Angel's Face - Хаос
Булмастиф
Публикувано: 12 December 2012 - 02:08 PM
Тоше,успех и от нас на Теди и Фабрицио да представят достойно България и да не се преуморяват много
Ще ги гледаме онлайн !!!
Публикувано: 12 December 2012 - 03:46 PM
Благодаря! Дано наистина представим достойно България.
Ден преди да замине за Орландо Теди спечели още един res. Best In Show, този път в Ерба, Италия!
Новините от последния час са, че са пристигнали и наш Теди се излежава на леглото в хотела

Ден преди да замине за Орландо Теди спечели още един res. Best In Show, този път в Ерба, Италия!
Новините от последния час са, че са пристигнали и наш Теди се излежава на леглото в хотела

Публикувано: 12 December 2012 - 08:45 PM
И аз стискам много силно палци!!!
Публикувано: 13 December 2012 - 11:11 AM
Я вземи кажи каква сте я свършили в Орландо, че тия американски панделки ме объркват! :)
BTW, Хилтън чудесно подхожда на класата на Теди!
Публикувано: 13 December 2012 - 09:12 PM
dimo, в 13 December 2012 - 11:11 AM, написа:
Я вземи кажи каква сте я свършили в Орландо, че тия американски панделки ме объркват! :)
Да си призная и мен ме обърква тяхната точкова система. Теди днес е Winner Dog with Major Point... Започвам да чета регламент и точкуване на АКС :)
Публикувано: 14 December 2012 - 10:09 AM
20 точки ли колко трябва за завършване на Американския шампионат (АКС),
а пък тия мейджър точки се броят май че за пет ли какво беше там. Абе виж как е и
сподели че ще е интересно, пък и дано Теди ги събере и да стане Американски шампион!
а пък тия мейджър точки се броят май че за пет ли какво беше там. Абе виж как е и
сподели че ще е интересно, пък и дано Теди ги събере и да стане Американски шампион!
Публикувано: 14 December 2012 - 10:18 AM

Вход

Горе
Цитиране +