Dog.bg Форуми : Книгата - Обща дресировка на кучета

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Книгата - Обща дресировка на кучета Оцени темата: -----

#1 Потребителят е офлайн   vesko_jordanov Икона

• Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 17 August 2009 - 04:43 PM

Здравейте !
Преди две седмици си поръчах книгата "Обща дресировка на кучета - обща , специални и развлекателни дресури" на Петър Богомилов Богданов от сайта www.kucheta.eu , но се получи много интересно , плащам 18.90 лева за книгата, а получавам ксерокопие на книгата , подвързана с капронов конец ( ха-ха-ха ) af_089.gif af_089.gif af_089.gif и това ако не е подигравка . А да и на първата страница има прикрепено листче на което пише

Здравейте ,
Сърдечно Ви благодаря , за интереса към моята книга "Обща дресировка на кучета - обща , специални и развлекателни дресури"
Много се извинявам , че Ви изпращам книгата в този вид - принтирано копие от първообраза й , но това го правя , поради следните причини :
1. новият й печатарски и вариянт се оказа калпав , печатниците не работят качествено и лесно се разлепва , а пък тази книга , заради характера й трябва да е доста здрава - носи се навън и къде ли не ;
2 в този вид- ръчно подшита , тя е много по-здрава , отколкото , когато я правят (лепят) в печатница.

В този й вид си има в нея всички илюстрации (картинки,рисунки) с отлично качество и пак си върши чудесно своето предназначение !

Желая Ви успех в дресурата на кучето Ви! С поздрави :
Петтър Богданов

Та да знаете от мен какво ще получите ако поръчате книгата , а в сайта е представенa много добре .
Не съм за 18.90 лева , но мисля , че това е подигравка .
А вие какво ще кажете ?

#2 Потребителят е офлайн   alexy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 August 2009 - 06:17 PM

Цитат(vesko_jordanov @ Aug 17 2009, 03:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте !
Преди две седмици си поръчах книгата "Обща дресировка на кучета - обща , специални и развлекателни дресури" на Петър Богомилов Богданов от сайта www.kucheta.eu , но се получи много интересно , плащам 18.90 лева за книгата, а получавам ксерокопие на книгата , подвързана с капронов конец ( ха-ха-ха ) af_089.gif af_089.gif af_089.gif и това ако не е подигравка . А да и на първата страница има прикрепено листче на което пише

Здравейте ,
Сърдечно Ви благодаря , за интереса към моята книга "Обща дресировка на кучета - обща , специални и развлекателни дресури"
Много се извинявам , че Ви изпращам книгата в този вид - принтирано копие от първообраза й , но това го правя , поради следните причини :
1. новият й печатарски и вариянт се оказа калпав , печатниците не работят качествено и лесно се разлепва , а пък тази книга , заради характера й трябва да е доста здрава - носи се навън и къде ли не ;
2 в този вид- ръчно подшита , тя е много по-здрава , отколкото , когато я правят (лепят) в печатница.

В този й вид си има в нея всички илюстрации (картинки,рисунки) с отлично качество и пак си върши чудесно своето предназначение !

Желая Ви успех в дресурата на кучето Ви! С поздрави :
Петтър Богданов

Та да знаете от мен какво ще получите ако поръчате книгата , а в сайта е представенa много добре .
Не съм за 18.90 лева , но мисля , че това е подигравка .
А вие какво ще кажете ?

И аз мисля,че е подигравка.Ще ме извинява Петър Богданов,ама такива кокошкарски оправдания са направо смехотворни.
Дано поне ти свърши работа.И едно правилно упражнение да успееш да научиш кучето си благодарение на книгата,си заслужава 20 лв.
User's Signature

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."

#3 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 19 August 2009 - 10:15 AM

Би било добре, ако ти върне примерно 10 лв и ти напише горните неща. Но так - доста глупаво.
Е, остава съдържанието да си заслужава.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#4 Потребителят е офлайн   yoana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 August 2009 - 10:39 AM

Да , кажи дали си заслужава smile.gif Аз имам желание да си взема тази или някоя друга книжка с командите , но ти кажи струва ли си да купим тази книга независимо , че ни я дават като листове хартия вързани заедно ab_041.gif ?
User's Signature

Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее
...
Just another heart in need of rescue
waiting on love's sweet charity
an' I'm gonna hold on for the rest of my days
'cos I know what it means to walk along the lonely street of dreams.
Качена снимка

#5 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2009 - 11:24 PM

Аз пък си поръчах книгата от тази тема. За съжаление нямаха начин на получаване чрез поша и наложен платеж, за това трябваше да е с куриер. Мразя куриери! Те работят, за да мъчат хората и да им усложняват живота. Този път не беше изключение. На вотрия ден се обади любезен господин да ме пита дали съм си в къщи, че бил минавал наблизо. Ми не, не знам, че ще мине, не съм в къщи. Уговорихме се на другия ден в точен час. И това беше, висях да чакам, той не дойде, никой повече не се обади.
Написах писмо до кижарницата, обадиха ми се, обясних проблема и вечерта в 20,30 един господин от самата книжарница ми донесе книгата. Така се пази името на фирмата, а за тях - да си преосмилсят договора с куриерската фирма, макар че се съмнявам, че има нормална такава.
И за да не е само офтопик - препоръчвам книгата, макар че още не съм я чела, но извадките от нея в другата тема звучат интригуващо.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#6 Потребителят е офлайн   vesko_jordanov Икона

Публикувано: 24 August 2009 - 09:01 AM

Цитат(yoana @ Aug 19 2009, 11:39 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Да , кажи дали си заслужава smile.gif Аз имам желание да си взема тази или някоя друга книжка с командите , но ти кажи струва ли си да купим тази книга независимо , че ни я дават като листове хартия вързани заедно ab_041.gif ?

Като чета книгата найстина голяма част от съдържанието ми е от полза понеже аз съм аматьор в тази област , има доста интересни неща и е добре обеснено . Но като разглеждам форума си мисля , че тези тук има достатъчно иформация за обучение на куче af_089.gif af_089.gif af_089.gif

#7 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:08886080270
Публикувано: 24 August 2009 - 10:47 AM

Цитат(vesko_jordanov @ Aug 24 2009, 08:01 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Но като разглеждам форума си мисля , че тези тук има достатъчно иформация за обучение на куче af_089.gif af_089.gif af_089.gif

И не само за обучение, има и за хранене, за породи, за изложби...
Само в "Воспитание" над 400 теми с отговори на най-различни вопроси!
Да обучиш куче на една команда- струва 20 лева, а колко ще струва "курс обучение на малко куче"? http://forum.dog.bg/-t3481.html
А къде е думата Благодаря? А на някого да му минавало през ума да почерпи Мил с кутия бонбони? А да помогне на Бушката с набиране на средста за изоставлени кучета? http://forum.dog.bg/-t17422.html
User's Signature

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!
Качена снимка
училище

#8 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2009 - 08:51 AM

Моите почитания, Апсо, не мисля че поста ти е коректен. Не ми харесва така да се натрапва на хората някакво чуство да остават задължени за каквото и да е.
Надявам се да ме разбереш правилно. Иначе - благодаря ти, за това, че опитваш да помогнеш. Просто не мисля, че това е начина. smile.gif
User's Signature

#9 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 August 2009 - 10:58 AM

Цитат(bushkata @ Aug 25 2009, 06:51 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Моите почитания, Апсо, не мисля че поста ти е коректен. Не ми харесва така да се натрапва на хората някакво чуство да остават задължени за каквото и да е.
Надявам се да ме разбереш правилно. Иначе - благодаря ти, за това, че опитваш да помогнеш. Просто не мисля, че това е начина. smile.gif

Е, да..., права си!
User's Signature

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!
Качена снимка
училище

#10 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 August 2009 - 11:46 AM

mg_062.gif

Това мнение е редактирано от Apso: 25 August 2009 - 11:53 AM

User's Signature

Качена снимка
училище

#11 Потребителят е офлайн   Антония Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2009 - 01:54 PM

Препоръчвам ви тази книга:

http://www.libretto....fb67e15e88dd3da - на корицата има басет
Заглавие: Обучение на кучето
ISBN: 9789546854858
Раздел: Домашни любимци
Поредица: Моето куче
Автор: Шарлот Шварц
Издател: СофтПрес
Издадена: 2007 г.
Брой страници: 112
Корица: Мека, пълноцветна
Състояние: Нова
Цена: 9,99 лв.

Много ясно и точно описани основни похвати за обучение на малкото кученце за 8 седмици. Не знам дали още я има, аз я купих преди около 2 г.

#12 Потребителят е офлайн   Nomad Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2009 - 11:02 AM

Книга - някакви отзиви за това произведение за обучение на кучета ? (мисля да си я поръчам че като съдържание е супер стегната)

#13 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 10 November 2009 - 11:06 AM

Точно за тази книга четох във форума,някой си я беше поръчал (не помня точно кой) и му я доставили като ксерокопие,а не оригинал!!!Проверете и проучете добре преди да поръчате, да не се окаже същата история. ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#14 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 November 2009 - 11:06 AM

http://forum.dog.bg/-t27984.html

#15 Потребителят е офлайн   Waikikii Икона

• Free the мушмул :)
  • PipPipPip
  • Група: Root Admin

Публикувано: 10 November 2009 - 11:09 AM

Темите бяха обединени. Използвайте търсачката, преди да пускате нова тема.

#16 Потребителят е офлайн   starrkopf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:All You Need is Love

Публикувано: 14 February 2014 - 08:27 AM

Дали след толкова години някой от закупилите книгата ще обясни какъв резултат е постигнал ?
User's Signature

Всеки има кучето,което заслужава...
https://www.facebook..._homepage_panel
https://www.facebook...34862426717095/

#17 Потребителят е офлайн   fnqkhhhzzz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2014 - 08:12 PM

Аз имам книгата още преди да взема кучето. Реших,че ще е по-добре предварително да я прочета.След това,обаче започнах тренировки директно при специалист. Втория път в който прегледах книгата,установих че на 99% съвпада с наученото на тренировките.Има и допълнителни неща. За мен глупостите за кориците и пр. не са важни. Книгата наистин ае здраво направена,да ксерокопие е,но какво от това? Малко недоверчиво подходих към автора,като я получих,да не говорим,че отпред има още хляди реклами на др. някакви негови произведения,от рода на: как да вкараме всички общинари в затвора и разни ей такива. В първият момент не я оцених правилно.Ако още я продава си заслужава парите.

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни