Поводи,нагръдници,креватчета,дрешки,чанти,аксесоари Купувам,продавам,заменям,подарявам
Публикувано: 09 March 2011 - 10:26 PM
нашата чанта не е никак красива,но е много топла и удобна:
Това са ни якенцата, с които най-често се обличаме.: (розовото го имаме от съвсем скоро,но моето мнение е,че не е много практично,от голямата качулка Шарлот не вижда). Камуфлажа го използваме,когато е наистина много студено,защото ни е голям и трябва да сме с по-дебела блуза.Черното с жирафчето е най-удобно за разходка.
а това са ни дургите любими аксесоари:
Това и е топлото юрганче, което се завиваме като ни е студено
Това ни е полареното одеялце -любимо за дъвкане и копаене
Леглото,в което прекарваме голяма част от деня
Това се подвизава в спалнията и в него спим през нощта
А,това ни е контейнерът за пътуване
Добре сме обурудвани

"End ? No,the journey doesn`t end here. Death is just another path. :One that we all must take ."
Gandalf

Публикувано: 22 August 2011 - 04:53 PM
Tinkerbell1, в 01 July 2010 - 02:03 PM, написа:
В началаото на Графа има едно малко зоомазаинче,в което има страшно много избор от дрешки и цените са наистина достъпни.
Може ли да поясниш къде е това магазинче и в кой град , защото не разбрах .

Предварително благодаря !

Публикувано: 20 March 2012 - 02:30 PM
http://www.myoutward...oh00566-bk.html

Мод: Редактиран подпис.
Публикувано: 30 September 2012 - 03:34 PM

2. Понеже пътуваме доста и се спи в хотели и вили, намерих в нета нещо като сгъваемо кошче. В Бг до момента не мога да намеря еквивалент, т.е. има но е над 250лв - http://www.amazon.co...p_yvYzqb00ADGFW
Някой ползва ли подобни?
3. Искам да му купя удобно и хубаво легло ако някой може да ми препоръча сайт. Не обичам да обикалям зоо-магазините. Видях в 2 и то големи - не ми харесват вариантите, а пък и трябва да ми се побира в коша, за да мога и на път да го ползвам.
4. От къде купувате дрешките на вашите любимци? И понеже видях на Иван мнението - наистина ли нямат нужда от дрехи? Имайте предвид, че моя ще е апартаментски възпитаник, да не измръзне като го заведа на ски гол?
Публикувано: 30 September 2012 - 03:52 PM

За такъв кош обаче провери по онлайн зоомагазините,но предполагам ще има подобни и в реалните.

Казваш,че не ти харесват вариантите на легла в нета и не знаеш дали ще се побере евентуално в коша.Това отново подкрепя мнението ми да провериш по зоомагазините в града си,за да не си разочарована после.Успех!

п.п. До колкото разбрах си от Пловдив,ако не се лъжа..със сигурност е пълно със зоомагазини и какви ли не стоки. :)
Публикувано: 03 May 2013 - 09:59 AM
http://zoomagazin.eu...-38-37-cm-15413
Взехме го с поръчка, защото нямаха в наличност.
Публикувано: 17 August 2013 - 09:51 AM

УВАЖАВАЙТЕ ЖИВОТНИТЕ , КАКТО УВАЖАВАТЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА !! ТЕ СЪЩО НОСЯТ ДУША И ИМАТ ЖЕЛАНИЕ ЗА ЖИВОТ !!
Публикувано: 14 October 2013 - 06:03 PM
Моята ги дърпаше, но като разбра, че с пуловерчетата й е топло, сега скача от щастие като тръгна да я обличам.
Сега обмислям да поръчам неопренови ортопедични ботушки, тъй като с тази сол и химикали по улиците ме е страх да не си разрани крачетата. Сигурна дъм, че ще ги мрази и ще се старае да си вдигне всичките крака във въздуха, но ще ме разбере :р както с нашийника и пуловерите :)
Да ви питам, вашите как се разбират с хралупите? Не бях купувала, тъй като всички са прекалено малки и кучето не може да се изтегне на звездичка вътре и като намерих хралупа 40х40 см, чак тогава купих. Обаче моята хубавица не я харесва (в същия момент обожава транспортната си кутия), а хралупата я мачка и ляга върху нея.. Въобще не иска да спи вътре. До такава степен, че откакто сложих хралупата в спалнята, на мястото на старото й легло (вече скъсано), предпочита да спи в другото си легло, което е в коридора...
Публикувано: 14 October 2013 - 11:55 PM
Публикувано: 15 October 2013 - 04:44 PM
Мислех си да я изрежа и зашия като отворено легло...
Ето такава е http://odpocivadla-a...9663f166d698695
Публикувано: 15 October 2013 - 10:02 PM
Публикувано: 26 December 2013 - 02:53 PM
Искам да ви попитам дали слагате ботушки на вашите чихита и какви?
Аз поръчах от UK едни прехвалени Neo Paws, неопренови, ортопедични, бла бла бла, за които стопани твърдят, че кучета с артрит дори се чувстват прекрасно, обаче... Моята девойка ги вади и им застъпва петите, а ги слагам по видео инструкциите, стягам и тн. Направо са кошмар. Реших да им дам шанс преди да ги върна и вече трети ден ги пробвам вкъщи обаче не и не. Крачетата се измъкват и кучето ходи на петите им, като предната част е във въздуха.
Та въпроса е дали сте доволни от някои ботушки и откъде да ги поръчам?
Тази пролет в един зоо магазин в Торонто гледах едни гумени като малки балончета, които се слагат като чорапче и може би са най-удобния непромокаем вариант, но не ги купих и сега малко съжалявам...
Ще чакам да ми отговорите, че идва сняг... :)
Публикувано: 26 December 2013 - 08:32 PM
Публикувано: 27 December 2013 - 04:05 PM
Ancheto, в 26 December 2013 - 08:32 PM, написа:
Здавейте, да за България. Основното ми притеснение е, че в мокрото време гази във вода, кал, като завали снега и химикали и искам да й предпазя лапичките хем да не измръзват, хем да са чисти и здрави. Не, че разходките са ни дълги зимата, напротив, като е студено аз самата не йздържам повече от 30 минути. Просто горката като излезем от вратата трепери и стъпва като отвратена в мокрото и си мисля, че едни ботушки ще решат проблема и ще й е топло. Сега съм й взела и пълен костюм със синтетичен гъши пух с крачоли до земята и под него й е много топло, но лапите й са ледени.