Живея в съседен квартал и ще се оглеждам по улиците за Тара.
Не разбрах само - кучето с нашийник ли е и ако да - какъв?
Изгубена е Немска Овчарка (ВЕЧЕ У ДОМА!)
Публикувано: 27 September 2009 - 08:21 PM
В момента не мога да открия темата, в която бяха открили кучето (преди да дойде при вас), а не помня от кое място беше. Не знам до колко е възможно, но си струва да се провери на мястото или местата от където е дошло.
Мисля си за това, защото две домакинства от "страхотните" ми съседи си изхвърлят кучетата, като ги извозиха в съседни населени места - Пловдив (18км. и повече, че сме на другия край на града) и с. Червен (10 км.). И в 2-то случая кучетата са пътували затворени в багажник. В момента и двете са пред блока, като улични.
Много се скараха всички и с право, но е по-важно да се намери кучето. А lubo196 и баща му, вярвам, ще си вземат поука. Добре е на нашийника да се напише (ако ще с химикал) един телефон.
Желая успех!
Мисля си за това, защото две домакинства от "страхотните" ми съседи си изхвърлят кучетата, като ги извозиха в съседни населени места - Пловдив (18км. и повече, че сме на другия край на града) и с. Червен (10 км.). И в 2-то случая кучетата са пътували затворени в багажник. В момента и двете са пред блока, като улични.
Много се скараха всички и с право, но е по-важно да се намери кучето. А lubo196 и баща му, вярвам, ще си вземат поука. Добре е на нашийника да се напише (ако ще с химикал) един телефон.
Желая успех!
Публикувано: 28 September 2009 - 06:32 PM
Еее браво!Много се зарадвах като прочетох.
ПС:И вече да знаете да го карате малко по-спокойно!
ПС:И вече да знаете да го карате малко по-спокойно!

Публикувано: 01 October 2009 - 08:27 AM
Много се радвам, че инцидентът е приключил успешно! Сигурни ли сте обаче, че кучето не е разгонено? Тя не е кастрирана .... да не се случи още едно нещо, за което ви предупреждаваме.