Бебенца в гробищата
Публикувано: 04 June 2010 - 07:12 PM

Публикувано: 16 June 2010 - 01:29 PM
Направих и една равносметка, колко кучета има за кастрация и техният пол, така че засега екото има работа. Надявам се скоро пак да отидат. Аз сега нямам много време да ходя с тях.

"В цялата история на света има едно нещо, което с пари не може да се купи...
А именно - размахването на кучешката опашка."
- Джош Билингс.
Публикувано: 04 February 2011 - 05:12 PM
Тара, Сара, майка им, както и всички останали в тяхната фамилия са що годе добре. Живи. Обаче трудно се изхранват, защото в района им има някакви новодошли (кастрирани повечето) големци, от които едвам ги нахраних днес. Но и те са едни сладури.
Има едно бебе, пак при ритуалната зала (обикновено там все такива намирам), което съвсем скоро ще си умре, кожа и кости, болно, самотно и кастрирано...
Те все още са там, оголемява им се бройката, защото непрекъснато хора идват и се отървават от любимците си или техните бебета и положението е извън контрол. Един пазач като ме видя да снимам ме "посъветва" да "им" кажа (на екоравновесие явно) да си ги взимат кучетата, защото ставали много и пречели. Е само остава в Сеславци да ги вкарат.. И общо взето това е. Благодаря за вниманието!
П.С. На последните снимки сладурите ме гледаха сърдито, защото за тях не остана храна и набързо им се нарадвах и ги оставих...

- Джош Билингс.
Публикувано: 24 March 2011 - 09:50 PM
Около гробищата живеят цигани и там положението е много зле, да не кажа критично.
За тези, които не са забравили кучетата в гробищата - благодаря за вниманието!

- Джош Билингс.
Публикувано: 24 March 2011 - 09:54 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 March 2011 - 10:04 PM

- Джош Билингс.
Публикувано: 24 March 2011 - 10:44 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 March 2011 - 11:19 PM
Тези две кучета хващаеми ли са, т.е. ще могат ли да се третират с тези медикаменти?
Публикувано: 24 March 2011 - 11:23 PM
Слага се веднъж месечно,лесно се слага дори ако кучето е страхливо.Трябва да се накапе на врата-между холките,става лесно ако се постави в спринцовка и се пръсне докато кучето яде.Струваше при нас около 20-25 лева .Трябва да се слага минимум 3 последователни месеца.
Публикувано: 25 March 2011 - 08:13 AM

- Джош Билингс.
Публикувано: 04 July 2011 - 10:46 PM
Сигурно на повечето от вас ви изглежда странно, че ходя там, но в този квартал положението е повече от окайващо, а моите мизерни усилия на само момиче, не водят до много далеч, особено за глутниците по ромските къщи. Моите две принцеси (сестрите на кучето ми Сами) за втори път ходих и не ги намерих... Тъжно ми стана много. Има нови бебета, но като цяло повечето кучета са кастрирани. Днес им дадох празимек на 4-5 кучета и витаминки на бебетата. Ето и малко снимки.
(От новите бебета нямам снимки)

- Джош Билингс.
Публикувано: 21 October 2011 - 09:21 PM
За който се интересува, ето малко снимков материал от ходенето ми тази седмица. Обезпаризитих вътрешно с празимек почти всички, които гледате на снимките. Поне това успях да направя за тях.
Моите мъничета, сестричките на Сами, заедно с цялата глутница непослушници, ги няма... Много ми е мъчно, но се надявам да са живи поне...
Това е от мен и гробарчетата засега.

- Джош Билингс.
Публикувано: 21 October 2011 - 10:15 PM
Кучето от тази снимка дали още е на гробищата, защото същото се върти в кв. Свобода между блок 20А и 32.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 24 October 2011 - 02:30 PM
trixie, в 23 October 2011 - 12:20 PM, написа:
Явно по неведоми пътища на Еко-то още един самотник е бил преместен на ново място.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.