Dog.bg Форуми : НИКОГА куче ОТ МАГАЗИН, от МАХЛЕНСКИ РАЗБИРАЧИ или от РАЗВЪЖДАЧИ НА КИЛОГРАМ! За всички опарили се, а и за да не се опарите...

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (26 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

НИКОГА куче ОТ МАГАЗИН, от МАХЛЕНСКИ РАЗБИРАЧИ или от РАЗВЪЖДАЧИ НА КИЛОГРАМ! За всички опарили се, а и за да не се опарите...

#401 Потребителят е офлайн   mishaka___ Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 October 2012 - 06:31 PM

Показване на мнениетоmishaka___, в 09 October 2012 - 10:01 PM, написа:

МОД.

Молим те да си спестиш празните коментари по адрес на форума. Също така най-добронамерено те съветваме да си пазиш нервите и по възможност да не си го изкарваш на нас, ако имаш някакви несполуки в живота.

Защо триете част от мнението ми? Нали затова е форум, за да изказваме свободно мнението си!? Значи можеше когато кучето от въпросната моя горна снимка го оприличаваха на Гонче или Доберман целите коментари да стоят, а сега триете само това което ви е угодно, може би с цел да натрупам негативно мнение у хората и те да не ме харесват? Другото което, това, че сте модератор по абсолютно никакъв начин не ви дава право да определяте психичното ми състояние :) за там си има психолози. А относно несполуките в живота може би темата в която трябва да ги коментираме е друга, защото за всяко нещо с което аз разполагам и имам съм се борил и съм си го получил съвсем честно и доблестно, с много желание, труд, пот и следване на амбициите до тяхното усъществяване.

Другото което е, членувам в редица Български форуми, предимно автомобилни, защото това е най-голямата ми страст. Но там никога не съм имал оплюване от типа "това твоето не е GSI, ами прост Опел Астра", само защото няма лети джанти тип "вентилатори, или тунинг 17 цола".
Научих от хора които сме близки приятели, не клавиатурни за dog.bg посъветваха ме да се регистрирам, защото в случай на нужда моментално ще получа помощ, слава богу за сега нямам нужда.

Дано с това си мнение не засягам форума, или лично някой член от него! Надявам се единствено да стигне до някой по-висестоящ човек който сметне дали е редно или нередно да пиша по този начин, защото не знам йерархията в тези форуми "админи, модератори,членове и т.н."
Още нещо, за да пиша по този начин означва, че съм бил провокиран от някой, а не защото така ми е скимнало и имам свобоно време за уплътняване.

И все пак поздрави на всички и много усмивки и всичко най-хубаво ви пожелавам.

п.п. По коя точка от правилата ми триете част от мненията, че ми е интересно? Защото попринцип ги пишете а в моя случай няма нищо.
Или всичко става на лична основа, защото ако е така да се отказвам, че нещата отиват на бащиния!!!!

МОД.

Уважаваме демократично - революционните ви размисли по темата, затова и ще ви отговорим най-учтиво.

Попитахте ни за мнение и го получихте. Това, че не ви харесва, че са ви прецакали и са ви продали мелез си е ваш проблем. Никой в този форум не е длъжен да се старае да ви се хареса.

Психичното ви състояние никой от нас не определя, не че е трудно да се досети човек за какво става дума. Единствено ви помолихме да си пазите нервите. Приемете, че ни е грижа за вас. Все пак сте искали да се сдобиете с ротвайлер. Дето се вика, необходимо условие, но не и достатъчно. Нещо като с простия ви опел астра, вместо мечтаното GSI.

Категорично намираме показваното от вас куче за истинска НЕСПОЛУКА. Още повече пък и добита "честно и доблестно, с много желание, труд, пот и следване на амбициите до тяхното усъществяване." (Осъществяване се пише на български)

На останалите "защо" ето малко цитати от правилата на форума:

Показване на мнениетоdmm, в 10 November 2007 - 12:41 AM, написа:

В този форум се говори ЕДИНСТВЕНО за развъждане под контрола на човека, в частност говорим за контрола и селекцията, упражнявани от Развъдната комисия на НКР. Всяка пропаганда и размисли по темата, различни от написаните по-горе ще се смятат от нас за нарушаване правилата на DOG.BG и в частност на форум НКР.

Форумът е официално място където се говори като правило за расови кучета и правилата на НКР и ПО ИЗКЛЮЧЕНИЕ за нерасови кучета.

Желанието на администрацията е да се спазва добрият тон в този форум! Ако тонът на модераторите понякога Ви звучи назидателно, приемете, че за тях писането във форума не е само забавление. Приемете, че те са модератори именно заради това, че имат повече от средностатистическите знания по темите, обсъждани във форума. Не влизайте в безсмислени спорове с тях и не разпалвайте страсти! Това може да доведе за Вас единствено до цитираните най-долу последствия!
Администрация и модераторите на темите имат право да преместват, изтриват и модерират темите, следвайки целите и редакционната политика на сайта, ръководейки се от горепосочените правила.
Правила могат да бъдат допълвани или променяни от администрацията на форума.

Игнорирането на настоящите правила може да доведе до различни методи на действие от изтриване на съобщения без обяснение, до внасяне в стоп листата на никове, e-mail адреси, названия на конкретни фирми, търговски марки, сайтове.

Всяко решение на модераторския съвет е задължително.

#402 Потребителят е офлайн   Seidd Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 October 2012 - 10:53 PM

Искам да попитам дали кучето, което зех преди 10 дена е чистокръвен. Защото се съмнявам нещо, но не разбирам от ротвайлери се пак му дадох 200 лв,..

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#403 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 10 October 2012 - 11:02 PM

Ох,най я обичам тая тема.Какво е значението дали е или не е чистокръвно.Ако е какво,а ако не е?
От къде го купи-как се казват родителите му,развъдника,и най я обичам тази думичка за тези 200лв дадоха ли ти родословие?
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#404 Потребителят е офлайн   Seidd Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 October 2012 - 11:06 PM

Еми показаха ми майката и бащата, но тоя малкия ми е съмнителен ;д

#405 Потребителят е офлайн   Seidd Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 October 2012 - 11:07 PM

И нали разбираш от кучета кажи дали е чистокръвен или не ?!

#406 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 October 2012 - 11:20 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 10 October 2012 - 09:02 PM, написа:

Ако е какво,а ако не е?

А ти ще ми отговориш ли на горния въпрос?
Погледни във фотогалерията как трябва да изглежда едно ротче и погледни твоето.Аз откривам доста разлики.
Не се обиждай просто за мен кученцето не е расово,в което няма нищо лошо.Взел си го вече обичай го,грижи се за него,работи с него,обучавай го на команди,социализирай го с други кученца и хора за да имаш едно възпитано и социално другарче :ba_025:
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#407 Потребителят е офлайн   Seidd Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 October 2012 - 11:32 PM

И аз съм тръгнал да зема куче, набутаха ме с 200 кинта и това е даеба тъпата работа - с извинение :). Най много да го изхвърля или да го подаря на някой ...

#408 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 October 2012 - 11:36 PM

Не искам да те поучавам,но е редно човек първо да се информира откъде и как се взима куче ако държиш да е родословно.А родословното кученце се дава с родословие-лист хартийка,в който пише кои са му родители и че е представител на дадена порода-в случая ротвайлер.
Не би го гледал и обичал затова,че не е чистокръвно?Кученцето няма вина за това,за него не е важно хартийката,то не прави разлика дали е чистокръвно или не.
Ако си решил наистина да го подариш избирай внимателно кандидатите.....а това за изхвърлянето ще се направя ,че не съм го прочела(ти да не си луд да хвърлиш бебе на улицата).
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#409 Потребителят е офлайн   Seidd Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 October 2012 - 11:40 PM

Еми какво, направих му всичко ваксина обезпаразитяване всичко нужно карам го през седмица на вета и кво излезна, че не е чистокръвна. Просто не ми се гледа помиари :)

#410 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 October 2012 - 11:43 PM

Ами в повечето случаи едно родословно пале струва 5-6 пъти над цената,която си дал ти.
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#411 Потребителят е офлайн   Seidd Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 October 2012 - 11:46 PM

Абе аз ще го върна се пак знам къде живее човека. Уж било чистокръвно па ми набута някво ........

#412 Потребителят е офлайн   Seidd Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 October 2012 - 11:47 PM

А и благодаря за инфото, което ми даде. Лека вечер :)

#413 Потребителят е офлайн   miro1a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2012 - 03:09 AM

Показване на мнениетоSeidd, в 10 October 2012 - 11:32 PM, написа:

И аз съм тръгнал да зема куче, набутаха ме с 200 кинта и това е даеба тъпата работа - с извинение :). Най много да го изхвърля или да го подаря на някой ...

май нещо не си за гледане на кучета тей кат те гледам....

#414 Потребителят е офлайн   aldald Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 October 2012 - 08:13 AM

Показване на мнениетоSeidd, в 10 October 2012 - 11:32 PM, написа:

Виж сега, ако искаш родословно кученце - отдели си едни ПОНЕ 1000 лв за него. Ако обаче не искаш да дадеш толкова пари, с тия 200 лв по-"чистокръвно" няма да намериш. Гледай си това сладурче, възпитавай го и му се радвай. Мисля, че ще порастне чудесно куче. Никой не те е набутал с 200 кинта - ти сам си ги дал и ако положиш усилия за обучението на тозси бебок, няма да са дадени напразно.

#415 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 October 2012 - 08:26 AM

Щом си видял майката и бащата и са ти харесали не се притеснявай.Хубава храна,разходки,игри и ще стане прекрасно.Не го връзвай на верига да не съсипеш хубавото кутре.Не забравяй да го обезпаразитяваш редовно и да му слагаш ваксините ,когато трябва .И да ни радваш със снимки :)
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#416 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2012 - 08:37 AM

Показване на мнениетоdesi79, в 11 October 2012 - 08:26 AM, написа:

Щом си видял майката и бащата и са ти харесали не се притеснявай.Хубава храна,разходки,игри и ще стане прекрасно.Не го връзвай на верига да не съсипеш хубавото кутре.Не забравяй да го обезпаразитяваш редовно и да му слагаш ваксините ,когато трябва .И да ни радваш със снимки :)

Бе човекът само попита дали са го "]прееб@ли. Вие какво сте седнали да му обяснявате колко и как да го обича. Купил си е мелез за 200 лв. и толкова.
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#417 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 October 2012 - 08:46 AM

И ти сега като му отвори очите какво ? Или не чете как ще го изхвърли ?
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#418 Потребителят е офлайн   miro1a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2012 - 12:26 PM

Показване на мнениетоdesi79, в 11 October 2012 - 08:46 AM, написа:

именно. такова мислене не би трябвало да се поощрява, и забележките и съветите на другите са напълно резонни.
по ли е добре поредно изхвърлено бездомно куче ?

#419 Потребителят е офлайн   aldald Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 October 2012 - 12:31 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 11 October 2012 - 08:37 AM, написа:

Бе човекът само попита дали са го "]прееб@ли. Вие какво сте седнали да му обяснявате колко и как да го обича. Купил си е мелез за 200 лв. и толкова.

Е, добре де - според Вас "прееб@ли" ли саго, като са му дали това кученце за 200 лв?

#420 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2012 - 12:54 PM

Показване на мнениетоdesi79, в 11 October 2012 - 08:46 AM, написа:

Колко наивен трябва да си, че да мислиш, че с одите за любовта ще промениш нещо в оскотялото съзнание на този индивид. Чак се чудя как си хабя клавиатурата да ти отговарям. Прееб@н е с 200 лв., това е важното за него.
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

• (26 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »