И да те попитам -теб ако бяха боксирали дали така щеше да разсъждаваш
утре такъв съдия може да има в твоя ринг 
дали ще отидеш на следващата изложба да те малтретират
Много правилно ти го е казал Printon в случея-
тя не е просто Антоанета,тя представя в случея БРФК...айде сега без тези, какво се опитвате да втълпите на хората в момента, ЧЕ СЪДИЯ Е НАБИЛ ИЗЛОЖИТЕЛ!?! Няма такова нещо, в случая изложител е ударил присъстващ на изложбата! Не съм съгласна и с констатациите Ви, че г-жата е лицето на БРФК или както там го казахте-
Цитат
Тя е олицитворение на БРФК. Говорим за институция (тя в случая е институция)
...в случая тя е била само изложител-
НЕ СЪДИЯ В РИНГА!,
за да олицетворява БРФК! Не искам нищо друго да коментирам тук във форума за случая, за тези коментари си има друго място!!! Лично за мен, този случай тук във форума е приключил и Ви предлагам, да престанете да спекулирате с него, надявайки се, по този начин да оплюете организацията, на която, повечето от нас пишещи в дог.бг сме членове и по този начин да привлечете хората към Вас!
Е, няма да стане, еле пък като Ви четем постингите изпълнени с ярост и омраза! БРФК си е БРФК, каквото и да правите и да ни разправяте, това е, примерете се..., ако искате..., щото не е задължително..., а на мен пък, не ми и пука!
Хубаво, разбрахме, направили сте си своя киноложка организация, ами развивайте се! От всичко написано до тук, не видях, някой да Ви обижда, докато Вие почти във всеки свой постинг го правите!!! Да Ви кажа, с нападки и обиди няма да спечелите, хората остават с лош привкус от прочетеното. Правите се на либерални, ама май не сте!...обвинявате, че другите са имали непоносимост към Вас, но от вашите писания излиза точно обратното!
...айде и без квалификации, кой ще прокопса и кой не:
Цитат
".....алтернативи на БРФК и затова те вървят напред,верно че винаги има какво да се желае ,но все пак БРКС е още в началото... и въпреки всичко както върви май ке излезе по-напред от БРФК."
...ми ОК, действайте, излизайте напред, ама не се бийте в гърдите предварително, че много такива съм виждала...