Dog.bg Форуми : Има и други киноложки организации освен БРФК!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (8 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Има и други киноложки организации освен БРФК! Оцени темата: -----

#41 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 06 November 2009 - 10:02 PM

Цитат(tigar6 @ Nov 6 2009, 09:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>
lidiya, lidiya гледаш повърхностно на нещата,как какво ни интересуват другите?
Колко повече сериозни проблеми има освен зоомагазините.но зоомагазините ти бъркат търговията smile.gif
И да те попитам -теб ако бяха боксирали дали така щеше да разсъждаваш ea_103.gif утре такъв съдия може да има в твоя ринг dry.gif дали ще отидеш на следващата изложба да те малтретират
Много правилно ти го е казал Printon в случея-тя не е просто Антоанета,тя представя в случея БРФК

Аз не знам на такива хора може ли въобще нещо да им се обяснява. Ни виждаш ли на една каква й била болката - че хич не й било хубаво като е дала незнам колко хилади за своето куче до нея да стои някоя си, която била дала десетократно по-малко. Та питам аз, тази кучето ли си обича или парите които е дала за него. И що си мисли, че "по-бедната" отнея по-малко си обича кучето.

е те това е цялата работа - снобизъм, комплекси и мисъл каква може да ни бъде финансовата далавера от това, че имаме там някакво си четирикрако покрай нас.

А добронамерените, истински обичащи кучетата си изпадат в положението на последните глупаци да участват там където са "елитарните" кучки, пардон - кучета. Е, как да не си заслужават юмруците

#42 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 10:24 PM

Дълго мислех да не се намесвам в темата но изкушението е голямо!
Превърнахте Антоанета в емблема на БРФК да беше искала това нямаше да го постигне ... имате личен комфликт с нея , моля решете го юредически стига философстване ... защото излиза кучето си лае но кервана си върви !
Сега извън кинологията .... ако всеки един от вас е на място което някой го унижава и обижда на майка татко и т.н .... как би реагирал... НЕЗНАМ ... но за мене знам ... такав ще му извартя шамар че даже майка му няма да го познае ! Мойте уважения г-да, приятели, кинолози и неприятели ама нито сте ми родители нито сте родители на мойте деца нито имате правото да ми давате наклон... АКО ГО Е НАПРАВИЛА СЛЕД ОБИДИТЕ КОЙТО Е ПОЛУчИЛА А ИМАЛО Е ХОРА КОЙТО СА МОЙ ПРИЯТЕЛИ И МИ РАЗКАЗАХА СИТУАЦИЯТА КАК СА Я ОБИЖДАЛИ ГОЛЯМО ЕВАЛА ! АКО КАТО Е СТАНАЛО СЕ Е ВЪЗДАРЖАЛА Е ГОЛЯМА БУДАЛА ! АЗ ЛИЧНО БИХ И ИЗВАДИЛА ДА СИ ВИДИ ДУШАТА ЛИчНО ОЧИ В ОЧИ ТАЯ КОЯТО МЕ ОБИДИ ТАКА1
И СТИГА ВЕЧЕ С БРФК ако сте искали да правите нещо конструктивно сте могли да го правите и вътре, а не в алтернативни организации!
Факта че търсите ниши говори че май ви интересува само собствено ООД!
ПОзнавам лично всички от БРФК и алтернативата им ... и мога да ви дам само един пример ... ВСИЧКИ НАЙ ГОЛЕМИ БИВшИ КОМУНИСТИ СТАНАХА НАЙ ГОЛЕМИ БЪЛГАРСКИ ДЕМОКРАТИ .... оставам изводите за умните!
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#43 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 10:40 PM

Цитат(YORK ANASTASIA @ Nov 6 2009, 10:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Дълго мислех да не се намесвам в темата но изкушението е голямо!...
АКО ГО Е НАПРАВИЛА СЛЕД ОБИДИТЕ КОЙТО Е ПОЛУчИЛА А ИМАЛО Е ХОРА КОЙТО СА МОЙ ПРИЯТЕЛИ И МИ РАЗКАЗАХА СИТУАЦИЯТА КАК СА Я ОБИЖДАЛИ ГОЛЯМО ЕВАЛА ! АКО КАТО Е СТАНАЛО СЕ Е ВЪЗДАРЖАЛА Е ГОЛЯМА БУДАЛА ! АЗ ЛИЧНО БИХ И ИЗВАДИЛА ДА СИ ВИДИ ДУШАТА ЛИчНО ОЧИ В ОЧИ ТАЯ КОЯТО МЕ ОБИДИ ТАКА1....
оставам изводите за умните!

Според мен още трябваше да помислиш преди да се намесиш там където нито си била нито си видяла Мария, но ето това е проблем на българина - изказва се подготвен по всички въпроси!!!!
User's Signature

Качена снимка

#44 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 10:48 PM

Там не съм била но образно са ми разказали! Има и много места на който съм била ... но съм пропуснала шоуто!
Но седя зад думите си с главни букви !
Адмирации към теб Цезар! ae_085.gif
User's Signature

#45 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 10:50 PM

Цезар ... не перефразирайте поста ми ea_103.gif
User's Signature

#46 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 10:51 PM

Цитат(YORK ANASTASIA @ Nov 6 2009, 09:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Дълго мислех да не се намесвам в темата но изкушението е голямо!
Превърнахте Антоанета в емблема на БРФК да беше искала това нямаше да го постигне ... имате личен комфликт с нея , моля решете го юредически стига философстване ... защото излиза кучето си лае но кервана си върви !
Сега извън кинологията .... ако всеки един от вас е на място което някой го унижава и обижда на майка татко и т.н .... как би реагирал... НЕЗНАМ ... но за мене знам ... такав ще му извартя шамар че даже майка му няма да го познае ! Мойте уважения г-да, приятели, кинолози и неприятели ама нито сте ми родители нито сте родители на мойте деца нито имате правото да ми давате наклон... АКО ГО Е НАПРАВИЛА СЛЕД ОБИДИТЕ КОЙТО Е ПОЛУчИЛА А ИМАЛО Е ХОРА КОЙТО СА МОЙ ПРИЯТЕЛИ И МИ РАЗКАЗАХА СИТУАЦИЯТА КАК СА Я ОБИЖДАЛИ ГОЛЯМО ЕВАЛА ! АКО КАТО Е СТАНАЛО СЕ Е ВЪЗДАРЖАЛА Е ГОЛЯМА БУДАЛА ! АЗ ЛИЧНО БИХ И ИЗВАДИЛА ДА СИ ВИДИ ДУШАТА ЛИчНО ОЧИ В ОЧИ ТАЯ КОЯТО МЕ ОБИДИ ТАКА1
И СТИГА ВЕЧЕ С БРФК ако сте искали да правите нещо конструктивно сте могли да го правите и вътре, а не в алтернативни организации!
Факта че търсите ниши говори че май ви интересува само собствено ООД!
ПОзнавам лично всички от БРФК и алтернативата им ... и мога да ви дам само един пример ... ВСИЧКИ НАЙ ГОЛЕМИ БИВшИ КОМУНИСТИ СТАНАХА НАЙ ГОЛЕМИ БЪЛГАРСКИ ДЕМОКРАТИ .... оставам изводите за умните!

Мария,тук не е темата и мястотото да коментирам един от най-големите интриганти в българската кинология! Но ти май си чула и някой ти е казал...кой не знам ,но жена ми не каза и думица по адрес на русата побесняла кака. Има свидетели за случилото се и те ще кажат всичко, където трябва не тук !!! А мен лично русата кака ме напсува грозно поне 4-5 пъти още преди да се случи всичко останало...е отговорих и с усмивка,както би отвърнал един умен човек . Такива думи не бях чувал от жена,грозно та по-грозно,върха беше когато удари жена ми и се развика още повече...е дали този който ти е казал всичко толкова зловонно по наш адрес би издържал детектор на лъжата...отговарям ти НЕ!!! И да ти кажа,че ако бях реагирал като първобитен всичко трябваше да свърши много бързо вярвай ми !!! Както ни казаха едни умни хора на изложбата "Вие сте по-умните и интелигентните отстъпете.Оставете я !!! "
Моя съвет не вярвай на неща,които не си видяла с очите си,може да се изненадаш !!! С това приключвам кометара си !Пак казвам тука не му е мястото и времето да клеветим !!! bordo della commedia...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#47 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 10:52 PM

Цитат(YORK ANASTASIA @ Nov 6 2009, 10:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Там не съм била но образно са ми разказали! Има и много места на който съм била ... но съм пропуснала шоуто!

Да предполагам, че се те информирали "правилно" само дето не мога да приема този начин на изразяване на някаква "позиция" с юмруци друг е въпроса, че това позволяват възможностите на човек, това прави....
Пожелавам ти да отидеш на още повече места, на колкото и да се озовеш обаче такива батални сцени едва ли ще преживееш..... ba_025.gif
User's Signature

Качена снимка

#48 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 10:55 PM

Как ще се реши този път този проблем ... правно или на форумно ниво?
User's Signature

#49 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 10:56 PM

Не тук...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#50 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 10:58 PM

Цитат(ceasar @ Nov 6 2009, 08:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Да предполагам, че се те информирали "правилно" само дето не мога да приема този начин на изразяване на някаква "позиция" с юмруци друг е въпроса, че това позволяват възможностите на човек, това прави....
Пожелавам ти да отидеш на още повече места, на колкото и да се озовеш обаче такива батални сцени едва ли ще преживееш..... ba_025.gif

Принципно ме интересуват КИНОЛОЖКИ ИЗЛОЖБИ ... но на обиди реагирам ЧОВЕШКИ!
User's Signature

#51 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 11:00 PM

Цитат(bulldogmen @ Nov 6 2009, 08:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Не тук...

Така е и правилно ... ще се надявам отговора на проблема да бъде и за наше сведение след като дори за малко сме част от тези коментари !
User's Signature

#52 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 11:01 PM

Цитат(YORK ANASTASIA @ Nov 6 2009, 10:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Че какво му е човешкото?!
User's Signature

Качена снимка

#53 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 11:02 PM

Цитат(YORK)
Цитат(YORK @ Nov 6 2009, 10:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Всеки отговаря за поведението си и е израз на това, което е.

Въпросната съдийка на кучета обаче с поведението си отговаря не само за собственото си достойнство, което явно й липсва, след като е реагирала като последния лумпен. Тя олицитворява институцията, която я е вкрала в ринга да решава съдбата на кучетата.

Пишман кучкари, не знаете ли що е това съдийска етика? Не знаете ли, че съдията е фактор само и единствено в рамките на ринга и няма никакви права и отношения да се намесва в ситуации извън него?

Ако тая извън ринга е била такава или онакава, в случая просто зяпачка или редова участничка, въпросната побойничка е Фактор, набийте си го в кратуните!!! В случая тя е БРФК !!!

Зацепвате или не? Или одобрявайки постъпката й, показвате, че сте на същото плебейско ниво като нея.

#54 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 11:14 PM

Не сме на плебейско ниво Г-не ?
Не може ли да имаме мнение различно от вашето ? Или вие сте идеален...

Май не сте запознати със структурата на БРФК ... защото коментирайки нея Вие я наричате Антоанета !
Май не сте запознати и със съдийските устави и правилници ... защото отново я наричате Антоанета !
Май не сте запознати и с житейските ситуации ... в който хората не са едни и същи ... но за Вас носят името Антоанета !
User's Signature

#55 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 11:20 PM

Цитат(tigar6 @ Nov 6 2009, 07:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>
И да те попитам -теб ако бяха боксирали дали така щеше да разсъждаваш ea_103.gif утре такъв съдия може да има в твоя ринг dry.gif дали ще отидеш на следващата изложба да те малтретират
Много правилно ти го е казал Printon в случея-тя не е просто Антоанета,тя представя в случея БРФК

...айде сега без тези, какво се опитвате да втълпите на хората в момента, ЧЕ СЪДИЯ Е НАБИЛ ИЗЛОЖИТЕЛ!?! Няма такова нещо, в случая изложител е ударил присъстващ на изложбата! Не съм съгласна и с констатациите Ви, че г-жата е лицето на БРФК или както там го казахте-
Цитат
Тя е олицитворение на БРФК. Говорим за институция (тя в случая е институция)

...в случая тя е била само изложител- НЕ СЪДИЯ В РИНГА!, за да олицетворява БРФК! Не искам нищо друго да коментирам тук във форума за случая, за тези коментари си има друго място!!! Лично за мен, този случай тук във форума е приключил и Ви предлагам, да престанете да спекулирате с него, надявайки се, по този начин да оплюете организацията, на която, повечето от нас пишещи в дог.бг сме членове и по този начин да привлечете хората към Вас!
Е, няма да стане, еле пък като Ви четем постингите изпълнени с ярост и омраза! БРФК си е БРФК, каквото и да правите и да ни разправяте, това е, примерете се..., ако искате..., щото не е задължително..., а на мен пък, не ми и пука!
Хубаво, разбрахме, направили сте си своя киноложка организация, ами развивайте се! От всичко написано до тук, не видях, някой да Ви обижда, докато Вие почти във всеки свой постинг го правите!!! Да Ви кажа, с нападки и обиди няма да спечелите, хората остават с лош привкус от прочетеното. Правите се на либерални, ама май не сте!...обвинявате, че другите са имали непоносимост към Вас, но от вашите писания излиза точно обратното!
...айде и без квалификации, кой ще прокопса и кой не:
Цитат
".....алтернативи на БРФК и затова те вървят напред,верно че винаги има какво да се желае ,но все пак БРКС е още в началото... и въпреки всичко както върви май ке излезе по-напред от БРФК."

...ми ОК, действайте, излизайте напред, ама не се бийте в гърдите предварително, че много такива съм виждала...

#56 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 11:27 PM

Цитат(YORK @ Nov 6 2009, 11:14 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Не сме на плебейско ниво Г-не ?
Не може ли да имаме мнение различно от вашето ? Или вие сте идеален...

Май не сте запознати със структурата на БРФК ... защото коментирайки нея Вие я наричате Антоанета !
Май не сте запознати и със съдийските устави и правилници ... защото отново я наричате Антоанета !
Май не сте запознати и с житейските ситуации ... в който хората не са едни и същи ... но за Вас носят името Антоанета !

Бъркате, г-жо!
Аз дори не съм я нарекъл и Антоанета. За мене тя е БРФК, а ние затуй сме на тоя хал. Като отиде накой боклук зад граница и се осере, после се сърдим, когато на нас някой чужденец ни каже - това сте вие българите.

Ти не захапваш ли, че въпросната в случая е огледалото, което показва какво е БРФК.

имената нямат никакво значение аз и стоящата извън ринга нарекох "оная" или нещо подобно, без да влагам лично чувство.
говорим за институции и институционално представяне.

при ейтакива като въпросната, нужно ли е да се познава в по-големи детайли БРФК?

и се опитайте да схванете, че колкото повече защитавате едно порочно явление, толкова повече се отъждествявате с него.

Хайде, от мене лека нощ, апък ако под русата си коса носите и мозък, може да схванете какво искам да кажа и ако сте по-мъдра - да замълчите.

много здраве!

#57 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 11:32 PM

StyleBullet ae_085.gif

User's Signature

#58 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Икона за мнението  Публикувано: 06 November 2009 - 11:52 PM

Цитат(YORK ANASTASIA @ Nov 6 2009, 08:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Превърнахте Антоанета в емблема на БРФК да беше искала това нямаше да го постигне ...

Извинявам се предварително, но не можах да се сдържа ab_041.gif

#59 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 11:55 PM

E Весела много усилие хвърляш!!!
User's Signature

#60 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 07 November 2009 - 12:00 AM

Нищо работа, можех да сложа и по-представителна снимка, но тази ми хареса най-много.
Плюс това се извиних предварително. Исках само да онагледя някои думи, защото всички говорят, но да си го представиш в такава светлина, малко хора могат. :)

• (8 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни