- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Снимка на месец Ноември 2009 Снимка на месеца
Публикувано: 03 November 2009 - 11:43 PM
И СА МНОГО МАЛКИ!!!
Подигравка е да се участва в конкурс с правила, които не се следят строго! Какви качества може да има една снимка по-малка от 800х600 и 150кб. ?
Масово се пускат снимки от телефони... Ужас!
Аз лично няма да качвам повече снимки тук... Нищо лично към никой....
Подигравка е да се участва в конкурс с правила, които не се следят строго! Какви качества може да има една снимка по-малка от 800х600 и 150кб. ?
Une légende Chukchi dit que lorsque nos chiens nous ont quittés ils attendent leurs maîtres pour leur montrer le chemin du paradis, certains d'entre eux nous y attendent déjà.
Публикувано: 04 November 2009 - 07:40 PM
Цитат(martinis @ Nov 3 2009, 11:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
И СА МНОГО МАЛКИ!!!
Това не е професионален фотоконкурс. Не се ядосвай. Сам ми беше казал преди време аз да не се ядосвам за дето е фул в хъски галерията с размазани снимки на части от куче с телефон.
Всеки качва това, на което е способен.
Аз пък много се надявам да продължаваш да участваш, защото снимките ти миналия месец бяха сред фаворитите ми и поначало много ги харесвам.
А за отношението на много съфорумници към правилата...
Аз във фотофорума редактирам мнение след мнени и отдолу пиша "не пускайте снимки над мегабайт, по-бавните компютри издишват докато се заредят"
Амааа...
Публикувано: 04 November 2009 - 08:15 PM
Цитат(xael @ Nov 4 2009, 07:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Аз във фотофорума редактирам мнение след мнени и отдолу пиша "не пускайте снимки над мегабайт, по-бавните компютри издишват докато се заредят"
Амааа...
За туй трий по-често, любезна ми модке. Като им излипсват 5-6 снимки, да видиш как ще почнат да смаляват сами Амааа...
Да не говорим, че за да нямаш ти тази задача, би трябвало да се постави ограничение и автоматично толкова големи снимки да бъдат отхвърляни.
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 November 2009 - 08:37 PM
Можеш разбира се
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!!!
Save-darina.org - Спаси, дари на...
Публикувано: 14 November 2009 - 11:30 PM
И аз мисля като другите
Все пак и ти си потребител във форума
Все пак и ти си потребител във форума
Публикувано: 16 November 2009 - 11:58 AM
Цитат(lizata @ Nov 3 2009, 11:09 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Тези снимки бяха и в предния месец:
Не може да се участва с снимки от предния месец ... мисля, че го няма в Правилата, но ще го добавя - Участваме с снимки, които до момента не са участвали в конкурса - така мисля, че е правилно.
Публикувано: 16 November 2009 - 12:02 PM
Цитат(martinis @ Nov 3 2009, 11:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
И СА МНОГО МАЛКИ!!!
Ако мислите, че има снимки, които не съответстват на Правилата - моля, посочете ги тук или на лични съобщения.
Иначе - конкурса не е професионален, в него си участваме ние - кой снимал на телефон, кой с малкото си апаратче, кой с по хубав такъв - важното е снимката, настроението, това, което тя казва и предава. За това и минималния размер за участие е 600/450.
Публикувано: 23 November 2009 - 08:17 PM
Цитат(tey4e @ Nov 22 2009, 11:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Не знам дали тук е мястото за въпроса ми.Не видях никъде в правилата да пише дали човек може да гласува са собствената си снимка(моля да бъда извинена,ако пише).
Може. Няма как да го следим, така или иначе. Но не може да призовава да се гласува за неговата снимка или да изпраща лични съобщения.
- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »