Dog.bg Форуми : CAC-ПЛОВДИВ -ZOOREVEW 2009 / 31.OКТ.09

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

CAC-ПЛОВДИВ -ZOOREVEW 2009 / 31.OКТ.09 В МЕЖДУНАРОДЕН ПАНАИР ПЛОВДИВ Оцени темата: -----

#21 Потребителят е офлайн   whippets-bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 October 2009 - 11:54 PM

[

А VІІ-ма няма ли да издадеш кой ще съди? rc_036.gif

И какво? Сега няма ли да дойдеш с кучета? Това са съдии, които до сега не съдили не само в България, но и на Балканите!
И ако това ни ви харесва (не визирам тоно тебе, Преятелю!), от къде да ви поканя СЪДИИ? В Пловдив са съдили експерти от цяла Европа, от Азия, от САЩ, от Латинска Америка и всичко това е за да бъдат изложбите най-добрите и да получите оценки от съдии, при които не можете да се представите кучетата в техните държави! Надявам се можетете да си представите, колко средства ни стува на нас - Киноложко Дружество Пловдив - в продължаване на толково години да правим това за вас!?!
И пак ще го правиме!!!
Заповядайде на изложбата!

#22 Потребителят е офлайн   Konak Икона

• Зодия Стрелец
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2009 - 04:56 PM

Цитат(whippets-bg @ Oct 10 2009, 09:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>
И какво? Сега няма ли да дойдеш с кучета? Това са съдии, които до сега не съдили не само в България, но и на Балканите!
И ако това ни ви харесва (не визирам тоно тебе, Преятелю!), от къде да ви поканя СЪДИИ? В Пловдив са съдили експерти от цяла Европа, от Азия, от САЩ, от Латинска Америка и всичко това е за да бъдат изложбите най-добрите и да получите оценки от съдии, при които не можете да се представите кучетата в техните държави! Надявам се можетете да си представите, колко средства ни стува на нас - Киноложко Дружество Пловдив - в продължаване на толково години да правим това за вас!?!
И пак ще го правиме!!!
Заповядайде на изложбата!

Можеш да разчиташ, че ще дойда beer.gif

#23 Потребителят е офлайн   whippets-bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 01:26 AM

Можеш да разчиташ, че ще дойда beer.gif
[/quote]

Благодаря ти!
Твоята подкрепа за нас е много важна! Винаги е голямо уважение ( и за организаторите, и за изложителите, и за съдиите), когато се появят квалитетни кучета! И тогава Празникът е истински!
Още веднъж ти благодаря, а на конкурса "Най-лакомо куче" ще бъдете в Първи коридор с двойна порция! (Е, това е малко по тежко, но ...!) - тренировки и пак тренировки - това му е "майката", а някои пробват с "глад" - два дена преди конкурса (не го препоръчвам).
Ще баде Изложба, ще бъде весело - както винаги в ПЛОВИВ! Ще има още много итересни неща!
И най-вече съдиите, които до сега не са съдили в България, но... само не и в България (поне до сега), а на 31.10.2009г. ще съдят в Пловдив.

#24 Потребителят е офлайн   kalina_vn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 08:52 AM

А някой може ли да даде малко информация за ЦАЦИБ изложбата която ще се проведе на 1-ви.Тъй като на 31 няма да имаме възможност да вземем участие.Ако някой случайно може да даде някаква информация ще му бъда много благодарна,тъй като за пореден път в сайта не пише нищо друго освен начален час и по колко пари :)
User's Signature

Качена снимка

#25 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 10:47 AM

Цитат(kalina_vn @ Oct 12 2009, 07:52 AM) <{POST_SNAPBACK}>
...,тъй като за пореден път в сайта не пише нищо друго освен начален час и по колко пари :)

Е па то пише най-важното ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

Като изключим шегата настрана, наистина няма време - 18 дни преди изложбата не са обявени съдиите за CACIB-а.

User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#26 Потребителят е офлайн   whippets-bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 October 2009 - 12:23 AM

Имаме запитвания: "Дали ще има промоции на тази изложба - САС Пловдив - 31.10.2009г.?". Не! Няма да има!
Ще има весело и приятно настроение и "ще нахраним гладните кучета" в конкурса за "най-лакомо куче!!!". И моля ви, не искайте от нас - организаторите, да ви издаваме всичките си тайни, като на пример въпросите на детската викторина (пак всеки верен отговор щи бъде награден с огромен - близо половин метър шоколад), ревю за есенно-зимния сезон от бутикови облекла и обувки за кучета... и още много други. Е, това стига, но ако имате идея за някой друг весел конкурс ни пишете. Ние с най-голямо удоволствие ще го проведем! (Но без промоция за вашето куче!).

#27 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• OWNER-IW KENNEL "PHILIPOPOLIS"
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:dog&quot;s

Икона за мнението  Публикувано: 13 October 2009 - 10:00 PM

Цитат(whippets-bg @ Oct 7 2009, 08:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Прощавайте, но пропуснах да ви информирам, че разгонени женски кучета могат също да участват в екстериорните изложби по правилата утвърдени от FCI. За справка www.brfk.org.
СЪВЕТ : Подмийте ги и след това ги напръскайте със ; "DOG STOP SPRAY " na CANINA и мъжкарите няма да ги забелязват!!!!
User's Signature

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND

#28 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 13 October 2009 - 10:03 PM

Записах Леиди само !

Прикачени файлове

User's Signature

#29 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 16 October 2009 - 10:38 PM

Знам че сме всички още омотани от Световното ,но живота продължава и това е следващата сериозна традиционна изложба в БГ - Пловдивската зимна изложба !!! Организирайте се и елате , нови съдии, луксони условия в палата на панаира ,1 достоен цац в набора ви от цацове за шн на БГ ,който започвате да събирате при новите изисквания ...... Заповядайте в Пловдив !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
User's Signature

#30 Потребителят е офлайн   whippets-bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2009 - 01:53 AM

Лошо, много лошо!
За тази изложба поканихме съдии, които до сега не са съдили у нас, но са съдили по цял Свят и пак имаме записани не повече от 40 кучета до сега -защо ли!?? Някои се притесняват от непознатите съдии? Е, в Пловдив винаги е така!
Кой ще победи - никой не знае (поне така е във Филибето)? Както ние казваме ("Тайна Майна!!!) Но и този път тайната е в преценката на съдиите!

#31 Потребителят е офлайн   Zin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:ловни кучета

Публикувано: 19 October 2009 - 08:58 AM

Наистина много, много жалко,че няма да успеем да дойдем тъй като съм на работа, а след отпуската за Световното няма кой да ме замести dry.gif Но се изненадвам при тези съдии как може да няма записани кучета!!!! dry.gif Аз лично ще направя всичко възможно да се запиша за друга изложба в Повдив, въпреки умората.
User's Signature

Качена снимка

#32 Потребителят е офлайн   whippets-bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2009 - 12:54 PM

Цитат(Zin @ Oct 19 2009, 07:58 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Наистина много, много жалко,че няма да успеем да дойдем тъй като съм на работа, а след отпуската за Световното няма кой да ме замести dry.gif Но се изненадвам при тези съдии как може да няма записани кучета!!!! dry.gif Аз лично ще направя всичко възможно да се запиша за друга изложба в Повдив, въпреки умората.

Много благодаря, от името на всички организатори!!! Радвам се за добрите думи!

#33 Потребителят е офлайн   Konak Икона

• Зодия Стрелец
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2009 - 02:41 PM

Цитат(whippets-bg @ Oct 19 2009, 12:53 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Лошо, много лошо!
За тази изложба поканихме съдии, които до сега не са съдили у нас, но са съдили по цял Свят и пак имаме записани не повече от 40 кучета до сега -защо ли!?? Някои се притесняват от непознатите съдии? Е, в Пловдив винаги е така!
Кой ще победи - никой не знае (поне така е във Филибето)? Както ние казваме ("Тайна Майна!!!) Но и този път тайната е в преценката на съдиите!

Аз също ще направя всичко възможно да присъствам. Засега имам проблем с едното куче в клас Пъпи. Преди 10-на дни се наложи хирургическа интеревнция на опашката. Последва накъсване на конци два пъти и в момента е в окаяно състояние, но има известно подобрение. Дано успеем, но честно казано мисля, че ще дойда. Наистина е важно и интересно за мен мението на различни съдии. Ако е възможно кратка презентация мисля, че ще поможне за нагласата на хората.
Поздрави!
Петър

#34 Потребителят е офлайн   whippets-bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2009 - 08:46 AM

[ Ако е възможно кратка презентация мисля, че ще поможне за нагласата на хората.
Поздрави!
Петър
[/quote]

Петьо, напълно си прав, но в момента имам много работа по подготовката на цялото "ЗОО ривю" и някои лично мои работи. Ако почакаш няколко дни ще мога да ти дам информация за съдиите, но ако решиш да ми помогнеш - да се разровиш в интернет и да информираш всички, ще ти бъда много благодарен!. Хората от екипа ни са кой на работа, кой на лекции, кой на училище, а вечер проиграваме цялата изложба на черната дъска в клуба ни.
Андон Тодоров

#35 Потребителят е офлайн   тониTO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2009 - 06:02 PM

искам да попитам за ваксинацията против бяс, нашата е направена на 5.01.2009 - това достатъчно ли е или пак трябва да правим?

#36 Потребителят е офлайн   kal4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 October 2009 - 06:46 PM

Цитат(тониTO @ Oct 20 2009, 04:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>
искам да попитам за ваксинацията против бяс, нашата е направена на 5.01.2009 - това достатъчно ли е или пак трябва да правим?

Важи една година.

#37 Потребителят е офлайн   vessi8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2009 - 07:37 PM

Жалко че не можем да дойдем и ние...............но в този ужасен вид след системите с обръснати лапи не сме за изложба.............еееее по важно е че ОЦЕЛЯХМЕ...................като оздравеем напълно сме на линия.............
а вие се забавлявайте..... tb_195.gif
User's Signature

Качена снимка

#38 Потребителят е офлайн   whippets-bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2009 - 10:51 PM

Цитат(vessi8 @ Oct 20 2009, 05:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Жалко че не можем да дойдем и ние...............но в този ужасен вид след системите с обръснати лапи не сме за изложба.............еееее по важно е че ОЦЕЛЯХМЕ...................като оздравеем напълно сме на линия.............
а вие се забавлявайте..... tb_195.gif

Изложби има много и още ще има. Най-важното е, че всичко при вас е вече добре! Пожелаваме ви бъзо оздравяване и се надяваме, че (ако не можете да дойдете в Пловдив сега) ще видите изложбата в снимки, които ще бъдат побликувани от нашите участници - така и вие ще сте част от празника и, надяваме се, ще се забавлявате! Този празник го заслужаваме всички!

#39 Потребителят е офлайн   Цвети Милева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 October 2009 - 12:21 PM

Извинете, за може би глупавия въпрос, но приема ли се публика на тези изложби?
От броени дни имаме едно страхотно красиво кученце и ми е интересно да видя какво точно се случва на подобни изложби! dog.gif
User's Signature

Kleinspitz kennel
●THE SMALL STEP●
www.thesmallstep.com

#40 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2009 - 01:37 PM

Цитат(Цвети Милева @ Oct 21 2009, 01:21 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Извинете, за може би глупавия въпрос, но приема ли се публика на тези изложби?
От броени дни имаме едно страхотно красиво кученце и ми е интересно да видя какво точно се случва на подобни изложби! dog.gif

Естествено! ae_085.gif
User's Signature

• (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни