brendo, в 26 August 2012 - 09:53 PM, написа:
Благодаря за насоката която сте ми дали към актуалните за мен теми, но защо си помислихте че аз вече не съм се запознал с тях :)
Напротив,останах с впечатление от така дългия ви ,"пъстър" и противоречив пост , че сте добре запознати с дог.бг ,просто е странно включването ви точно тук (3 страници тема ,от която може малко да се разбере за каквато и да е дейност на клуба)
Не сте член на клуба ,не сте бил член и на предишния ,нямате явно вътрешен поглед върху дейността му (поне не казвате , че имате близки контакти с някой от членовете му )твърдите, че сте просто любител на френчита и правите изказване , че това е правилния път и бурно аплодирате!Ами нека да аплодираме заедно ,когато Има за какво !
Аз лично незнам все още на кой път е Клуба ,има разлика от предишния ,но има и много неща които да се изчистят.Трябва да се хване тази вълна на ентусиазъм в момента и да се използва.
Ако толкова ви е подразнил поста на Сонибул ,той поне е член на клуба и има право да пита.Имам честта лично да го познавам и знам колко болезнено откровен може да бъде.
Да , съгласна съм, тона му е провокативен и е било нужно да подходи с малко повече такт , за да няма засегнати(както и вашия "тон" премина границата в обръщението си към него )
Не считам за нужно да се питат такива неща на лични!Ако членската маса е 50+ ,а не 10+ ,както е сега ,едва ли на някой ще му е приятно да отговаря на едни и същи въпроси лично
Ето ви и една разлика с предишния клуб -комуникацията!Преди година това питане щеше да си седи без отговор във виртуалното пространство , защото отсреща нямаше никаква заинтересованост

В момента смятам, че има нещо друго по-важно, което трябва да направи Клуба ,даже и от специалка. А това е-Организиране на семинари или някакво обучение на своите членове за Породата!Защото ,за сьжаление голямата част даже и от тези ,които развъждат ,нямат познания по елементарни въпроси,като например "Какъв е основния цвят на френския булдог ?".Един семинар примерно на тема "Генетиката на цвета при френския булдог" , мисля ще е интересен даже и за вас ,който сте с друга порода.А има много други по-важни теми ,които да се дискутират с подходящите хора.
Цитат
ПС: Написаното от мен в тази секция на форума, бе само едно изказване на лично мнение, но Вие явно го приехте обидно от моя страна. Съжалявам за това ..... просто не останах безразличен към въпросното начинание.
А ,не , няма да се обиждаме ,всеки има право на мнение

достатъчно обидени вече има!
Поздрави