, пък Лоти искаше да ме целуне, пък аз и направих няколко снимчици
 , пък Лоти искаше да ме целуне, пък аз и направих няколко снимчициТя не е тъжна, тя просто чака своите хора

Чака ги, за да ги дари с усмивки

Успех момиче!

Публикувано: 15 November 2009 - 10:29 PM

Публикувано: 15 November 2009 - 10:40 PM

Публикувано: 15 November 2009 - 10:41 PM

Публикувано: 17 November 2009 - 03:06 PM
 Не е възможно, отказвам да повярвам! Момчето-клоун си е показало номерата
 Не е възможно, отказвам да повярвам! Момчето-клоун си е показало номерата   

Публикувано: 23 November 2009 - 09:39 AM
 Кавалер Неро пък само го командори, много е бойна. А той е добър, гледа я в очите и я слуша.
 Кавалер Неро пък само го командори, много е бойна. А той е добър, гледа я в очите и я слуша.  

Публикувано: 23 November 2009 - 09:52 AM
 Скачат до главата ми като вляза. То не са радости, не са чудо. И е такава борба за вниманието ми. Все едно като малките деца викат: "Нека аз, нека бъда аз, избери мен". Хем са сладки смешки, хем са много тъжни като си тръгваме...Нерко тихо си тъгува с тъжните си очета, а Лоти направо ми къса сърцето...Дано по- скоро извадят късмет за истинските хора в живота си от тук нататък!!!
 Скачат до главата ми като вляза. То не са радости, не са чудо. И е такава борба за вниманието ми. Все едно като малките деца викат: "Нека аз, нека бъда аз, избери мен". Хем са сладки смешки, хем са много тъжни като си тръгваме...Нерко тихо си тъгува с тъжните си очета, а Лоти направо ми къса сърцето...Дано по- скоро извадят късмет за истинските хора в живота си от тук нататък!!!

Публикувано: 23 November 2009 - 01:03 PM

Публикувано: 23 November 2009 - 03:41 PM