само не разбрах във вашата банда ли ще е сладурчето

Публикувано: 18 February 2010 - 11:23 PM
 и да ти е на късмет! Да изживеете безброй прекрасни мигове заедно и да сте и двете все "in heaven"
 и да ти е на късмет! Да изживеете безброй прекрасни мигове заедно и да сте и двете все "in heaven"  

Публикувано: 19 February 2010 - 12:15 AM
 ! Да ти е жива и здрава! Знам колко дълго мечта за това куче и мисля, че ще е принцесата в твоя дом. Аз страшно харесвам черни шпицове и се надявам някой ден да видя куклата на живо и да й се порадвам.
 ! Да ти е жива и здрава! Знам колко дълго мечта за това куче и мисля, че ще е принцесата в твоя дом. Аз страшно харесвам черни шпицове и се надявам някой ден да видя куклата на живо и да й се порадвам.  

Публикувано: 21 February 2010 - 03:06 PM

Публикувано: 21 February 2010 - 04:37 PM

Като снежинка е
    Като снежинка е   Много й се радвам и се надявам някой ден да я видя на живо.. Толкова ще я мачкам, че чак ме е страх
 Много й се радвам и се надявам някой ден да я видя на живо.. Толкова ще я мачкам, че чак ме е страх   

Публикувано: 27 February 2010 - 02:06 PM

Публикувано: 27 February 2010 - 02:06 PM

Дури, искрено ви поздравяваме, и ви желаем много щастие и незабравими мигове с прекрасната Мади!
 Дури, искрено ви поздравяваме, и ви желаем много щастие и незабравими мигове с прекрасната Мади!  

Публикувано: 27 February 2010 - 07:08 PM

Публикувано: 27 February 2010 - 07:08 PM

Публикувано: 01 March 2010 - 12:39 AM

Публикувано: 01 March 2010 - 12:15 PM

а след банята идват космите ,все съм се чудила защо толкова косми пуска след къпане
 а след банята идват космите ,все съм се чудила защо толкова косми пуска след къпане  хайде целувки на рорко!
 хайде целувки на рорко!

Публикувано: 10 March 2010 - 04:28 PM