Завързано и изоставено младо куче Още една жертва на човешкото безумие
Публикувано: 12 January 2010 - 01:30 PM

Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!
Публикувано: 12 January 2010 - 01:35 PM
Има някои хора, пожелали средствата от календарите им да отидат за него, на първо четене виждам Waikiki и hani. За кога се планира пътуването?
Към края на другата седмица. Благодаря на Waikiki и hani от сърце!!!!!!!

Мария, Galiadogs, sarka_bsпрегръщаме ви силно с Нерко!!!
Публикувано: 12 January 2010 - 02:02 PM

И на мама Hela, че не подмина малкият зъзнещ черньо! Той дължи по-добрите дни и на теб, Пете!

Пфу, само като си помисля за раздяла с този младеж и нещо ми се свива. Но е за добро, нали! Късметлийчето черно

Публикувано: 12 January 2010 - 03:26 PM
Публикувано: 13 January 2010 - 08:55 AM

Ами чудесно, съгласна съм, пусни ми телефона си на лични да се разберем от къде да ги взема

Публикувано: 13 January 2010 - 01:54 PM
Отново да подсетя - не отиват 10 лв от календар за помощи - част от тях са себестойността му, 2 и нещо беше.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 January 2010 - 02:46 PM

буш, добро уточнение, че тук сме се събрали едни 'счетоводители'

Публикувано: 13 January 2010 - 03:40 PM

Публикувано: 13 January 2010 - 04:32 PM
Супееееееееер.Много,много,много,много,много се радвам че Нерко заминава.Време му беше вече на момчето да му проработи късмета.
П.П.:Аз съм Поли от лабрадорският форум:)

Махатма Ганди
Публикувано: 13 January 2010 - 06:03 PM
Успех и с малката графиня!
И аз страшно се радвам, но и ми е мъчно. Дано пращат снимки стопаните да си поревавам от време на време, ама този път от радост.

Публикувано: 14 January 2010 - 09:24 AM
След толкова години си мислех, че няма нещо, което истински да ме трогне и развълнува приятно, така както всички вие. От десетки години се опитвам да се справям сама или с близките си във всякакви ситуации и да не разчитам за нищо на никого. Историята с Нерко изискваше да се доверя на куп хора, с които дори не се познаваме. Да не говоря, че за първи път в живота си искам финансова помощ от също толкова непознати хора.
Извинявам се за лиричните откровения...
Това, което оскам да кажа е БЛАГОДАРЯ ви, приятели!!!!
Благодаря ти Емо за парите за път на Нерко- 100 лева!
Благодаря ти Пролет за паричките за път на Нерко! (знам, че сега са ти кът!)
За пореден път доказваме, че стопаните на лабрадори са добри хора със широки сърца и души!
Благодаря ви, че сте ми приятели!

Публикувано: 14 January 2010 - 09:39 AM

Не ми се мисли какво можеше да се случи с него ако го бяха намерили някои извратени момчета, то не че гаврата с ушите е малко

От все сърце му пожелавам да намери любящи хора, той го заслужава

Публикувано: 20 January 2010 - 09:28 AM
Благодаря ти Нинка за паричките за Нерко!!!!
Много БЛАГОДАРЯ!!!! :sm36:
donika, благодаря за пожеланията. Дано!

Публикувано: 21 January 2010 - 11:01 AM
В кв. "Левски", старата част с къщите, до жп линията - почти на ъгъла на "Ботевградско шосе" и "Рилска обител".През циганската махала и си в Младост. Не е близо, но не са и в различни посоки. Не знам как да открием това откачено нещо?! Не мога да кажа, че е човек, нито, че е животно?!