Какво е мнението на специалистите, този обърнат стомах от какво е или би могъл да е причинен?
Подуване и превъртане на стомахаУжасното превъртанеДа, това се е случило, ужасното превъртане, само че мен ме нямаше, за да му помогна...отиде си сам без да си взема Сбогом с него, това никога няма да си простя,ако се бях върнала малко по рано, ако не бях се забавила еди къде си, ако...ако....безумни обвинения и предположения....
ще ме преследват цял живот....
събуждах се над 10 пъти тази нощ, за да се събудя от кошмара и да видя и гушна най-хубавата муцуна на света...но уви кошмара си е абсолютна истина,продължава и никога няма да спре...
Снимки, спомени, всяко място в апартамента напомня, че ТОЙ липсва...полянката пред блока е празна, повода си остава завинаги мълчалив и тъжен на закачалката, задната седалка в колата е празна....една оргомна дупка навсякъде....И си задавам въпроса- ще мога ли да обичам следващия Марк, така както обичах, този който си отиде?
Ще мога ли да обичам, след като вчера погребах сърцето си ?
Осиновихме Мърфи, да, преди 3 години, Мърфи е добре, безумно обичан, живее в Попово с майка ми и другото куче Макс , което след тежка борба и лечение спасихме от изполатора в Сеславци.Аз се омъжих, преместих се в апартамента на съпруга си и Марки остана при нас, а Мърфче и Макс отидоха при мама и дядо.Живи и здрави, обичани.
Марк е гледан от бебе, от една шепичка големина, порасна с изключителна любов и внимание, беше си счупил крачето на 3 месеца и си мислех, че това е най-големия ужас...МИналата година се загуби, беше следващия най-голям ужас ... до 29.10 тази година, когато вече разбрах, че ужаса този път дойде, за да не си отиде никога.
Ако съм сигурна, че следващото бебе ще ме избави поне малко, мъничко от всичко, което изпитвам сега - бих си взела веднага, но не съм сигурна, не съм готова, една стихия има в мен, че винаги ще бъде сравняван с Марк...че нещо все няма да достига да спре безумната мъка...и после пак години обич, и пак ще дойде тази болка...
През годините, когато Марки беше до мен, допусках, че с мен може да се случи с нещо и се тревожех, че аз ако си отида, какво ще стане с него, кой ще го гледа, кой ще го обича колкото мен?Не допусках, че аз ще съм тази, която ще го погребе, някак си беше нереално...Сега сблъсквайки се с тази смъртоносна реалност не знам как се живее, незнам кое би било правилно, незнам какжо бих причинила на себе си за годините напред с един нов малък Марк...защото ако взема бебе, той ще се казва Марк....но не започвам ли със сравненията още от сега....
Объркана съм много....