Май, май, ... и друг път сме влизали в спор.
Е, как така мен и моето куче глутниците не ни закачат?
В смисъл, заобиколят ни, лаят от всички страни, аз свия моичкия да не се обажда много-много, заговоря на заобиколилите ни "страхотии" и засега винаги съм постигала разбирателство. Е, имаше няколко случая мъже да се намесват, за да ни защитят. Съвсем не на място. Но, все пак съм поласкана и казвам: "Благодаря! Но нямаше нужда. Няма да се сбият. Нарушихме територията им." Мъжете ме изглеждат странно и си продължават по пътя. Вероятно се очаква жена да пищи и истерясва?
Не проумявам как ще искам смъртта на бездомниците, заради своето спокойствие?
Всъщност, на мен ми пречат няколко собственици на домашни кучета и неадекватното им и нахално поведение.
ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ТОВА, КОЕТО СЪМ НАПИСАЛ !
Къде видяхте, че съм искал "смъртта им" ???? Къде го прочетохте това ? Хайде първо ЧЕТЕТЕ, после МИСЛЕТЕ и тогава ПИШЕТЕ.
Нищо не искам от никой, повярвайте. Единствено искам да РАЗХОЖДАМ НОРМАЛНО КУЧЕТАТА СИ, ДА ИЗЛИЗАМ НОРМАЛНО ОТ СОБСТВЕНИЯ МИ ДОМ И ДА НЕ МИ СЕ НАЛАГА ДА СЕ РАЗПРАВЯМ С КУЧЕТА, КОИТО "ДОБРИ ХОРА" ХРАНЯТ ОТ ПРОЗОРЕЦА СИ !
Или да се преместя да живея другаде и да не гледам кучета у дома, защото някой си е решил да се прави на "отговорен" стопанин и да им хвърля храна пред входа, където минаваме всички, включително и жени с малки деца ?
Да, то така става ... оказва се, че бездомните имат права, а домашните - никакви, те могат да бъдат наядени и нахапани от всяко едно куче и ние трябва да сме благодарни и да не можем да си защитим животните ...
А трябва само да излезнат и да им оставят да ядат зад блока - ТОЛКОВА ЛИ Е СЛОЖНО ???
Явно за някои да. Останалите сме нахали, снобари, защото се грижим за кучетата си и не искаме да бъдат стресирани и гонени от глутници заради това, че някой си е решил " да се грижи" така, както той иска, без да се съобразява с никой и нищо.