в превод ако тук бъде пусната тема за изложба на конкурентна на БРФК организация,и въпросната тема бъде пратена в 9 глуха,а не в подфорум изложби ,състезания и събития,където и е мястото..само защото не е свързана с ФЦИ и БРФК...а никъде не е упоменто че това е форум на БРФК и ФЦИ,съвсем нормално и законосъобразно е авторите да си потърсят правата в съда..и това е регламентирано в закона..аз бих го направил-има си цял закон за защита от дискриминация
за справка вижте ,прочетете и се убедете сами ..
http://lex.bg/laws/ldoc/2135472223
...уф, ай стига с тези заплахи, не Ви ли писна!!!
Дискриминация, ама като се хванете за нещо..., къде я видяхте тази дискриминация!? Темата: Изложби, Състезания, Календар, е създадена от членове на БРФК, за по-голямо удобство, на членската маса на федерацията и хората желаещи да присъстват на тези изложби. Изведнъж обаче, се появява някой, който няма нищо общо с федерацията и, който иска, ей така на готово, да се рекламира точно в тази тема! От какъв зор, точно тук!? Ами ето, предоставя им се възможност, да си направят собствена тема и то не къде да е, а точно в този сайт, но не, вместо да направим нещо сами, по-добре ни е да използваме чуждото, щото вече е и разработено и се чете...! Макар, че на мен лично не ми е ясно, този сайт дали не е частен!?..., и ако е такъв, то за какво повече има да си говорим! Да речем обаче, че сайта не е частен,...обяснете ми, толкова ли е важно за тази новосъздадена организация да влезе да пише точно в тази тема? Какво, страхува се, че ако си направи собствена такава, никой няма да влезе при тях и да чете ли!?...иначе за мен е просто необяснима тази им упоритост, да се рекламират точно тук! Дискриминация би било, ако сайта не е частен, но хората, които го поддържат, им забраняват да пишат в него и им трият постингите! Тогава да, бих приела това за дискриминация! В случая обаче, нещо създадено от други, да бъде използвано от някой си, просто, защото е вече създадено и защото така им е по-изгодно, и лесно, не приемам за нормално!
Сега пък, ще вземете да се изкарате десиденти...!!! Айде, че ми писна...! Умувайте как ще заведете дело, за дискриминация!

Вход

Горе
Цитиране +