Здравейте! Аз съм стопанката на Грета, получих я в подарък по много хубав повод. Тя е страхотно коте! Преди никога не съм имала животно в къщи, но винаги много исках. За съжаление , не прецених колко е трудно да отглеждаш коте в апартамент. Мисля че осигурих всичко необходимо, и място - отделна стая, остъклена тераса, играчки и драскалки, но умирам от притесение, когато излизам за работа, а котето трябва да остане само вкъщи докато се върна. Искам да споделите своя опит дали притеснението ми е основателно! Ще бъда много благодарна!
Коте в подарък, а после?...
Публикувано: 12 October 2009 - 08:29 PM
Подкрепям мнението на съфорумниците,понеже имам и коте(до скоро бяха дори две котета)и куче искам да ти кажа,че котетата се гледат много,много лесно(поне в сравнение с куче)Няма никакъв проблем котето да седи само,другото хубави нещо че котките имат вграден инстинкт да си закопават...нали се сещате:))Веднага щом им се покаже съндъчето с пясък,те веднага разбират къде да си вършат работата,така че няма да цапа грам.Е разбира се пускат косми и драскат където те си изберат общо взето,но все пак са живи същества и това е нормално:))Пожелавам ти успех с котенцето и много хубави и забавни мигове заедно.
Страница 1 от 1