Зимни дрехи
Публикувано: 24 September 2008 - 12:05 PM
Не смятам, че няма да останеш доволна. Жената е прекрасна и дрехите са сладурски и функционални.

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 25 September 2008 - 01:40 PM
Жената е много мила и пуловерчето е много сладко :)
Публикувано: 25 September 2008 - 02:01 PM
Дрешката си я получавате с миниатюрна закачалка :) Аз лично съм много впечатлена!
Публикувано: 29 September 2008 - 11:29 PM
Много смешно и неполезно за кучето е носенето на зимни дрехи /При декоративните породи де/,когато температурите са над 0 градуса. "Ама бебчо все треперя!"-Ама то си треперя и посред Лятото.............Нека тези разкошни дрешки да се обличат при минусовите температури,но и те не помагат при продължителни разходки-не прекалявйте с времетраенето на разходките на открито с компанионите!!! Една приятелка влиза във Франция в бутик за аксесоари и мода за компаниони с мебелите с креслата му там ,каишки на камъни лачени,шапки булч.рокли и др. и посяга да мери една дънкова шапка за мопс и мопсчето и се дърпало тогава продавчката се изказала ,че в никакъв случай няма да и продадяла 50е маркова шапчица,защото кученцето не се харесвало,нещяло шапки да носи.

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 30 September 2008 - 09:31 AM
Здравейте, вчера си получихме дъждобрана от г-жа Гергана, сайт dogyfashion.comq, очарована съм както от самата нея, така и от прекрасната дрешка, която е ушила за мойто муленце. Не съм и я обличалаще, щото нямах време, но като вид и изпълнение е 6++ ! За нестандартни поръчки и големини ( като нас ) не се колебайте да се обърнете към нея, със сигулност ще останете доволни :))
След 1ви ще кача снимки да видите магарицата ми с червен дъждобран :)):))
След 1ви ще кача снимки да видите магарицата ми с червен дъждобран :)):))

... and through it all,
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 02 October 2008 - 01:25 PM
Цитат
като го изкарам в снега с някоя плетена дрешка и тя се намокри?
Е с плетена ще му е студено. За сняг и дъжд не са плетени ,а са изработени от съответната материя.
CLICK Само тази мога да покажа в момента,имам и навън в снега.
И в дъжд и в сняг се прибираме сухи и мием само лапи и дупе.Много практично. В арктически студ не се разхождаме с часове.
Публикувано: 06 October 2008 - 11:31 AM
Ей,дойде време да се похвалим и ние с новата придобивка! сдобихме с дъждобранче. надяваме се сега да не се прибираме мокри до уши от разходки. поръчахме го също от
http://www.dogyfashion.com/
Искам да ви споделя изключително добрите впечатления от фирмата. хората са професионалисти, работят бързо и качествено. пращат ти я пращат по куриер. хората са много отзивчиви и внимателни. шият и по поръчка размери. при нас проблемът беше,че първото дъждобранче се оказа по-малко и не ни ставаше. но хората от фирмата бяха изключително любезни. аз им писах за проблема, те ме помолиха да им изпратя допълнителни размери, за да ушият ново дъждобранче - безплатно и ми го изпратиха отново по куриер. при това в пакета получавате и платнена топка за кучо, за да има забавление и за него. просто съм изключително приятно изненадана от тяхното професионално отношение. дано има повече търговци като тях!
http://www.dogyfashion.com/
Искам да ви споделя изключително добрите впечатления от фирмата. хората са професионалисти, работят бързо и качествено. пращат ти я пращат по куриер. хората са много отзивчиви и внимателни. шият и по поръчка размери. при нас проблемът беше,че първото дъждобранче се оказа по-малко и не ни ставаше. но хората от фирмата бяха изключително любезни. аз им писах за проблема, те ме помолиха да им изпратя допълнителни размери, за да ушият ново дъждобранче - безплатно и ми го изпратиха отново по куриер. при това в пакета получавате и платнена топка за кучо, за да има забавление и за него. просто съм изключително приятно изненадана от тяхното професионално отношение. дано има повече търговци като тях!