Семинар с Иван Балабанов
Публикувано: 13 November 2009 - 06:02 PM

dog - супер са снимките, яд ме е че не остана до края

Публикувано: 13 November 2009 - 09:54 PM
Нямах в предвид,че Милан е невежа,просто партнирането на Иван Балабанов с кучето е страхотно.Той и кучето /съдя по снимките/не са само господар и подчинен а и,колеги и партнъори,нещо което е много впечатляващо.Това е разликата която исках да изтъкна.Моля да ме извините ,ако съм сгрешил,но за мен този показател е много важен.

Няма лошо куче,има лош стопанин.
Публикувано: 14 November 2009 - 09:55 AM
Информацията я има от доста време.Клуб Сириус отдавна тренира по тази методика.Естествено с помощта на Иван Балабанов.Видео материал няма как да се снима.Семинара е платен.През 2006 разрешиха да се снима.Снимаха хора,които не се занимават със спортна дресура,не ходят на работни изпитания и след това,когато им поискахме материалите се оказа,че ги продават за 100лв 

Публикувано: 14 November 2009 - 10:56 AM
Цитат(Galiadogs @ Nov 14 2009, 09:55 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Информацията я има от доста време.Клуб Сириус отдавна тренира по тази методика.Естествено с помощта на Иван Балабанов.Видео материал няма как да се снима.Семинара е платен.През 2006 разрешиха да се снима.Снимаха хора,които не се занимават със спортна дресура,не ходят на работни изпитания и след това,когато им поискахме материалите се оказа,че ги продават за 100лв 

Е това сме бг. за съжаление подаваш си пръста а те ти налапват ръката

Публикувано: 14 November 2009 - 08:55 PM
Съжалявам за това,но аз просто не съм знаел за този човек.Той,явно не държи на рекламата,но неговият подход е страхотен и аз го прилагам при моите кучета/е,не мога като него/но,това пътят .Още веднъж,съжалявам че,не съм знаел за това събитие и този човек.

Няма лошо куче,има лош стопанин.
Публикувано: 10 December 2009 - 09:27 AM
Цитат(Nomad @ Nov 10 2009, 10:20 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Но още малко и ще се прежаля и ще отида и аз :)
Добро самочувствие ... и като ще е въпрос на толкова много "прежалване" ... кажи ако трябва да ти направим и специално посрещане ... дано те омилостивим някак...
Публикувано: 10 December 2009 - 10:39 AM
Цитат(forski @ Dec 10 2009, 10:02 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте на всички,има ли накаква литература или видео което този човек е издал или подликувал ,и ако да от къде може да се закупи ???
http://www.trainperview.com/
Публикувано: 11 December 2009 - 07:37 PM
Така и не разбрах колко е струвал семинара ?
И как се извършва заплащането (представям си как балабанов минава с една шапка покрай хората за да пуснат некоя банкнота
)
И как се извършва заплащането (представям си как балабанов минава с една шапка покрай хората за да пуснат некоя банкнота

Публикувано: 12 December 2009 - 07:34 AM
И все пак, ако беше дошъл, щеше да знеш как да научиш кучето си да апортира

Незнанието и невежеството не ме оправдават, че години наред крещях "браво" за неща които не разбирах...
Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!
Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!