Dog.bg Форуми : фотогалерия на нашите любимци VI част

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (60 Страници) +
  • « Първа
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

фотогалерия на нашите любимци VI част

#901 Потребителят е офлайн   karakal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 November 2012 - 09:49 PM

Показване на мнениетоkarakal, в 22 October 2012 - 10:29 PM, написа:

Показване на мнениетоENJOY, в 21 October 2012 - 02:32 PM, написа:

Най-сетне имам малко нови снимки на Норичка, вече почти на 8 месеца. Не са с много добро качество, а и трудно я хващам добре, защото не спира да шава. Сега си намери и другарче. Не знам откъде се появи, ама не ще да си тръгне. Доста го тормози :)

Да ви е жива и здрава сладуранката и да ви радва дълги години.
Аз си търся бебе дългокосместа немска овчарка женска. Преди почти година си отиде домашното ни приятелче. Близо 12 години се радвахме на компанията му и беше второто дете в къщи. Бях се зарекъл да не взимам друго животинче но явно кучето е в кръвта ми пък и не мога да пия кафе без кучешки косми в него.
Ако знаете някой да има подобни бебета моля за инфо на електронен адрес: rikardo_force@abv.bg
Благодаря предварително на всички отзовали се на молбата ми.

вече си намерих бебе - женско и дългокосместо НОК-че на 2 месеца и съм страхотно щаслив. Щурава, пухкава, красива и със висок боен дух. Хапе като змей и се опитва методично да разруши къщата. Адаптира се за 30 секунди към новото място. Беше най мъничката в кучилото но си я избрахме заради самостоятелният и характер и предприемчивост.
на седмото небе съм. След почти едногодишно прекъсване - миналата година си отиде домашното ни приятелче - отново съм в клуба.
Скоро ще кача и снимки.

#902 Потребителят е офлайн   ENJOY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 November 2012 - 07:14 PM

Супер, нямам търпение да видя снимките :) Мойта кучка нещо много дива, не се спира на едно място. От няколко седмици е вързана, защото изобщо не ме слуша. Дворът ни е 15 декара, но няма ограда и си ходи където иска. Другият проблем е, че си взехме при нас трите котки, дето имаме, а тя не ги оставя намира. Вече два пъти й драскат муцуната. Не знам вече какво да я правя. Сложихме ограда, която трябва да позакрепя тук-там, защото минава под мрежата, а до две седмици се надявам да сложим и портата, за да мога да я пусна и да съм сигурна, че няма след 5 мин да й видя ушите някъде в полето. Не смятам изобщо да я връзвам, даже ме е яд, че и сега е така, но няма друг вариант, докато сме на работа и няма ограда. Само не знам какво ще правим с тия котки. Едната й се опъва и я заобикаля, но другите са малки и бягат. Даже се качва след тях по дърветата и седи като катерица между клоните. Надявам се да свикне с тях и да не им види сметката.

#903 Потребителят е офлайн   mik Икона

• Breeding for Quality,NOT Quantity
  • PipPipPip

Публикувано: 26 November 2012 - 09:09 PM

Малко снимки и от нас на 2 дълго космести кученца от 2 различни кучила в развъдника ни :wub:

Mexx vom Wolpertinger Wald с добър усет към музиката :oh_018:

Прикачена снимка

Odessa vom Wolpertinger Wald с една от хубавите си стопанки които нямат търпение малката да поотрасне и да поставят основи на нейното обучение .

Прикачена снимка

Прикачена снимка

#904 Потребителят е офлайн   ares123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2012 - 07:01 PM

От толкова много подфоруми незнам къде да задавам въроса си и затова го задавам тук (И извинете за това). Въпросът ми е вашите немски овчарки гонят ли котки изобщо породота мрази ле котки?

#905 Потребителят е офлайн   karakal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2012 - 10:20 PM

Показване на мнениетоENJOY, в 26 November 2012 - 07:14 PM, написа:

Супер, нямам търпение да видя снимките :) Мойта кучка нещо много дива, не се спира на едно място. От няколко седмици е вързана, защото изобщо не ме слуша. Дворът ни е 15 декара, но няма ограда и си ходи където иска. Другият проблем е, че си взехме при нас трите котки, дето имаме, а тя не ги оставя намира. Вече два пъти й драскат муцуната. Не знам вече какво да я правя. Сложихме ограда, която трябва да позакрепя тук-там, защото минава под мрежата, а до две седмици се надявам да сложим и портата, за да мога да я пусна и да съм сигурна, че няма след 5 мин да й видя ушите някъде в полето. Не смятам изобщо да я връзвам, даже ме е яд, че и сега е така, но няма друг вариант, докато сме на работа и няма ограда. Само не знам какво ще правим с тия котки. Едната й се опъва и я заобикаля, но другите са малки и бягат. Даже се качва след тях по дърветата и седи като катерица между клоните. Надявам се да свикне с тях и да не им види сметката.

Уффф - и нашата е щурчо и половина. Когато я донесох у дома беше кльощава и ребрата и се брояха и едва стоеше на крака защото беше най дребната в кучилото и не се е хранила до насита ама хубавата храна и грижи си казаха думата и сега няма удържане. Не хапе само когато спи.
Ще кача снимки когато успея да я спипам спокойна въпреки, че е трудна работа. И при мен ще има проблем с котките. Ще се наложи да я запозная с две едновременно тъй като имаме две разбойнички и ще се налага в бъдеще да съжителстват от време на време. Направо не ми се мисли ама няма изход. Като сме си направили зоологическа градина ще търпим.
За двора направо ви завиждам - с хубаво чувство разбира се - това си е благодат за кучето. Ние сме ги свряли в апартаменти и ги мъчим ама като сме свикнали да пием кафе с кучешки косми в него ще си мълчим. това да не се вързва кучето си е абсолютно добра идея. лошо ми става като видя как някои се отнасят с животинките си - по зле и от добитък. Ясно е, че някои кучета са пакостници пък и дворното куче е по агресивно и си пази територията и при някои от тях наистина се налага да бъдат с ограничени права за придвижване. При вас явно кучо си е домашно приятелче и след като се реши въпросът с оградата ще се радва на свободата.
Да ви е жива и здрава и да се радвате едни на други дълги години.

#906 Потребителят е офлайн   karakal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2012 - 10:25 PM

Показване на мнениетоmik, в 26 November 2012 - 09:09 PM, написа:

Малко снимки и от нас на 2 дълго космести кученца от 2 различни кучила в развъдника ни :wub:

Mexx vom Wolpertinger Wald с добър усет към музиката :oh_018:

Прикачен файл 408037_10151137481281794_1441633309_n.jpg

Odessa vom Wolpertinger Wald с една от хубавите си стопанки които нямат търпение малката да поотрасне и да поставят основи на нейното обучение .

Прикачен файл 263636_328710470569504_609199557_n.jpg

Прикачен файл 64608_328710333902851_1235293444_n.jpg

И двете са много хубави но Одеса си е цял мечочко. За малко щях аз а си я купя но намерих малко преди това моята "мечка". Прилича на моята разбойничка с тази разлика, че явно е по кротка от моята беснотия и търпи да я снимат. Да са ви живи и здрави и двечките сестрички.

#907 Потребителят е офлайн   karakal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2012 - 10:43 PM

Показване на мнениетоares123, в 28 November 2012 - 07:01 PM, написа:

От толкова много подфоруми незнам къде да задавам въроса си и затова го задавам тук (И извинете за това). Въпросът ми е вашите немски овчарки гонят ли котки изобщо породота мрази ле котки?

И двете ми предишни кучета НОК нямаха нищо против котките. Ту просто гледат реакцията на стопанинът си. Ако той не насърчава гоненето на котки, те просто не го правят.
Кучетата по лесно свикват с присъствието на котки отколкото обратното. Обикновенно котките предизвикват скандала. Така, че ако не искате кучето ви да гони котките просто му покажете недоволството си няколко пъти и то ще престане да го прави. Котетата също са живи душички и трябва да ги пазим.

#908 Потребителят е офлайн   blackburn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:German Shepherd Dog

Публикувано: 01 December 2012 - 09:43 PM

Leron. Photo with phone: :md_064:
Прикачена снимка
Прикачена снимка
User's Signature

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.
http://www.nuadarits.net

#909 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 01 December 2012 - 10:23 PM

Как го караш да застане в стойка?Аз все не мога :ab_041:
Много е красив.Точно такъв тип кучета харесвам :wub:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#910 Потребителят е офлайн   blackburn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2012 - 10:43 PM

Благодаря ти. :ae_085: Леро трудно се поставя в стойка. Правя каквото мога, за да свикне поне да стои извесно време мирен, главно това ми е целта, защото на тези снимки е зле поставен. От мен толкова :ab_041:
Ти май си го "кльопаш" него ? :md_064:
Прикачена снимка

Снимката е малко по-стара и пак с телефон.
User's Signature

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.

#911 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 December 2012 - 11:00 PM

Да,така е.Още като го показа като бебе.Сега вече като пораснал много ми харесва маската му и изражението,както и оцветяването му,стойката му.Точно такъв тип кучета харесвам.Не съм познавач,просто ми радва окото изключително много.Харесва ми и това,че не му е прекалено ''ниска'' задницата.Идеалния НОК в моите очи.Има някои сякаш са направо отсечени с теслата,като сакати.Не ги харесвам.
Пак казвам не съм познавач,а просто стопанин любител :ba_025:
Зле поставен?Как го караш да стои с наградка или с играчка?
На мен това ми е най-доброто постижение.(с телефон) и ми трябваха 2 човека-1 да я държи и един да снима,а аз отпред и показвам топката.
Чак ме е срам да го постна :dh_188:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#912 Потребителят е офлайн   blackburn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2012 - 11:45 PM

Тина нали? Първо ъгъла от който си снимала не е добър. Трябва да се клекне и апарата да се "изравни" с кучето, а не отгоре, както е в твоя случай. Аз го заигравам с топката му и му я хвърлям пред него, след което го нагласям :ab_041: и горе долу се получава, но не всеки път. След много опити-опъване, сгъване и повдигане на краченца взе да свиква. Между другото, твоя опит с трима е най-добър, но рядко трима свободни при нас, а и с апарат...

Поздрави!!! :ae_085:
User's Signature

#913 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 December 2012 - 12:06 AM

Да,Тина-гадина :ab_041: На горната снимка е 23 кг малко след като я взех(сега е 37).Другия път ще кажа на фотографа да застане така както казваш.Не мога да я снимам аз ,защото започва да се дърпа да идва при мен и да се върти.
Поздрави и на Вас :re_037:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#914 Потребителят е офлайн   karakal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2012 - 09:04 PM

Показване на мнениетоkarakal, в 28 November 2012 - 10:20 PM, написа:

Показване на мнениетоENJOY, в 26 November 2012 - 07:14 PM, написа:

Уффф - и нашата е щурчо и половина. Когато я донесох у дома беше кльощава и ребрата и се брояха и едва стоеше на крака защото беше най дребната в кучилото и не се е хранила до насита ама хубавата храна и грижи си казаха думата и сега няма удържане. Не хапе само когато спи.
Ще кача снимки когато успея да я спипам спокойна въпреки, че е трудна работа. И при мен ще има проблем с котките. Ще се наложи да я запозная с две едновременно тъй като имаме две разбойнички и ще се налага в бъдеще да съжителстват от време на време. Направо не ми се мисли ама няма изход. Като сме си направили зоологическа градина ще търпим.
За двора направо ви завиждам - с хубаво чувство разбира се - това си е благодат за кучето. Ние сме ги свряли в апартаменти и ги мъчим ама като сме свикнали да пием кафе с кучешки косми в него ще си мълчим. това да не се вързва кучето си е абсолютно добра идея. лошо ми става като видя как някои се отнасят с животинките си - по зле и от добитък. Ясно е, че някои кучета са пакостници пък и дворното куче е по агресивно и си пази територията и при някои от тях наистина се налага да бъдат с ограничени права за придвижване. При вас явно кучо си е домашно приятелче и след като се реши въпросът с оградата ще се радва на свободата.
Да ви е жива и здрава и да се радвате едни на други дълги години.
Ето я и малката ламя!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#915 Потребителят е офлайн   mik Икона

• PipPipPip

Публикувано: 04 December 2012 - 09:38 PM

И един малък рошко от нас : Onyx vom Wolpertinger Wald :db_046:

Прикачена снимка

#916 Потребителят е офлайн   емо Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 09 December 2012 - 08:53 AM

UGO VON DARON 2 12 2012 г.INDIA

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#917 Потребителят е офлайн   mik Икона

• PipPipPip

Публикувано: 10 December 2012 - 08:49 PM

Lexy vom Wolpertinger Wald

Прикачена снимка

www.wogelle.wordpress.com

#918 Потребителят е офлайн   blackburn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2012 - 11:19 PM

Много добра презентация! Браво на хендлера, но и Лекси е красавица. Поздравления!!! :rc_036:
User's Signature

#919 Потребителят е офлайн   mik Икона

• PipPipPip

Публикувано: 11 December 2012 - 09:30 AM

Благодаря :)

Тепърва предстои най-доброто от Лекси ... :dog:

#920 Потребителят е офлайн   Yerom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2012 - 10:09 PM

Браво на българския Лихер от нищо прави нещо Качена снимка супер снимка Качена снимка Качена снимка

• (60 Страници) +
  • « Първа
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни