Преди две седмици си поръчах книгата "Обща дресировка на кучета - обща , специални и развлекателни дресури" на Петър Богомилов Богданов от сайта www.kucheta.eu , но се получи много интересно , плащам 18.90 лева за книгата, а получавам ксерокопие на книгата , подвързана с капронов конец ( ха-ха-ха )

Здравейте ,
Сърдечно Ви благодаря , за интереса към моята книга "Обща дресировка на кучета - обща , специални и развлекателни дресури"
Много се извинявам , че Ви изпращам книгата в този вид - принтирано копие от първообраза й , но това го правя , поради следните причини :
1. новият й печатарски и вариянт се оказа калпав , печатниците не работят качествено и лесно се разлепва , а пък тази книга , заради характера й трябва да е доста здрава - носи се навън и къде ли не ;
2 в този вид- ръчно подшита , тя е много по-здрава , отколкото , когато я правят (лепят) в печатница.
В този й вид си има в нея всички илюстрации (картинки,рисунки) с отлично качество и пак си върши чудесно своето предназначение !
Желая Ви успех в дресурата на кучето Ви! С поздрави :
Петтър Богданов
Та да знаете от мен какво ще получите ако поръчате книгата , а в сайта е представенa много добре .
Не съм за 18.90 лева , но мисля , че това е подигравка .
А вие какво ще кажете ?