Малката гъбка Михаела!!
Публикувано: 14 September 2009 - 04:40 PM
Пак по странен начин си представяме подопечните, ама какво да правим!
Та, това(както се досещате, ще я видите когато Мечо качи снимки) е малката Михаела, котенце, адски гъбясало.Намерена бе на една спрка на Стамболийски, още по дребна от това което ще видите.Беше си една шепа, слаба и немощна, размазана на асфалта без сили.
Тя е адски гъбясала милата.Набоцкана е с Поливак, мажем се с Имаверол....толкова е сладка и смешна милата.Има едно голямо щекмбе..а е обезпараитна 2 пъти с 1/8 от Цестал.
Дано се пребори и порастне това котенце.Сега е при мен, много чаровно си играе на рошавия ни килим, подскача и прави страшни стойки!
Та, това(както се досещате, ще я видите когато Мечо качи снимки) е малката Михаела, котенце, адски гъбясало.Намерена бе на една спрка на Стамболийски, още по дребна от това което ще видите.Беше си една шепа, слаба и немощна, размазана на асфалта без сили.
Тя е адски гъбясала милата.Набоцкана е с Поливак, мажем се с Имаверол....толкова е сладка и смешна милата.Има едно голямо щекмбе..а е обезпараитна 2 пъти с 1/8 от Цестал.
Дано се пребори и порастне това котенце.Сега е при мен, много чаровно си играе на рошавия ни килим, подскача и прави страшни стойки!
Публикувано: 15 September 2009 - 10:51 PM
С известно закъснение малката гъбка Михаела:

Вижте и голата пупа
.

Вижте и голата пупа

Публикувано: 24 September 2009 - 10:40 PM
Цитат(dora7511 @ Sep 24 2009, 11:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ех, предадох милата ми Гъбка в ръцете на Гамина.Как е тя?Стресната ли е?На мен вече ми липсва!
добре е :) Хапна, пийна водичка, ходи до тоалетна, поигра си с една топка, голяма почти колкото нея

Утре или в събота ще я понаснимам

Публикувано: 01 October 2009 - 11:12 AM
Цитат(dora7511 @ Sep 30 2009, 11:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Как е Гъбенцето сладко??Разкажи, дай снимки!
Този уикенд трябва да се сложи трета ваксина Поливак.
Много целувки на писанка
Този уикенд трябва да се сложи трета ваксина Поливак.
Много целувки на писанка

Добре, че каза че е този уикенд, че май ще ходя по врачанско... не е сигурно. Ако пътувам ще е от събота по обяд до неделя ранен следобед, така че ще има време. Ти кажи кога :)
Нямам батерии във фотоапарата, нито кой знае колко време, особено покрай изгорения нос на Рошавелия и още хиляда задачки

Иначе Гъбинка е добре :) Играе, лудее, папка здраво, плачка като я затворя в кухнята, но не смея да я оставя сама през деня с големите. Снощи нещо ме притесни да няма запек, но сутринта си беше свършила работата

Обаче растат зъбки и дано не е посегнала на кабела на хладилника днес, че имаше някакви мераци снощи, а забравих да го лепна на високо. Има иначе играчки за гризене, дано ги хрупа тях.
Публикувано: 01 October 2009 - 12:07 PM
Цитат(dora7511 @ Oct 1 2009, 12:41 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ако не греша Цестал на 12.09.09
аааа, 12.10 май?

Публикувано: 04 October 2009 - 03:21 PM
Дора, кажи за ваксината. Малко ме напряга, че големите са се разкихали - нищо друго им няма, но кихат. Иначе не дават вид на болни. Гъбката я държа отделно, за сега нищо й няма.
Аз току-що кацам в София, въоръжена също с настинка
Ето две лоши снимки на Гъбата от телефона. Ако намеря читави батерии до довечера ще я снимам и с апарата :)
Аз току-що кацам в София, въоръжена също с настинка

Ето две лоши снимки на Гъбата от телефона. Ако намеря читави батерии до довечера ще я снимам и с апарата :)
Публикувано: 06 October 2009 - 09:03 AM
Хора имам нужда от помощ с транспорт
Втори ден не мога да се измъкна от вкъщи заради глупавия вирус.
Може ли някой да заведе Гъбката до Антим и обратно, със или без мен, мисълта ми е че яко сея бацили.
Днес към 2 отивам на доктор, после през офиса да метна болничния и да си взема заплатата и по някое време ще съм на линия вкъщи.

Втори ден не мога да се измъкна от вкъщи заради глупавия вирус.
Може ли някой да заведе Гъбката до Антим и обратно, със или без мен, мисълта ми е че яко сея бацили.
Днес към 2 отивам на доктор, после през офиса да метна болничния и да си взема заплатата и по някое време ще съм на линия вкъщи.