Dog.bg Форуми : Има и други киноложки организации освен БРФК!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (8 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Има и други киноложки организации освен БРФК! Оцени темата: -----

#21 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 November 2009 - 11:52 AM

Цитат(TORMENTOR @ Nov 6 2009, 08:57 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Дано свършат работа тез момчета, ама незнам...

Ами те хората си вършат работата (така както я разбират). Ей го Аврам, обикаля села и паланки, основава клубове, правят изложби с по 400 кучета, намират си спонсори, ходят организирано на световни или европейски, каквито са им там първенствата, имат си добър PR благодарение на Б.Б., дават техните изложби дори по централните новинарски емисии и така хората си казват - явно тея са сериозни и един по един отиват при тях. Просто се възползват от това че повечето клубове се разцепиха, малко манипулират с признаването на бг породите в чужбина и така. А на изложбите им наистина е весело - гайди, носии, дефилирания, официални речи, награди, купи, грамоти, както си му е реда(кой го е еня каква стойност имат тези грамоти).

Вместо ръководството на БРФК да излиза с декларации в които заклеймява конкурентите - да вземе да се замислят защо се получава така. Защото БРКС го има именно заради БРФК - 2 години Аврам драпаше БРФК да позволи на неговия клуб да членува в БРФК, а Литов какво каза - Попов и сам да остане, НКБОК ще е в БРФК, е Попов наистина остана сам, а Аврам тръгна по свои си път - UCI, IKU и кой знае къде ще стигне.

User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#22 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 12:51 PM

Цитат(vano @ Nov 6 2009, 09:52 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Вместо ръководството на БРФК да излиза с декларации в които заклеймява конкурентите - да вземе да се замислят защо се получава така. Защото БРКС го има именно заради БРФК - 2 години Аврам драпаше БРФК да позволи на неговия клуб да членува в БРФК, а Литов какво каза - Попов и сам да остане, НКБОК ще е в БРФК, е Попов наистина остана сам, а Аврам тръгна по свои си път - UCI, IKU и кой знае къде ще стигне.

Много си прав Иване, вместо от ръководството на БРФК да се правят на диктатор и да се мъчат
да уплашат членовете си с изключване, наказване и тем подобни, да вземат и се замислят, аджеба
що тез хора правят тъй, че бягат от истинското в измамното и дали ние сами не сме си виновни за това!

На следващото общо събрание трябва да се кажат и избистрят нещата в тая федрация, щото иначе роенето
на клубове и организацийки няма да спре и още много обикновени собственици, изложители и развъдчици ще
се обезкоражат и ще предпочетат новата, макар и далеч от истинноста киноложка организация в България!

Проблема е лесно решим момчета и момичета, стига да има воля в клубните председатели! ae_085.gif
User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#23 Потребителят е офлайн   olimp Икона

Публикувано: 06 November 2009 - 01:57 PM

Цитат(vano @ Nov 6 2009, 10:52 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(TORMENTOR @ Nov 6 2009, 08:57 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Дано свършат работа тез момчета, ама незнам...

Ами те хората си вършат работата (така както я разбират). Ей го Аврам, обикаля села и паланки, основава клубове, правят изложби с по 400 кучета, намират си спонсори, ходят организирано на световни или европейски, каквито са им там първенствата, имат си добър PR благодарение на Б.Б., дават техните изложби дори по централните новинарски емисии и така хората си казват - явно тея са сериозни и един по един отиват при тях. Просто се възползват от това че повечето клубове се разцепиха, малко манипулират с признаването на бг породите в чужбина и така. А на изложбите им наистина е весело - гайди, носии, дефилирания, официални речи, награди, купи, грамоти, както си му е реда(кой го е еня каква стойност имат тези грамоти).

Нека се намеся и аз в темата, като се постарая да бъда безпристрастна .Не разбирам защо се получава тази злоба ,и защо наистина БРФК оплюва БРКС,съгласна съм с VANO ,че ако БРФК и ръководството и си вършеха добре работата,нямаше да има толкова събрани негативи към тях и хората/любители кинолози / нямаше да бягат като дявол от тамян от там.Не е никаква тайна ,че в БРФК има равни и по-равни и всички останали ......,затова се получават алтернативи на БРФК и затова те вървят напред,верно че винаги има какво да се желае ,но все пак БРКС е още в началото... и въпреки всичко както върви май ке излезе по-напред от БРФК.
В крайна сметка наистина изложбите на БРКС са по-големи ,по-посещавани и там няма купуване на класирания и подредби.Преди време един мъдър човек е казал,първо трябва да изчистим къщичката си отвътре и после навън.Така,че съвета ми /ако ми позволите/ към БРФК е гледайте себе си,работата си и незабравяйте ,че организации от подобно естество се състоят от хора обичащи своите домашни любимци и ако тях ги няма........закакво е организация била тя БРКС или БРФК .

Прикачени файлове

#24 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 02:19 PM

Цитат(koni @ Nov 5 2009, 09:19 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(ICEmarine @ Nov 2 2009, 01:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ae_085.gif Щом в този форум се трият всички теми, извън тези за събитията на БРФК, ще се стига до подобни есцесии; Става въпрос за дерибейството и шуробаджанащината по изложбите на БРФК. На изложбата в Разлог на БРКС имаше повече от 300 кучета, страхотна атмосфера и нещо отдавна забравено от кинолозите - добър дух, разбирателство, приятелство...

Как БРФК си организира изложбите си е техен проблем. БРФК е организация, която не фигурира в Регистъра на сдруженията с идеална цел, работещи в обществена полза на Министерство на правосъдието, т.е. от чисто правна гледна точка, тя може да бъде сравнена с ООД или АД работещо в частна полза, т.е. в полза на своите учредители.

Нормално е при такава ситуация ръководството БРФК да се паникьосва от създаването на други киноложки организации като БРКС, а г-н председателя на БРФК да определя БРКС като "враждебна" организация и да заплашва членовете си с "ОТЛЪЧВАНЕ" ако не дай си Боже имат какъвто и да е контакт с БРКС.

БРКС нито е "враждебна", нито е "алтернативна" на БРФК, а е Киноложко сдружение с идеална цел, работещо в обществена полза, регистрирано съгласно законите на Република България. БРКС не дели кинолозите, развъдчиците и любителите на кучета на "свои" и "чужди", не определя другите киноложки организации като "враждебни", а победителите в изложбите организирани от БРКС се излъчват според техните качества, а не според критерии, нямащи нищо общо с кинологията....

Не знам с какво се занимавате и на каква възраст сте, но там където се търси информация и съществува е в Агенцията по вписванията. Има един закон, които се нарича "Закон за юридическите лица с нестопанска цел". По този закон са регистрирани всички киноложки клубове. За да бъдеш регистриран по този закон като "юридическо лице в общественна полза" трябва да си професионален клуб - (много елементарен пример, моля за извинение) футболистите на Левски и ЦСКА получават заплати и премии, ние клубовете членове на БРФК не получаваме пари от БРФК нито за да купуваме кучета, нито за да ги отглеждаме, нито за да ги развъждаме, нито за да ги водим на изложби, нито за ваксини и т.н. Така, че след като за всичко дава пари частното лице да не би да не е "частна полза", всъщност е по-скоро "частен разход". Съгласно промените онези които са регистрирани по "закона за юридическите лица с нестопанска цел" не са длъжни да се пререгистрират, за останалите изключения няма да споменавам, тъй като не касаят кинология.
Поста ми не е за да оправдява или обвинява някого, а просто информация.
А по-отношение на делението е абсолютно задължително, имам комшия дето не мога да му изброя кучетата от порода "коферман" и "улична превъзходна" , които си правят каквато си искат кръстоска помежду си и непрекъснато за озверели от глад и се нахвърлят на всичко което се движи без значение на 2 или 4 крака. Да вземат да му дадат някоя шампионска титла от БРКС за плодовитост на човечеца.
А и между другото съм от Банкя и то коренячка, не от тези дето дойдоха от село Горно Нанадолнище.

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#25 Потребителят е офлайн   tigar6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 02:40 PM

За мен истината е една,че БРФК има нужда от нови хора които да я управляват.
User's Signature

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.

#26 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 02:59 PM

Цитат(tigar6 @ Nov 6 2009, 01:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Може би да, а може би не. Все пак настоящите управляващи направиха така, че БРФК да стане пълноправен член на FCI. Е и на мен не ми харесват някои неща, като например да съм в ринга с някои, които е дал 350-400 евро за кучето си, а аз да съм дала 3000-4000 евро. Моето куче да има пълно родословие с деди с множество титли, а другите да имат бели родословия, аз да си заплождам кучето един път в годината, а други два пъти. Ето разни такива се ориентират към БРКС и не виждам нищо положително киноложко да се допусака на изложба куче без родословие и с копирана опашка, след като това е забранено или основно кучетата в дадена порода да са с бели родословия е не ги е издал БРКС. Та алтернативата не е кой знае колко переспективна. Тя е много и много простичка: като имаш куче с недоказан произход или си си закупил Pet class ама после друго ти хрумнало ето ти елтернатива - БРКС. Да ама не. Много се лъжат с името на настоящия ни министер-председател, но действителносттта не е точно такава, да не забравяме кой е човека, който е зам.председател на БРКС dry.gif
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#27 Потребителят е офлайн   tigar6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 03:22 PM

Цитат(lidiya @ Nov 6 2009, 03:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(tigar6 @ Nov 6 2009, 01:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Може би да, а може би не. Все пак настоящите управляващи направиха така, че БРФК да стане пълноправен член на FCI. Е и на мен не ми харесват някои неща, като например да съм в ринга с някои, които е дал 350-400 евро за кучето си, а аз да съм дала 3000-4000 евро. Моето куче да има пълно родословие с деди с множество титли, а другите да имат бели родословия, аз да си заплождам кучето един път в годината, а други два пъти. Ето разни такива се ориентират към БРКС и не виждам нищо положително киноложко да се допусака на изложба куче без родословие и с копирана опашка, след като това е забранено или основно кучетата в дадена порода да са с бели родословия е не ги е издал БРКС. Та алтернативата не е кой знае колко переспективна. Тя е много и много простичка: като имаш куче с недоказан произход или си си закупил Pet class ама после друго ти хрумнало ето ти елтернатива - БРКС. Да ама не. Много се лъжат с името на настоящия ни министер-председател, но действителносттта не е точно такава, да не забравяме кой е човека, който е зам.председател на БРКС dry.gif
Тук малко по инерция се изказваш smile.gif или искаш да ти кача снимки колко кучета са на изложбите на БРФК с копирани опашки и уши,а на последната изложба даже съдия от БРФК си е позволил да отправи юмручен удар на участник tb_195.gif

User's Signature

#28 Потребителят е офлайн   Pantera Икона

Публикувано: 06 November 2009 - 03:26 PM

...gledam i neviarvam na ushite si...c c c c c c...

Мод: Пиши на кирилица!

#29 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 03:35 PM

Цитат(lidiya @ Nov 6 2009, 01:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
.....
Е и на мен не ми харесват някои неща, като например да съм в ринга с някои, които е дал 350-400 евро за кучето си, а аз да съм дала 3000-4000 евро. Моето куче да има пълно родословие с деди с множество титли, а другите да имат бели родословия, аз да си заплождам кучето един път в годината, а други два пъти. Ето разни такива се ориентират към БРКС и не виждам нищо положително киноложко да се допусака на изложба куче без родословие и с копирана опашка, след като това е забранено или основно кучетата в дадена порода да са с бели родословия е не ги е издал БРКС.
.....

Ето, пак почвате да ги нападате и обвинявате, че били такива или онакива!

Изхвърляте с това колко ви било скъпо кучето и колко смешни и ефтинки са техните, как
вие нещеш ли сте света вода ненапита, а пък те ония са търгаши, безхаберници и неориентирани...

Е стига де, по такъв начин до нищо добро няма да се стигне. Както казах вече, мойто мнение е да оставим
хората сами да преценят кое е истинското и кое не е такова. С плюене по адрес на БРКС нищо друго
няма да постигнем, освен да засилим интереса на току що навлизащите в кинологията и зорлем
да ги пратим при "добрите" момчета. Няма никакъв смисъл от такива крайни изказвания!
User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#30 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 04:01 PM

/quote]Тук малко по инерция се изказваш smile.gif или искаш да ти кача снимки колко кучета са на изложбите на БРФК с копирани опашки и уши,а на последната изложба даже съдия от БРФК си е позволил да отправи юмручен удар на участник tb_195.gif
[/quote]

Да няма проблем да ми качиш снимки от изминалите години колко йоркширски териера с купирани опашки са се явили на изложбите на БРФК за последните години и колко са без родословия или с бели родословия. И хайде стига сме коментирали Антоанета и нейното поведение. Така преценила, така реагирала. Не съм човека, които мога да я съдя или оправдавам. Какво беше казал Исус Христос по отношение на Мария-Магдалена: "Нека онзи които е безгрешен първи да хвърли камък". Някога ни учеха, че един от основните закони на физиката бил: "Всяко действие има своето противодействие". Аз лично харесвам всички кучета и оценявам труда на всички изложители. Винаги ще има доволни и недоволни. За всеки кучето му е най-доброто, но ако говорим за домашни любимци, за всеки, които приема кинологията сериозно трябва да умее да се саво оценява и да се замисля над това което му казват съдиите, а не да се държи като обидено детенце от детската градина.
И отново за снимките не съм като някои дето претендират, че разбират от всички породи, аз разбирам горе-долу от йоркширски териер и горе-долу от малтезер. smile.gif
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#31 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 04:10 PM

Ето, пак почвате да ги нападате и обвинявате, че били такива или онакива!

Изхвърляте с това колко ви било скъпо кучето и колко смешни и ефтинки са техните, как
вие нещеш ли сте света вода ненапита, а пък те ония са търгаши, безхаберници и неориентирани...

Е стига де, по такъв начин до нищо добро няма да се стигне. Както казах вече, мойто мнение е да оставим
хората сами да преценят кое е истинското и кое не е такова. С плюене по адрес на БРКС нищо друго
няма да постигнем, освен да засилим интереса на току що навлизащите в кинологията и зорлем
да ги пратим при "добрите" момчета. Няма никакъв смисъл от такива крайни изказвания!
[/quote]

Не не ги нападам или обвинявам. Уж живеем в свободна страна и уж всеки може да прави каквото си иска. Е би трябвало и да си поема резултатите от решения. Защо да не проявим безплатна човешка добронамереност и да не наречем нещата с истинските им имена?! Как бихме могли да бъдем полезни на онези които тепърва навлизат в нашите среди? Като си мълчим? Като не споделяме своя опит? Като не им даваме актиялна информация? Като запазваме това което сме научили за себе си?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#32 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 04:41 PM

Цитат
И хайде стига сме коментирали Антоанета и нейното поведение. Така преценила, така реагирала. Не съм човека, които мога да я съдя или оправдавам. Какво беше казал Исус Христос по отношение на Мария-Магдалена: "Нека онзи които е безгрешен първи да хвърли камък".

Айде да не оставяме всичко в ръцете на господ. Въпросната г-жа е член на БРФК, съдия и председател на породен клуб. Значи с действията си тя би трябвало да отговаря не само пред господ, ами и пред БРФК. Не че ще има някакви последици, ама по време на скандала въпросната дама е парадирала с това, че е от БРФК и че тя командва в БРФК.
Изводите си ги правете сами. И ако чакаме господ да ни решава проблемите - бая ще има да чакаме.

А и нека не изместваме темата - тя е че има БРКС. И ако ги плюем и отричаме невиждам какво печелим. Нищо. И ако БРФК вместо декларация в която заклеймява БРКС и заплашва своите членове с изключване, ако осъщетвяват контакти с БРКС, по-добре да беше пуснала една статийка - какво е БРКС, UCI и IKU и защо според тях не е добра идея хората да се подлъгват и да ходят да членуват там. Според мен щеше да има по-голяма полза.
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#33 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 05:01 PM

Цитат(vano @ Nov 6 2009, 04:41 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат
И хайде стига сме коментирали Антоанета и нейното поведение. Така преценила, така реагирала. Не съм човека, които мога да я съдя или оправдавам. Какво беше казал Исус Христос по отношение на Мария-Магдалена: "Нека онзи които е безгрешен първи да хвърли камък".

Айде да не оставяме всичко в ръцете на господ. Въпросната г-жа е член на БРФК, съдия и председател на породен клуб. Значи с действията си тя би трябвало да отговаря не само пред господ, ами и пред БРФК. Не че ще има някакви последици, ама по време на скандала въпросната дама е парадирала с това, че е от БРФК и че тя командва в БРФК.
Изводите си ги правете сами. И ако чакаме господ да ни решава проблемите - бая ще има да чакаме.

А и нека не изместваме темата - тя е че има БРКС. И ако ги плюем и отричаме невиждам какво печелим. Нищо. И ако БРФК вместо декларация в която заклеймява БРКС и заплашва своите членове с изключване, ако осъщетвяват контакти с БРКС, по-добре да беше пуснала една статийка - какво е БРКС, UCI и IKU и защо според тях не е добра идея хората да се подлъгват и да ходят да членуват там. Според мен щеше да има по-голяма полза.

Вано и друг път съм ти казвал,не ми е ясно от каква позиция се явяваш съдник на БРФК??
И стига с тази изуитщина-не ги нападайте ,кой кого напада ,я прочети назат,че всички плюят по БРФК!Пък и самото заглавие на темата?
И защо БРФК ТРАБВА ДА ОБЯСНЯВА И ДА СЕ ОПРАВДАВА,като че ли е виновна за правилата?Който е виновен да се оправдава.
И ако пишехте добронамерено, първо, щяхте да отворите сайта на FCI и да прочетете какво е написано на първата страница в дясно.
Повече няма да влизам в тази тема за полемика,даже и това не трябваше да пиша.
Със здраве.
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#34 Потребителят е офлайн   dogmasters Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 05:12 PM

Цитат(dog.bg @ Nov 5 2009, 12:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Иначе всеки може да организира пет конкурски каквито иска. ba_025.gif

М даааа,ДОГ както винаги е прав.
Защо да не може всеки да си организира конкурси,каквито си иска, когато самия гУсин Литов си ги организира и провежда така как му скимне.
Пример:
СПЕЦИАЛКА В РАМКИТЕ НА CACIB !?!?!?

Автор на измишльотината: г-н. Литов

Справка: http://www.brfk.org/...bi.php?izid=342

Така,че смело другари.Без паника!
Щом ГОЛЕМИЯ лъже и се прави че може да провежда самодейни мероприятия, измислени от самия него,то с какви очи ще забрани на всеки един от Вас да провежда каквито си иска изложби.
Днес БОЙ в рамките на CACIB а утре току виж някакво друго наказателно мероприятие в рамките на поредния специализиран CAC

Нали г-н.Литов!

Да живее нахалството в БРФК и безсрамието неговия председател. flagbg.gif
User's Signature

Умният начин да се държат хората пасивни и послушни, е да се сложат ясни граници за спектъра от допустими мнения и да се разреши широко обсъждане вътре в тези граници, като дори се окуражават най-критичните и дисидентски възгледи. Това дава на хората чувството, че имат свобода на мисленето, докато през цялото време основанията на системата се подсилват посредством ограничаването на обхвата на обсъждането.
Ноам Чомски

#35 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 05:17 PM

.
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#36 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 05:32 PM

Цитат(Laikata @ Nov 6 2009, 04:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(vano @ Nov 6 2009, 04:41 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат

Вано и друг път съм ти казвал,не ми е ясно от каква позиция се явяваш съдник на БРФК??
И стига с тази изуитщина-не ги нападайте ,кой кого напада ,я прочети назат,че всички плюят по БРФК!Пък и самото заглавие на темата?
И защо БРФК ТРАБВА ДА ОБЯСНЯВА И ДА СЕ ОПРАВДАВА,като че ли е виновна за правилата?Който е виновен да се оправдава.
И ако пишехте добронамерено, първо, щяхте да отворите сайта на FCI и да прочетете какво е написано на първата страница в дясно.
Повече няма да влизам в тази тема за полемика,даже и това не трябваше да пиша.
Със здраве.

Лайката, аз пък немога да разбера нещо лично към мен ли имаш - сумати народ се изказва ти само моите постове четеш - къде видя да осъждам БРФК. Аз си казвам мнението и то е че в БРФК има хора, които петнят името на тази организация и недоумявам защо организацията нищо не прави. Това е.

Другото което ме дразни е двойния аршин с който се мери - някой ги наказват за нищо, други правят простотии и никакви последици - хайде сложи си ръка на сърцето и кажи не е ли така?

Хиляди пъти съм го повтярял и на теб съм ти го казвал - аз нямам нищо против БРФК, като иснтитуция, не ми харесва как някой хора си правят каквото си поискат, а други им лижат задниците с извинение.

User's Signature

www.bgdogs.net

Алберт Айнщайн

#37 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 06:47 PM

А и нека не изместваме темата - тя е че има БРКС. И ако ги плюем и отричаме невиждам какво печелим. Нищо. И ако БРФК вместо декларация в която заклеймява БРКС и заплашва своите членове с изключване, ако яват контакти с БРКС, по-добре да беше пуснала една статийка - какво е БРКС, UCI и IKU и защо според тях не е добра идея хората да се подлъгват и да ходят да членуват там. Според мен щеше да има по-голяма полза.
[/quote]

E аз лично незнам какво очаквате от БРФК и от нейните членове? Може би публично да нашибаме по дупето Аноанета или да вземем да я разпнем на входа на офиса на федерацията? Е ако го направим ще бъдете ли удоволетворени? Всички "но" ще изчезнат? Не мислите ли, че е твърде глупаво да се отдава толкова голямо значение на това, че някои е реагирал човешки според собствените си разбирания и няма никакво значение, какав е? Всички сме хора. Всички грешим. Всички си изпускаме нервите. В края на краящата американците простиха прелюбодеиство на президента си. Нали и ние се опитваме да бъдем уж демократични. По отноение на АМстафовете си имат някакви проблеми да си ги решават, какво ни касаят нас другите клубове? Ние си имаме достатъчно собствени. А всички имаме проблема със зооборсите, зоомагазините и махленско развъждачество, а и измамите с уж вносни кучета. Така, че да се средоточим върху това, а не върху някаква си смешна женска история
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#38 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 09:06 PM

Цитат(lidiya @ Nov 6 2009, 06:47 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Може би публично да нашибаме по дупето Аноанета

Тая Антоанета дали ще я нашибаш по дупето или в дупето е без значение. Тя е олицитворение на БРФК. Говорим за институция (тя в случая е институция) а не шибалка за шибане.

Докато разсъждавате абсолютно комунистически който не е с нас е протви нас и другите не ни интересуват, защото ние сме прави, дори когато грешим, няма да прокопсате.

#39 Потребителят е офлайн   tigar6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 09:54 PM

lidiya, lidiya гледаш повърхностно на нещата,как какво ни интересуват другите?
Колко повече сериозни проблеми има освен зоомагазините.но зоомагазините ти бъркат търговията smile.gif
И да те попитам -теб ако бяха боксирали дали така щеше да разсъждаваш ea_103.gif утре такъв съдия може да има в твоя ринг dry.gif дали ще отидеш на следващата изложба да те малтретират
Много правилно ти го е казал Printon в случея-тя не е просто Антоанета,тя представя в случея БРФК

User's Signature

#40 Потребителят е офлайн   impres91 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 06 November 2009 - 09:59 PM

.
User's Signature

Качена снимка; Качена снимка
Качена снимка

• (8 Страници) +
  • 1
  • 2