А някои осиновител да се е появил ... ?
Синеоката Дария сладко кученце със северна кръв
Публикувано: 18 November 2009 - 01:31 PM
Ще чакаме снимки
Публикувано: 18 November 2009 - 01:49 PM
Дария си е хубавица ама на последната снимка направо спира дъха
!
Публикувано: 18 November 2009 - 01:55 PM
Прекрасна е
Публикувано: 20 November 2009 - 08:38 PM
Синеоката госпойца е с новите си стопани в покрайнините на Амстердам. Имат две много възпитани бордър колита, Блу (бивша Дария) също я чака училище и тренировки и у дома. Много са симпатични, бяха били доброволно пътя до летището, за да я посрещнат, а следващата седмица са си взели отпуск, за да не се стресира сама в първите си дни.
Публикувано: 20 November 2009 - 08:41 PM
Цитат(Илит @ Nov 20 2009, 06:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Синеоката госпойца е с новите си стопани в покрайнините на Амстердам. Имат две много възпитани бордър колита, Блу (бивша Дария) също я чака училище и тренировки и у дома. Много са симпатични, бяха били доброволно пътя до летището, за да я посрещнат, а следващата седмица са си взели отпуск, за да не се стресира сама в първите си дни.
Звучи много хубаво ^^
Радвам се за нея,много
Публикувано: 23 November 2009 - 01:56 PM
Хриси, не е само дясното, и двете са биколорни, но на синьото кафявото е отгоре и не се вижда добре на снимките. Но е биколорка тя :)) Да се надяваме, че осиновителите няма да имат против да пратят някоя и друга снимчица
Публикувано: 21 January 2010 - 11:46 PM
илит, слушай какво...
мисля си...
до някое време, дали ще може и мен в една такава клетка да ме пратиш по каргото в холандия...
ама така... с камина, килимчета .... в хубава атмосфера.
не ям много, имам пълен репертоар със смешки, ще откажа цигарите, имам и заверен имунизационен паспорт!
страшни снимки, да се размечтае човек!
мисля си...
до някое време, дали ще може и мен в една такава клетка да ме пратиш по каргото в холандия...
ама така... с камина, килимчета .... в хубава атмосфера.
не ям много, имам пълен репертоар със смешки, ще откажа цигарите, имам и заверен имунизационен паспорт!
страшни снимки, да се размечтае човек!

Вход

Горе
Цитиране +