Купиране
Публикувано: 09 November 2009 - 10:05 AM
Та бих се радвал да чуя някое и друго мнение по тоя въпрос, за да ми помогнете един вид с решението.
Публикувано: 09 November 2009 - 10:44 AM
Лично аз също бях пред тази дилема, но сега се радвам че оставих моето куче с уши.
Публикувано: 25 November 2009 - 10:29 PM
Публикувано: 01 December 2009 - 11:00 PM
imam malko jensko dogo na 3 meseca i namerih kade da i otrejat ushite moje li nqkoi $da mi kaje na kakva vazrast e nai hubavo da se otrejat sled kolko vreme sled operaciata se vastranovqva kuchenceto i po malko ili poveche da see otrejat toest po niski li da sa ili da ostanat po dalgi ushetata blagodarq predvaritelno teji 12 kg i e na 3 meseca nadqvam se nqkoi da mi otgovori i pak se izvinqvam za kirilicata nz ot kade da q vklucha
Публикувано: 01 December 2009 - 11:02 PM
imam malko jensko dogo na 3 meseca i namerih kade da i otrejat ushite moje li nqkoi $da mi kaje na kakva vazrast e nai hubavo da se otrejat sled kolko vreme sled operaciata se vastranovqva kuchenceto i po malko ili poveche da see otrejat toest po niski li da sa ili da ostanat po dalgi ushetata blagodarq predvaritelno teji 12 kg i e na 3 meseca nadqvam se nqkoi da mi otgovori i pak se izvinqvam za kirilicata nz ot kade da q vklucha
Публикувано: 02 December 2009 - 05:43 PM
Публикувано: 03 December 2009 - 12:46 PM
galin_fПубликувано на Вчера, 03:43 PM Както ти харесват на теб. Гледаи снимки и виж кои ти харесват и си прецени

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 06 December 2009 - 05:04 PM
Само да не заприлича на САО , че доста такива съм виждал.
Как зловещо само звучи клъцна, резна , режа. Има си дума измислена използвайте нея че веднага настръхват някои персони от форума
Особенно като чуят за рязане .

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 09 December 2009 - 12:33 AM
Публикувано: 09 December 2009 - 11:53 AM
И понеже темата стана малко като представяна на кучетата ни, пускам 2 снимки и на моето куче - със свободно пуснати уши и хванати нагоре. Можете да направите същото и да прецените. Но ако решите да купирате, трябва много да внимавате от кого се извършва това за да не съжалявате после.

Вход

Горе
Цитиране +