Dog.bg Форуми : Ужасните бездомни кучета

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (20 Страници) +
  • « Първа
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Ужасните бездомни кучета продължават да нападат

#321 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 25 March 2010 - 06:07 PM

Цитат(ssiberia @ Mar 25 2010, 04:41 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(dog.bg @ Mar 25 2010, 11:59 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Да, но кучетата могат да не проявяват никаква агресия към хора, а към себеподобни да имат явно изразена, особено като са на глутница. И именно тук често стават проблеми - докато не съм с кучета, външните кучета се държат нормално, добри. В момента в който се появя с кучета и при опит да мина - започват да се спускат. ...

Май, май, ... и друг път сме влизали в спор.
Е, как така мен и моето куче глутниците не ни закачат?
В смисъл, заобиколят ни, лаят от всички страни, аз свия моичкия да не се обажда много-много, заговоря на заобиколилите ни "страхотии" и засега винаги съм постигала разбирателство. Е, имаше няколко случая мъже да се намесват, за да ни защитят. Съвсем не на място. Но, все пак съм поласкана и казвам: "Благодаря! Но нямаше нужда. Няма да се сбият. Нарушихме територията им." Мъжете ме изглеждат странно и си продължават по пътя. Вероятно се очаква жена да пищи и истерясва?
Не проумявам как ще искам смъртта на бездомниците, заради своето спокойствие?
Всъщност, на мен ми пречат няколко собственици на домашни кучета и неадекватното им и нахално поведение.

ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ТОВА, КОЕТО СЪМ НАПИСАЛ !

Къде видяхте, че съм искал "смъртта им" ???? Къде го прочетохте това ? Хайде първо ЧЕТЕТЕ, после МИСЛЕТЕ и тогава ПИШЕТЕ.

Нищо не искам от никой, повярвайте. Единствено искам да РАЗХОЖДАМ НОРМАЛНО КУЧЕТАТА СИ, ДА ИЗЛИЗАМ НОРМАЛНО ОТ СОБСТВЕНИЯ МИ ДОМ И ДА НЕ МИ СЕ НАЛАГА ДА СЕ РАЗПРАВЯМ С КУЧЕТА, КОИТО "ДОБРИ ХОРА" ХРАНЯТ ОТ ПРОЗОРЕЦА СИ !

Или да се преместя да живея другаде и да не гледам кучета у дома, защото някой си е решил да се прави на "отговорен" стопанин и да им хвърля храна пред входа, където минаваме всички, включително и жени с малки деца ?
Да, то така става ... оказва се, че бездомните имат права, а домашните - никакви, те могат да бъдат наядени и нахапани от всяко едно куче и ние трябва да сме благодарни и да не можем да си защитим животните ...

А трябва само да излезнат и да им оставят да ядат зад блока - ТОЛКОВА ЛИ Е СЛОЖНО ???

Явно за някои да. Останалите сме нахали, снобари, защото се грижим за кучетата си и не искаме да бъдат стресирани и гонени от глутници заради това, че някой си е решил " да се грижи" така, както той иска, без да се съобразява с никой и нищо.

#322 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 March 2010 - 08:51 PM

Днес вечерта е само едно куче от трите ...

Факт - кучето си е кротко и мирно, никаква реакция, дори на връщане като прибрах момиче, отидох да го видя как е и да не е болно - нищо му няма, радва се, нормално куче. А като са трите, не се минава !
Дано хората да са си взели поука и да се преместили мястото им за храна другаде.

#323 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 25 March 2010 - 09:30 PM

dog.bg , предполагам, че чрез наблюдение на някой по-запознат с поведението на глутниците може да се разбере кой е "агент-провокатора" в твоята околоблокова глутница. Разбирам те напълно и такива забележки, от рода на тези, които направи ssiberia към теб са некоректни. Много зависи от членовете на глутницата, а и от твоето, собствено куче. А колкото до "момата" като се разгони - вземи и я пръскай с Дог-стоп. Няма да я нападат, поне не и заради разгонването, пък и за теб ще е по-спокойно.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#324 Потребителят е офлайн   ultima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:ветеринарна медицина, немски овчарки, обучение, генетика, кинология

Публикувано: 26 March 2010 - 01:44 AM

Цитат(rodegunda @ Mar 25 2010, 02:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ultima, закон има, евтаназията е ЗАБРАНЕНА. Освен на тежко болни и ДОКАЗАНО агресивни.

Ако искате да се работи по закон - ВКЛЮЧЕТЕ СЕ И ВИЕ (пише, че сте от София).

В другите страни болшинство от хората се чувстват съпричастни и правят нещо.
В един веткабинет в Швейцария наблюдавах жена, донесла блъснат таралеж. Защото смята, че това е правилно, както ако беше човек. Колко хора в БГ ще направят нещо за блъснато куче или коте?
Затова всеки да зопочне от себе си - регистриране, кастрации, събиране на фекалии .... и така по реда.

Днес разгледах сайта.. мерси за линка.
mil_ е прав/а трябва да сме информирани какво се случва.. :)
User's Signature

Cave canem, te necet lingendo - Beware of the dog, he may lick you to death...
Качена снимка Качена снимка

#325 Потребителят е офлайн   ssiberia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2010 - 11:26 AM

Цитат(DessyD @ Mar 25 2010, 07:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
... такива забележки, от рода на тези, които направи ssiberia към теб са некоректни...

Какво в написаното от мен е некоректно?
В течение на 11 години, с три домашни кучета - мъжки, различни по характер никога, ама никога не съм имала проблем с бездомни кучета!
А другите имали!?
Защо?

#326 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 March 2010 - 11:35 AM

Цитат(DessyD @ Mar 25 2010, 08:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
dog.bg , предполагам, че чрез наблюдение на някой по-запознат с поведението на глутниците може да се разбере кой е "агент-провокатора" в твоята околоблокова глутница. Разбирам те напълно и такива забележки, от рода на тези, които направи ssiberia към теб са некоректни. Много зависи от членовете на глутницата, а и от твоето, собствено куче. А колкото до "момата" като се разгони - вземи и я пръскай с Дог-стоп. Няма да я нападат, поне не и заради разгонването, пък и за теб ще е по-спокойно.

Зная го кой е ... и какво от това ? Няма да се обадя да го "приберат", то ... човек съм, ако трябва ще го защитавам и ще го скрия от екото. Кучето не е виновно, виновни са хора, които не им пука нито за кучетата, нито за останалите хора и за да задоволят някакви си собствени нужди и емоции, ги хранят през прозореца си. Кучетата ... какво са виновни те ?

Това не ми е доблоковата глутница ... ab_041.gif
Това е входната глутница, която е буквално на самия ни вход от няколко месеца заради тези хора. Влизат, лягат на стълбите, качват се по етажите, лежат на постелките пред вратите - добри са, само да не си с кучета в такъв случай. Пазят си територията, нормално е. Ненормално е да са там, при положение че същите тези хора нямат кучета в апартамента и нищо не пречи да приберат поне едното и да се грижат за него като нормални стопани. Но иначе "добри хора", забележка да не им направиш - с кучетата ще се оправя, виж, с хората ми е много трудно.

Доблоковата глутница е в зависимост от коя страна на блока гледаш ... от едната са три, от другата - неизвестно колко, защото са си изкопали дупка под един гараж и като се мине, не се знае колко и какви ще изскочат. А там друг "добър човек" с нова мазда им дава храна, за да му ... пазели колата ! На 10 метра от тях пък са кучетата на една борса за цветя - две едри, големи. От страната на трите до блока, от другата страна на пътя, има къща, където поредната "добра жена" ги храни през оградата на къщата си - нямам и идея колко са, не минавам вече оттам - от едната страна са трите блокови, от другата тези и няма къде да се мине. Същата тази "добра жена" не ги пуска в двора си, за да не и стъпчели ... цветята - верно има хубава, приятна градина с цветя.

Къде в този случай кучетата имат каквато и да е вина ? При положение, че наблизо има огромно поле, има прекрасни места извън блоковете, където може да им се оставя храна и вода и да свикнат да бъдат там, без да пречат на никой - има как. Но не искат, хората не искат да се разходят 100 метра, а хвърлят остатъците от храната си на кучетата през прозореца или през оградата !

Толкова ли е трудно да се определи общината да определи места за хранене на кучетата и да глобява тези, които ги събират до блоковете, до оградите си и под прозорците си ? И защо кучетата трябва да носят вина за това, че са кучета ? И защо хората с кучета да сме потърпевши заради други хора, които утре, ако стане нещо, няма да кажат - тези кучета са мои, а се крият и викат зад затворените си врати - те не са наши, ние само им даваме храна, какво искате от нас ... - това им е отговорността към кучетата.

#327 Потребителят е офлайн   ssiberia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2010 - 12:30 PM

Цитат(dog.bg @ Mar 26 2010, 09:40 AM) <{POST_SNAPBACK}>
...Това не ми е доблоковата глутница ... ab_041.gif
Това е входната глутница, която е буквално на самия ни вход от няколко месеца заради тези хора. Влизат, лягат на стълбите, качват се по етажите, лежат на постелките пред вратите - добри са, само да не си с кучета в такъв случай. Пазят си територията, нормално е....

Разбирам проблема.
Щом влизат във входа и спят на стълбите е съвсем нормално да пазят територията си - твоя вход.

Аз имам същия проблем. В моя вход живее мъжки пойнтер, когото разхождат дори без нашийник. Търчи по стълбите нагоре-надолу. Нали се сещаш какво се случва, когато чакам асансьора, вратата се отваря и въпросният пойнтер се нахвърля отгоре ни. Моето куче е по-силното и по-опитното. Едвам го удържам - ще ме пребие. Ако го изпусна - на пойнтера му е "спукана работата". Да не говоря за шума, който вдигат. На първия етаж живеят все семейства с малки деца. Дебнейки отварям входната врата, а колко пъти щом видя асансьора да слиза и тръгвам да се качвам по стълбите. Колко пъти съм разговаряла със собственичката ... И нищо!

Ти сам разбираш, че кучетата не са виновни. Проблемни са хората и в твоя и в моя случай.
Аз мога да си позволя да предприема всичко. Крайният резултат ще е, че пойнтера ще го водят на повод /може би/, ние - собствениците ще сме се изпокарали сериозно, може и аз да си докарам неприятности.
Разликата между моя и твоя случай е съществена. Кучетата при теб са бездомни. Каквото и да предприемеш - те ще бъдат потърпевши. Не хората. Ето защо аз съм на страната на бездомниците.

Защо разказваш в темата за ужасните бездомни кучета. Те са бездомни, но в никакъв случай не са ужасни. Ужасните са хората. Мястото на твоя разказ е в тема за "ужасните собственици на кучета" или за "ужасните уж обичащи ..."

Реагирам остро, защото твърде често чувам лелки с ... дори не са дребна порода. Последното лелче беше с някакъв мелез между английски и американски кокер от зоомагазин. Та и тя: "Само като ги погледнеш и те хваща страх. Да ги преберат!" Не ги поглеждай тогава. Това, че теб те хваща страх не означава, че кучетата са "страшни".
И малкото с клубни кучета. Можеш да имаш претенции само там - на изложбения ринг. Тук - по улиците в града, те са просто кучета като всички останали.

#328 Потребителят е офлайн   greeneyed Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2010 - 12:42 PM

Цитат(Ариел @ Mar 25 2010, 08:58 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Дъвчено и преди по темата дали кастрацията премахва агресията на кучетата-естествено,че не.Хората нямат проблем с кучетата като цяло,а с тяхната агресия и аз на свой ред питам-как кастрацията ще реши този проблем.

Агресията е пряко свързана с нивото на тестостерон. Учените все още спорят как точно тестостеронът влияе на агресията. Но са единодишни за пряката връзка.
Женските индивиди както и мъжките продуциpaт тестостерон. Tестостерон се продуцира от тестисите и яйчниците.
С премахването на тестисите и яйчниците се намалява/премахва тестостерона и оттам - агресията

Стана като урок по биология , но много хора задават този въпрос.

Колкото до агресия : Hалаян не значи Hахапан. Лаещо не значи Aгресивно.

#329 Потребителят е офлайн   ssiberia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2010 - 02:49 PM

Цитат(dog.bg @ Mar 26 2010, 08:40 AM) <{POST_SNAPBACK}>
... Къде в този случай кучетата имат каквато и да е вина ? При положение, че наблизо има огромно поле, има прекрасни места извън блоковете, където може да им се оставя храна и вода и да свикнат да бъдат там, без да пречат на никой - има как. Но не искат, хората не искат да се разходят 100 метра, а хвърлят остатъците от храната си на кучетата през прозореца или през оградата !

Помислих за твоя случай.
Общината не я бъркай. Нейните служители не само не познават законите, но дори и собствените си наредби и правилници не познават. Най-много да изпратят Екоравновесие. И то за какво? Както казах, каквото и да предприемеш ще навредиш на кучетата.
Бях останала с впечатлението, че живееш в къща с двор, а говориш за вход. Както и да е ... Ще ти разкажа за мои познати, пък ти както прецениш:
Действието се развива в жилищен квартал с панелки и новопостроени "пломби". От единия вход 10-ина години се грижат за две 60-ина и повече кила женски кастрирани кучета. Живееха във входа, на площадката между 1-ви и 2-ри етаж. Там има домашни кучета, но всички се разбират чудесно. Включително с мъжкия, когото отровиха преди 3 год. /огромен трицветен красавец - добряк/. Преди около година направиха ремонт във входа. Пребоядисаха и монтираха автомат на вратата. Започнаха скандали между домоуправителя и хората, които ги хранеха. Цапали стените.
Решението бе следното: Жена закупи дървен материа и нае дърводелец. Сковаха една огромна дървена къща /предвид размерите на кучетата/ с наклонен покрив, разделена на две с два входа. Поставиха я точно пред входа, под дърветата в тревната площ. Кучетата много я харесаха. Сега си живеят и се хранят там. Напрежението спадна. А жената, разрешила проблема дори не живее там.
Горното го приеми само като идея. И не казвай "Защо аз?". Защото кучетата са бездомни, а хората са твърде безотговорни. Все пак и аз в друга тема раздавам кученца родили се далеч от мястото, където живея. Те го заслужават.
Насред полето едва ли ще им хареса. Кучетата са социални животни и търсят компанията на хора.

#330 Потребителят е офлайн   Pavlova Икона

Публикувано: 02 April 2010 - 04:13 PM

Чудя се и не вярвам на очите си! Уж обичате кучетата, а ги делите на породисти и "помияри", на свои и чужди. Дали не ви минава през ума, че тези нещастни бездомни животни са продукт на безотговорни човеци, и че те могат да бъдат наречени с думата "гад", а не кучетата.
Колко сте жалки с трепета си за своето мило куче и омразата и отвращението към чуждото и бездомното. А ако вашето куче по някакво стечение на обстоятелствата се изгуби и стане бездомен "помияр"????

#331 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 02 April 2010 - 04:49 PM

Нормално моето гардже си е най-хубаво ab_041.gif Това че обичам животни няма нищо общо с агресивните бездомни и да тях не ги обичам независимо че имам 3 кучета.Последния път платих 240 лечение на моето куче точно от такова бездомно агресивно куче.Мен са ме хапали вече 2 пъти бездомни.Разбира се че ще ги деля както каза и дог аз съм тази който плаща такси,чипира си,ваксинира си кучето и не желая кучето ми да бъде хапано и стресирано.Думата помияр колкото и грозна да е винаги ще се използва за бездомно куче.Ми не се срамувам да кажа че кучето ми е мелез или помияр дума оприличаваща безпородността на кучето.Отдавна ни е минало през ума че са продукт на хората,за съжаление не сте първата която открива топлата вода.
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#332 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2010 - 04:57 PM

Агресията при бездомните кучета е породена от борба за оцеляване,от глад! Озверени са от човешкото отношение,ритани,бити! те не са виновни за това което са! Но дори и едно такова озлобено куче ако получи ласка и добро отношение може да стане кротко и добро! Животните лесно прощават на хората!

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#333 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 April 2010 - 06:31 PM

Цитат(Pavlova @ Apr 2 2010, 03:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Чудя се и не вярвам на очите си! Уж обичате кучетата, а ги делите на породисти и "помияри", на свои и чужди. Дали не ви минава през ума, че тези нещастни бездомни животни са продукт на безотговорни човеци, и че те могат да бъдат наречени с думата "гад", а не кучетата.
Колко сте жалки с трепета си за своето мило куче и омразата и отвращението към чуждото и бездомното. А ако вашето куче по някакво стечение на обстоятелствата се изгуби и стане бездомен "помияр"????

ae_085.gif

Те са толкова еднакви,било то домашни или бездомни,имат еднакви реакции,имат еднакви чувства,имат потребност да обичат и да бъдат обичани.Голяма част от тях са били домашни преди да станат ничии.Това че са без порода не ги прави лоши.За мен е голяма радост да видя човек със собствено куче да погали бездомно.За съжаление ми се случва много-много рядко.Затова пък най-редовно ме предупреждават да се пазим щото ей там има помияр.....Е,не се пазим и не са ни изяли....Доскоро и аз се страхувах от бездомни кучета,ама много се страхувах.Вече не е така,нямам проблеми,проблема е бил в мен ,не в кучетата,те са си същите,аз се промених......

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#334 Потребителят е офлайн   snezhinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2010 - 08:16 PM

Цитат(lagunano1 @ Apr 2 2010, 04:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Агресията при бездомните кучета е породена от борба за оцеляване,от глад! Озверени са от човешкото отношение,ритани,бити! те не са виновни за това което са!

Съгласна съм с написаното,НО...дай пък да ги обичам,а те да ръмжат заплашително и да оголват зъби,да ме нападат,хапят-мен(нахапана 1 път) и моето куче(нахапан 2 пъти сериозно и много пъти нападан) !?! ...ами много ясно,че ще ги ритна и аз(ако ни нападнат),за да ги прогоня,защото и това е борба за оцеляване(инстинкт за самосъхранение)!
User's Signature

Качена снимка
Precious Pei Kennel Bulgaria http://www.facebook....eciousPeiKennel

#335 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2010 - 02:32 AM

Цитат(snezhinka @ Apr 2 2010, 08:21 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Съгласна съм с написаното,НО...дай пък да ги обичам,а те да ръмжат заплашително и да оголват зъби,да ме нападат,хапят-мен(нахапана 1 път) и моето куче(нахапан 2 пъти сериозно и много пъти нападан) !?! ...ами много ясно,че ще ги ритна и аз(ако ни нападнат),за да ги прогоня,защото и това е борба за оцеляване(инстинкт за самосъхранение)!

Изпадала съм в ситуация глудница кучета до тръгнат срещу мен и да лаят!
Клякам и започвам да им говоря . След 5 сек се раздават едни езици,едно въртене на опашки!
всеки да си прави изводите
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#336 Потребителят е офлайн   snezhinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2010 - 03:12 PM

А аз не говоря за често срещаните лаещи глутници,които в повечето случеи лаят от далече ea_103.gif Не ме разбирайте погрешно!Аз много обичам животните,никога не бих ги наранила,та аз не мога да убия дори хлебарка! Говоря за наистина агресивни кучете(бездомни и небездомни),които смело нападат...защото и това се случва,това е действителността!
User's Signature

Качена снимка
Precious Pei Kennel Bulgaria http://www.facebook....eciousPeiKennel

#337 Потребителят е офлайн   Хаяско Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Кучета и природа
Икона за мнението  Публикувано: 07 April 2010 - 09:35 PM

Преди около месец си разхождах кучето и един Лозенски крастосвач изникна из невиделица и тръгна срещу кучето ми, оттам отпуснах повода и ги оставих да се сбият. Рокси го хвана за крака и му го счупи но кофермана не се предаде и я ухапа за веждата после кучката ми измете улицата с него и се насъбраха 6-7 човека да ми гледат сайра а аз се мъча да и отвора устата с клина. Та мисълта ми е такава, че уличните кучета са по агресивни от домашните и това е факт. dh_188.gif
User's Signature

PITBULL Срещу Всички Останали!!!
Сержант Стъби(1917-1926)

Качена снимка

#338 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 08 April 2010 - 12:50 PM

и какво очаквате похвала за постъпката си ли.Не това е начина,ако само е лаело срещу вас а не е нападнало,това което сте направили е изродщина.Със счупен крак и наранео няма да оцелее дълго и ще умре най-вероятно от глад.После защо хората се страхували от питбули-отговора е заради стопаните им eg_033.gif
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#339 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона

Публикувано: 08 April 2010 - 01:50 PM

Цитат(Хаяско @ Apr 7 2010, 09:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Та мисълта ми е такава, че уличните кучета са по агресивни от домашните и това е факт. dh_188.gif

Не е така. Просто не може да се каже, че така и точка. Аз съм хапана няколко пъти и само от домашни. При нас всички бездомни бягат с подвита опашка само да те видят.
И определено постъпката ви не е за похвала.

#340 Потребителят е офлайн   Хаяско Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Кучета и природа
Икона за мнението  Публикувано: 08 April 2010 - 02:03 PM

Цитат(ShiBumi_GirL @ Apr 8 2010, 12:55 PM) <{POST_SNAPBACK}>
и какво очаквате похвала за постъпката си ли.Не това е начина,ако само е лаело срещу вас а не е нападнало,това което сте направили е изродщина.Със счупен крак и наранео няма да оцелее дълго и ще умре най-вероятно от глад.После защо хората се страхували от питбули-отговора е заради стопаните им eg_033.gif

Кучето направо връхлетя върху моето, какво искате да направя? Ако вие се разхождате и някое агресивно улично куче връхлети на вашето какво ще направите? + Това аз не съм счупил крачето на кучето а моята свиня. 2 минути се мъчех да и отворя устата, а тя тръскаше и не можех да и бръкна хубаво. И аз имах вина, но станалото-станало.
User's Signature

PITBULL Срещу Всички Останали!!!
Сержант Стъби(1917-1926)

Качена снимка

• (20 Страници) +
  • « Първа
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Последна »