Прекрасната Филомена бебче коте на 20-25 дни
Публикувано: 09 October 2009 - 04:57 PM
Търсиме новата мама на нежната Филомена.
Вече на малкия кучо не му е скучно и потормозва малката, а сладкишката се прави на голяма котка и съска и се опитва да цапва с лапа. А иначе се бута да се гушва при него, като не я закача. Големи са сладури.
Ако някой реши да се поинтересува, и двамката си търсят стопани...пишете на myrona@mail.bg
Публикувано: 11 October 2009 - 02:20 PM
Публикувано: 20 October 2009 - 09:38 PM
Да кажа само, че муцинка вече започва да яде меки храни и губи интерес към млекцето и бибата. Вече играе с играчки и се прави на страшна, не само пред кучето но и пред килима, радиатора и най-вече обича да се бие с пантофи . Толкова ми е сладичка и забавна...а като започне да се премята през глава- шкембето и е 3 пъти по-голямо главата и направо се търкаля. Обожавам я.
Вчера пуснах нова обява за сладушанката и днес говорих с нов кандидат. Сториха ми се приятни хора- момиче и приятеля и. Живеят на квартира...но това което ме учуди е, че от разговора разбрах, че котката им в провинцията при родителите не я водят на вет Поствам тук, ако може да изразите мнение, тъй като съм малко объркана:
-do nas ima veterinarna apteka no nz nito koga tr da se vaksinira ..nito nishto
vk1shti imam ogromna bqla placheshta persiika i dosega ne sme go vodili za vaksini no v sf zabelqzvam che d1rjite na tova (think)
После попитах дали смятат да я водят редовно на вет:
tochno prez 2 sgradi ima veterinarna apteka
i nqma da e problem i izkarvaneto na koteto
nqma da mr1zne ..
...което не го разбрах много...
Иначе всичко останало ми се струва беше нормално. На останалите въпроси отговори добре.
Но просто не зная какво да мисля...Ще съм благодарна, ако някой пише.
(поствам единствената неразмазана снимка от сесията
Публикувано: 20 October 2009 - 09:48 PM
Публикувано: 20 October 2009 - 09:57 PM
Публикувано: 23 October 2009 - 08:49 PM
Вярвам, че нейният нормален човек е някъде там. За това поствам новички снимки на безстрашната красавица.
Пожелайте и късмет!
Публикувано: 23 October 2009 - 09:02 PM
Публикувано: 23 October 2009 - 10:45 PM
Публикувано: 24 October 2009 - 11:15 AM
Всичко окей, цялото семейство искат коте. Обичат животните, не могат да живеят без малко мъркащо същество вкъщи. Нея много я харесват. Имат познат ветеринар, който ще и прави редовно профилактични прегледи. Момичето ще следва в Испания след 1 година и малката заминава с нея. Единствено са против кастрацията и това, че когато написах телефона в гугъл излезе обява от преди 2 години в бездом, че подаряват коте на 3 месеца. Тя ми писа, че предишната им котка са я подарили, тъй като е имало бременна удома. Попитах я ако това се повтори и в бъдеще и тя отговори, че никой не мисли да се задомява.
Мислите ли, че е сериозна? Дали пък наистина не се вманиачавам ? Зная, че съм малко или много досадна, питайки ви за съвети, но съм притеснена и дори чувствам страх.
Времето лети, а аз още си блъскам главата в стената...
Публикувано: 24 October 2009 - 11:33 AM
Публикувано: 24 October 2009 - 12:07 PM
Наистина не предполагах, че ще ми е толкова трудно да задомя в добро семейство тази сладка муцунка. Все пак се надявам- започвам да пускам отново обяви. Моля се чудото да се случи до утре. Тя расте, а както споменахте големите котки се дават по-трудно. Колкото и голяма да е любовта ми към нея и колкото тя ме дарява с радост, толкова и ме натъжава мисълта, какво ще се случи с нея. Ето, разплаках се... Така неочаквано се появи в живота ми- като слънце в сивото ми ежедневие, а аз дори нямам да възможността да и благодаря, като я даря с щастлив живот. Толкова виновна се чувствам. Не е честно...не желая да се провалям.
Извинете отново, че ви занимавам и то този път по толкова лигав начив.
Ще пиша отново, като има развитие.
Публикувано: 24 October 2009 - 12:14 PM
Публикувано: 25 October 2009 - 03:18 PM
Деница, нямате си представа колко много желая тя да остане за мен. Но не може. Както виждате често ми се налага да отсъствам от София. Понякога взимаме с нас и кучето, но не може да пътуваме и с куче и котка навсякъде. Просто нямаме нужните условия, нито пък време. Ако аз кандидатствах за нея и се разпитвах, щях да се зачеркна от списъка. Имам и други причини, които няма споделям сега. Няма начин. Хотел...не ми се иска, но в най-краен случай.
За това се обръщам към вас, хората пишещи тук във форума. Зная, че ви е писнало от подобни обяви и молби. Но, моля някой да прояви разбиране и да я прибере от понеделник (утре) до неделя. Тя няма да ви създава никакви трудности, много е кроткичка, не прави пакости и през по-голямата част от времето спинка. Ако е нужно, ще оставя пари за храна. През това време, аз ще продължа да разпитвам, ако има желаещи и ще поддържам връзка всеки ден с човека, който я е взел. С лаптоп ще съм през повечето време. Ако нищо не се получи през тази 1 седмица, в неделя ще дойда да си я прибера. Не очаквам много, но...
Това е...просто друго не мога да измисля за момента...
Публикувано: 28 November 2009 - 11:13 PM
Поствам няколко снимки направени от Ели през изминалото време + прекрасните клипчета които са от съвсем скоро на порастналата и жизнерадостна котанка.
Нека темата се премести :)
Клипче1
Клипче2
Публикувано: 28 November 2009 - 11:20 PM
ПС
Длъжна съм да защитя честта на дзвера - това на снимката, дето съм 'сериозно ранена и превързана', т.е. единият ми пръст е с лепенка - не се дължи на зловещите й бебешки зъбчета или нокти, тя не е чак толкова страховита, да не й разваляме репутацията. Беше злополука на работното място, свързана с неправилна употреба на режещ инструмент (разбирайте: порязах се на хартия, срааам)
ПСС
И да кажа, че мъж ми се опитва (неуспешно!) да пробута ново и абсурдно име Вилспиня. На мен Фили си ми харесва! Вилспиня му звучало като на героиня от латиносериал и да не й било уроки. Смятам да й остане само като артистичен псевдоним, с който като една истинска звезда да се подвизава из публичното пространство (така е кръстил клипчетата - какво да се прави)