Тениски "dog.bg" Влез в клуба!
Публикувано: 06 October 2009 - 11:37 AM
Добро Хрумване
е нашата клиника ,аз ще си взема от там.

Публикувано: 13 October 2009 - 03:20 PM
Останали са само ХХL?
Забавих се

Публикувано: 13 October 2009 - 03:26 PM
Ооо, супер! Мерси!
Публикувано: 21 October 2009 - 11:17 AM
Илит, ще може ли както предложи Nickey, по куриер за сметка на получателя?
Ако не, пак ще ходя до пощата.
Ако не, пак ще ходя до пощата.

АКО ИСКАШ ДА РАЗСМЕЕШ ГОСПОД.......КАЖИ МУ, ЧЕ ИМАШ ПЛАНОВЕ....
"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
Публикувано: 21 October 2009 - 08:54 PM
helios_94, много сте сладки! Благодаря за хубавите снимки:)
Норита, за да се сдобия с кутия за опаковка на твоята, изядох една кутия сухи пасти на екс
Като стана 100 кила да знаете на кого ще мрънкам.
denicc, може и с куриер, щом така предпочиташ, тъкмо няма да се налага да се тъпча с пасти
Норита, за да се сдобия с кутия за опаковка на твоята, изядох една кутия сухи пасти на екс

denicc, може и с куриер, щом така предпочиташ, тъкмо няма да се налага да се тъпча с пасти

Публикувано: 21 October 2009 - 08:57 PM
Цитат(Илит @ Oct 21 2009, 09:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Хахаха, а аз съм на диета от три дни и не съм яла нищо освен ябълки и много се смях като видях кутията от пастички. Лигите ми потекоха, щях да се удавя. Сега мисля да те съдя за непредумишлено убийство.

Много се радвам, че има хора като теб! Браво за чудесната идея и браво за желанието да помагате. Дано и аз с тезо "трохички" съм ви била полезна.
Лека вечер на всички.
Публикувано: 21 October 2009 - 09:42 PM
Цитат(Илит @ Oct 21 2009, 07:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>
helios_94, много сте сладки! Благодаря за хубавите снимки:)

Публикувано: 22 October 2009 - 12:01 AM
Цитат(helios_94 @ Oct 21 2009, 07:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Аз като се замисля и моята от предната кампания май-беше в кутия от нещо сладичко

АКО ИСКАШ ДА РАЗСМЕЕШ ГОСПОД.......КАЖИ МУ, ЧЕ ИМАШ ПЛАНОВЕ....
"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди