Откъде могат да се намерят аксесоари и всякакви помощни предмети за обучение на куче- най-вече ръкав, дрехи, апортировъчни гирички и всякакви такива?
Аксесоари за обучение на куче- ОТКЪДЕ?
Публикувано: 04 November 2009 - 08:03 PM
По-добре и евтино ще е да е потърсиш специалист.
Публикувано: 04 November 2009 - 08:19 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 04 November 2009 - 08:37 PM
За съжаление живея в малък град където няма училища за кучета, а нямам достатъчно свободно време за да водя кучето си на училище в друг град. Затова единствената ми алтернатива е да се заема аз с обучението на кучето ми. А то е Малиноа на 2 месеца. Надявам се да мога да постигна поне общо ослушание. Ще видим дали ще успея- желанието го имам.
Публикувано: 05 November 2009 - 05:48 AM
http://zoocenter-bg.com/
Можеш да си поръчаш по куриер . Успех с малинката. И аз имам такова куче , вече на 6 м......това е породата !
Можеш да си поръчаш по куриер . Успех с малинката. И аз имам такова куче , вече на 6 м......това е породата !

Незнанието и невежеството не ме оправдават, че години наред крещях "браво" за неща които не разбирах...
Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!
Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!
Публикувано: 05 November 2009 - 12:33 PM
Това,което като начало ще ти е необходимо е мек парцал.Може да е от гидория за кола,от велур,дънков крачол.Също така меки топки с въженце към тях.Може сам да си ги направиш.Каkвито и играчки да избираш ,гледай да са меки и в същото време здрави.Примерно''саламчето'' от зебло е по-твърдо и не толкова здраво като тези,които се продават в показания от Мария76 магазин.
Колкото до самостоятелното ти обучение предполагам си наясно,че малиноа възприемат и изпълняват светкавично,особенно ако не допускаш груби грешки.Социализацията при тази порода е много важна.В противен случай намордник и отговорност от страна на водача.
Колкото до самостоятелното ти обучение предполагам си наясно,че малиноа възприемат и изпълняват светкавично,особенно ако не допускаш груби грешки.Социализацията при тази порода е много важна.В противен случай намордник и отговорност от страна на водача.
Публикувано: 05 November 2009 - 05:24 PM
Вече съм си направил някой обучаващи предмети, но с подръчни материали не можеш да постигнеш това качество на предлаганите. И се опасявам някой от НАПРАВИ СИ САМ предметите да не навредят по някакъв начин на кучето ми да са много твърди или от неподходчщ материал.
Страница 1 от 1