Dog.bg Форуми : Ужасните бездомни кучета

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (20 Страници) +
  • « Първа
  • 18
  • 19
  • 20
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Ужасните бездомни кучета продължават да нападат

#381 Потребителят е офлайн   Katt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 April 2010 - 05:54 PM

ХАЯСКО интересно ми е теб или твойте родители не ви ли е стах когато разхождаш пибтула си.След като чета тук,че кучето ти било агресивно,как твойте родители те оставят да разхождаш куче което сигорно тежи колкото теб и е агресивно.Аз съм на твойте години,понякога ми е трудно да опазя собствената си 5 килограмова госпожица,а представям си ако кучето ми тежи 35 килограма.Дори кучето ми да тези 50 килограма няма да ''отпусна повода и да се оправя'' с другото куче.Ще ми бъде жал и за моето и за другото куче.Предпочитам да го ритна или ударя,вместо ''да пометът улицата''.Имам наблюдения върхо 2 питбула.Тези кучета не са за деца! ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#382 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 09 April 2010 - 06:35 PM

Хаяско не е споменал че кучето му е агресивно.Това което е направил определено не е за похвала,изразите ти също момче.С нищо не показа че поне малко те е грижа за това което кучето ти е причинило на другото.С изрази като коферман,да му е*а майката да не напада 2-път показваш че си келеш,а не съвестен стопанин с чувство за отговорност,защото стопанина на кучето е отговорен за действията му!Не знам дали си измисли цялата история да се почувстваш готин или няма да се учудя и да е истина ама по добре да си беше замълчал tb_195.gif Нмяа нищо лочо да защитиш любимеца си или да го оставиш той да се защити,но след като си видял накъде отиват нещата е трябвало да направиш нещо и повярвай ми нещо преди да с естигне до момента ми аз две минути му бърках в устата ама тя не я отваря.
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#383 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 06:45 PM

И аз се опитах да му кажа,че не е постъпил правилно , надявах се ,че щом е хлапе ще си вземе поука и ще има по човешко отношение но криво разбрана получих изключително цинични и заплашителни ЛС
От които ми стана ясно що за човек е Хаяско! Каквото и да говорим той отново умишлено ще го направи!
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#384 Потребителят е офлайн   shely Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 06:47 PM

Всички говорим за нападение на бездомни кучета когато сме с нашите, но какво ще кажете когато сте сами(без кучето), дори не ги поглеждате, а те нападат. Защото куче, което лае, не хапе. Говоря за тези, които излизат от нищото и се спускат без да издадат звук, просто го забелязваш когато е вече в краката ти(в добрия случа, в лошия нападат отзад изневиделица). Да, може би по отделно са безобидни и дори плашливи, но съберат ли се на глутница става страшно. Глутницата, за която аз говоря е ужасна, напада де що диша. Не са гладни, по-охранени са от доста домашни любимци, които познавам. Просто са агресивни. Нормално ли е когато аз се обаждам в Екото, те да не искат да направя описание на кучетата, защото "нямало смисъл". Да не говорим, че не са кастрирани(няма маркировка, нама нищо), ако това им помага по някакъв начин да не хапят ud_009.gif . Имат си и една дебела руса свиня(извинявам се за израза, но съм бясна), която ги придружава в "ловуването" из квартала и реакцията при всяко нападение е тъпа усмивка и репликата "това са кучетата на нашия блок". Случайни минувачи се втурват да отърват потърпевшите или пък си траят, защото не се случва на тях. Никога не съм имала нищо против бездомните кучета, но искам когато аз не ги закачам, те също да не нарушават моето пространство. Искам да мога да пусна детето си да играе спокойно, без да бъде нахапано до смърт и травмирано психически за години напред. Искам когато аз плащам данък за домашния си любимец, да знам защо го правя и какъв е смисъла, щом всеки момент може да бъде нахапан до смърт.

#385 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 April 2010 - 06:51 PM

"Всъщност как се връзва в идеята за пацифизъм, да подложите собственото си куче на атака (ако правилно разбрах, че Алекс е бил изправен и хапан в гръб)?"

Ох..фех..
Ок, ето какво.
Обърнах голямото куче към себе си, и се завъртях с гръб.
МЕН да ухапе.
Към момента нямам нито едно ухапване на мое куче към друго куче, пази Боже към човек.
Може би съм късметлийка?
Те такива ми ти работи, фех.
Радвам се на вниманието Ви, но леко се отегчавам.Затова се оттеглям.
До следващият "сладур", който се изпъчи тук и не напише самохвално как кучето му мело улицата с друго куче, в случая безпризорно.
Ако сега въпросният "симпатяга" не вдене, че подобно поведение не е ОК.
Ако сега не започне да си променя речника към животните наричайки ги вместо "коферман" и "кръстосвач", "помияр", то кога, фех, кога?
Спокойна вечер форумци!

п.с.еднаж едно безпризорно куче скочи към малкото ми куче.
Наложи се да му предложа опакото на обувката си вместо тялото на белия.
Плаках след това, фех.
Защото не смятам, че само аз имам кучета.И че само моите кучета са кучета.
Кучета са и безпризорниците.

п.с.shely,
не знам какво да Ви кажа..
Единственият начин е да се види кое е кучето - агресор в глутницата и да се отстрани от там..

#386 Потребителят е офлайн   Хаяско Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Кучета и природа
Публикувано: 09 April 2010 - 07:03 PM

[quote name='lagunano1' date='Apr 9 2010, 06:50 PM' post='797214']
И аз се опитах да му кажа,че не е постъпил правилно , надявах се ,че щом е хлапе ще си вземе поука и ще има по човешко отношение но криво разбрана получих изключително цинични и заплашителни ЛС
От които ми стана ясно що за човек е Хаяско! Каквото и да говорим той отново умишлено ще го направи!
[/quote

Лично съобщение lagunano1 Профил на потребител Добави Приятел Изпрати ЛС Добави в ЛС Блокировки Препрати ЛС Виж темите Виж коментарите ipsmenu.register( "post-member-121276", '', 'popmenubutton-new', 'popmenubutton-new-out' ); ........, Днес, 02:23 PM

Advanced Member

Група: Потребители
Съобщения: 44
Потребител N: 121,276
Дата на регистриране: 2-March 10

Виж какво Христо,като ти гледам самодоволната физиономия ми се повръща от теб малко извратенияче!
Ти си срам са човешката раса! Точно заради такива като теб кучета остават без крака!

User's Signature

PITBULL Срещу Всички Останали!!!
Сержант Стъби(1917-1926)

Качена снимка

#387 Потребителят е офлайн   Хаяско Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 09 April 2010 - 07:04 PM

Лично съобщение lagunano1 Профил на потребител Добави Приятел Изпрати ЛС Добави в ЛС Блокировки Препрати ЛС Виж темите Виж коментарите ipsmenu.register( "post-member-121276", '', 'popmenubutton-new', 'popmenubutton-new-out' ); ........, Днес, 02:23 PM

Advanced Member

Група: Потребители
Съобщения: 44
Потребител N: 121,276
Дата на регистриране: 2-March 10

Виж какво Христо,като ти гледам самодоволната физиономия ми се повръща от теб малко извратенияче!
Ти си срам са човешката раса! Точно заради такива като теб кучета остават без крака!

User's Signature

Сержант Стъби(1917-1926)

Качена снимка

#388 Потребителят е офлайн   Грахче Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 07:05 PM

аз не се подигравам нито иронизирам, а просто констатирам:осъзнато или не имате навика да пишете в бях стих т.е. поезия. Мога да направя цял анализ на композицията и ефектите, които използвате за постигане на драматично внушение. Всъщност като гледам как го правите едва ли е случайно явление. smile.gif

Цитат
росяка ровещ в близката кофа, когото съпровождаха дори и не ни забеляза, мен и белият.
За секунди, там в лятната нощ се озовах смесена с тях.
Не се уплаших.
Ядосах се.
И се изпънах като струна.
Съвсем бавно и спокойно се наведох и вдигнах белия.Стиснах здраво лисичата му муцунка да не вземе да залае.
Спокойно и бавно се отделих от тях.
Секунди постоях с лице към тях.
После леко се обърнах и тръгнах с гръб, по алеята.
Това бяха най - трудните ми стъпки тогава..
Когато се отдалечих на безопасно разстояние сърцето ми всякаш спряло да тупти, заби лудо.
Кръвтта нахлу в главата ми и тогава ..изпитах страх.
..
Никога повече не изведох куче в топлите, ароматни тихи улици на нощна София.
Трудно е да запазиш самообладание.
Лесно е да се напише, да се каже, но когато попаднеш в почти неконтролируема ситуация..понякога е въпрос на характер, а и на късмет какъв ще е изхода от нежеланата среща с улична глутница.
..
Агресивно куче се води на къс повод и с намордник.
Закон.

User's Signature

Must Love Dogs. Must Care. Must Share.
Качена снимка

#389 Потребителят е офлайн   Хаяско Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

User's Signature

Сержант Стъби(1917-1926)

Качена снимка

#390 Потребителят е офлайн   Хаяско Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Профил на потребител Добави Приятел Изпрати ЛС Добави в ЛС Блокировки Препрати ЛС Виж темите Виж коментарите ipsmenu.register( "post-member-121276", '', 'popmenubutton-new', 'popmenubutton-new-out' ); ........, Днес, 02:23 PM

С това ли се опита да ми помогнеш? Извинявай много, но нервите ми вече не издържаха.
User's Signature

Сержант Стъби(1917-1926)

Качена снимка

• (20 Страници) +
  • « Първа
  • 18
  • 19
  • 20
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема