни".
П.С. Добре, че момичето вече си има нормален дом и стопани.
Гледаш го от бебе, с извинение бършеш му задника, после го губиш и накрая не си го искаш?
Направо, акъла не ми го побира, това ако е моето куче, не ще си го взема, ами не знам какво!
На такива като вас и мухи не трябва да им дават да гледат!
Какво лоши има да се развъждат неродословни, породоподобни, ами нищо, то за това и си нямаме "бездомни".
П.С. Добре, че момичето вече си има нормален дом и стопани.
Публикувано: 05 February 2010 - 08:05 AM
Тук вече спрях да виждам смисъла - защо точно се нахвърляте на хората?! АКО това е тяхното куче, но то си има нов дом, където е обичано и го гледат добре; и ако въпросните хора по една, друга или трета причина не искат да си го вземат от този нов дом... Ми - всички са щастливи, нали? И новите стопани - че няма да се разделят с обичното си куче. И старите стопани - че то е гледано добре и обгрижвано... Тяхно право си е да решат дали ще си приберат животинката или пък не, нали?
"Ако това беше моето куче, щях да си го прибера на всяка цена" не е, така да се каже, ултимативно важащо за всички възможни случаи. Аз пък лично знам за куп животни, които са останали при новите си собственици, въпреки че старите са се "намерили". Е, и? Това да оставиш кучето си на място, което ти се струва по-добро, в никой случай не е престъпление; дори не означава, че обичаш недостатъчно това куче. Ако въобще значи нещо, най-малкото то е, че според теб тези други хора осигуряват на животното повече, отколкото ти си способен. Или - че ще причиниш повече мъка някому другиму с прибирането на животното, отколкото на себе си с оставянето му там, където е...
Колкото и да ми е странно баш аз да го казвам, ама, хора... Опомнете се! Прекален светец и Богу не е драг, както се казва в поговорката. Напоследък този форум редовно ми изправя козината с невероятни бисери на човешката мисъл!
"Ако това беше моето куче, щях да си го прибера на всяка цена" не е, така да се каже, ултимативно важащо за всички възможни случаи. Аз пък лично знам за куп животни, които са останали при новите си собственици, въпреки че старите са се "намерили". Е, и? Това да оставиш кучето си на място, което ти се струва по-добро, в никой случай не е престъпление; дори не означава, че обичаш недостатъчно това куче. Ако въобще значи нещо, най-малкото то е, че според теб тези други хора осигуряват на животното повече, отколкото ти си способен. Или - че ще причиниш повече мъка някому другиму с прибирането на животното, отколкото на себе си с оставянето му там, където е...
Колкото и да ми е странно баш аз да го казвам, ама, хора... Опомнете се! Прекален светец и Богу не е драг, както се казва в поговорката. Напоследък този форум редовно ми изправя козината с невероятни бисери на човешката мисъл!