Dog.bg Форуми : Сеславските пит и ризен

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Сеславските пит и ризен Измъкнахме ги

#21 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 19 November 2009 - 08:38 PM

днес имах удоволствието да се запозная с Бренда и Бруно.
за Бренда си знаете - сладурана, ма малко недохранена ми се видя ab_041.gif
за Бруно; по мое мнение куч е бил домашен и при това гледан и е спал на меко и то до скоро, личи си по козина, лакти, копита, хигиена и др. страхотен е, мекичък и внимателен. като поведение е мекичък, иначе хич не е мек - стърчат кокалаци от всякъде...незнам какво го е сполетяло нещастника, откраднат ли е, загубен ли, натирен ли...нормално, спокойно куче, любопитно, но не натрапчиво и кротко...муцунката му е странна - възпалена, гъбясала, оттекла, надрана. иначе по тялото не е пострадал в същата степен. очетата възпалени, червени и малко стъклени, бе въобще ще трябва да му се осигури максимално добрата медицинска грижа. с agalina обсъдихме работите и може би ще имаме предложение за лечението, но ще трябва да загладим едно - две неща още. това е. куч е страхотен, надявам се скоро някой оцени Бруно по достойнство и да му дари дом и любов, Бруно от своя страна има любов в изобилие за всички.

#22 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 19 November 2009 - 09:24 PM

За пита Бруно.Албена е занесла чувал храна и ще дава такава докато кучето е при Rasta ,т.е. храната му е осигурена .За лечението - утре с Rasta ще водим Бруно на лекар ще докладваме тук за състоянието на кучето и за необходимите пари.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#23 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 November 2009 - 10:51 AM

Използван ли е за бой или раните му са от друго? Браво, че ще помогнете на Раста за момчето! Раста, и храни Берта, тя не е млада девойка и не е нужно да е много финна! ab_041.gif

#24 Потребителят е офлайн   Rasta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 November 2009 - 02:47 PM

Може ли някой да помогне с транспорт за днес на Горан? Моля ако има някой , който има възможност- звъннете ми на
0889 89 98 13,а не ми пишете на ЛС, защото няма да имам достъп до компютър.

User's Signature

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

#25 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 20 November 2009 - 07:28 PM

Заведохме пит Бруно на лекар.Прегледаха го взеха му проба косми/ кожа, чакаме резултата.Очите му ,които не изглеждат никак добре са надлежно прегледани-изписаха ни лекарство .Белезите са от зъби.Които се чудя от къде са, защото кучето няма поведение на бойно, нито на минало през спаринги и пр. Бруно е доверчив и спокоен, не показва страхове и никаква агресия в различни ситуации . Според мен е страхотен.Да казвам ли и че е много ,ама много красив?
Да не забравя-около 3-4 годишен е.
Търсим му дом.
User's Signature

#26 Потребителят е офлайн   Rasta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2009 - 02:11 AM

А кажете сега аз къде да лягам... ? ab_041.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

#27 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2009 - 08:13 AM

Ами на земята в кучешкото легло... ab_041.gif

#28 Потребителят е офлайн   vesi792007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 November 2009 - 11:35 AM

Леле, направи то завиждам благородно wub.gif Какви проблеми имали хората ab_041.gif

#29 Потребителят е офлайн   Rasta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2009 - 08:15 PM

хасега кажете какво да правим- Бруно не иска да бъде затворен в 1 стая и будим целия блок.
Като го взема при нас ми гони котките(не със злоба, иска да играе, но неговата игра е много много груба и ги стресира...Не става така)...Кажете какво да правим? Хем искам да се чувства добре...хем не искам да си плаша котките...
User's Signature

#30 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 November 2009 - 09:53 PM

Ами затвори котките.

#31 Потребителят е офлайн   Rasta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2009 - 10:25 PM

С Бруно ще се лекуваме поне 2 месеца- не мога 2 месеца да си изолирам котките... Питам за съвет как да направя малко по-внимателен и търпелив Бруно. Той в никой случай не се държи агресивно или недобронамероно към тях...Просто е по-груб.
User's Signature

#32 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 21 November 2009 - 11:33 PM

Що точно 2 месеца реши че ще се лекува кучето?
Кой ти каза това?

Как да направиш по-внимателен и търпелив Бруно ли? същият , който НЕ се държи НЕдобронамерено ли.?
просто е -не прибирай кучета в къщи.
User's Signature

#33 Потребителят е офлайн   Rasta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2009 - 11:45 PM

Никъде не съм дала срок в който ще се лекуваме-казах "поне 2 месеца", защото мисля , че за по-малко време няма да се оправи.
А кой е казал, че НЕ се държи добронамерено? Напротив-държи се чудесно! И иска да ИГРАЕ с котките, НЕ да ги ЯДЕ. Просто играта му е груба и питам има ли начин да стане по търпелив и нежен с тях? А кучето -да -непознато ми е, но е чудесно и влюбено в Бренда! ab_041.gif
Изкъпан е , но си изяде върха на опашката, който беше наранен като го взех от Сеславци.

А "На място!" означава там:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#34 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 21 November 2009 - 11:51 PM

Цитат(Rasta @ Nov 21 2009, 10:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Никъде не съм дала срок в който ще се лекуваме-казах "поне 2 месеца", защото мисля , че за по-малко време няма да се оправи.

Няма какво ти да мислиш.Има специалисти , които ще го правят.Ако не ти харесват тези- потърси други.
Ако ти е проблем кучето -казвай-ще го взема.
User's Signature

#35 Потребителят е офлайн   vesi792007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 November 2009 - 12:01 AM

Здравей, ще ти дам един НЕпрофесионален съвет- просто от моя опит с Акито.
Значи той, сега, си играе различно с мене и с мъжът ми. Играе си и различно с големи и малки кучета, същото и с котки. Всичко започна като не нарочно, като научи какво е "ОХ". Всеки път като загрубееше с мене казвах "ОХ" и веднага спирах играта видимо разстроена (Разбирай игнорирах го известно време). Само за няколко дена се научи да играе по нежно с мене. В началото само като кажех "ОХ" и той сам спираше и почваше да ми души ръката и да ближе все едно се извинява. После като се отнесе с малко кученце веднага казвах "ОХ" и "Защо правиш ОХ на кученцето?" и съкарах като казвах думата възможно най-често. Някак си сваха идеята, към котки също, и сега единствен има право (от стопаните) да играе с месните йоркта и мопсове. Не отдавна беше на гости при малко кученце, ама наистина малко. Стопаните се притесняваха първоначално да ги оставят сами, докато не видяха, че дори и да налапа половината куче, не си мърда муцуната (въобще не захапва), все едно иска да види до къде ще влезе. Стана много нежен към по малки животни като цяло. Надявам се поста ми да ти е от полза wub.gif

#36 Потребителят е офлайн   Rasta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2009 - 12:02 AM

???
защо правим циркове и в тази тема?
Къде казах нещо по адрес на ветеринарите?
Къде казах, че кучето ми е проблем? Защо не го взе когато беше в Сеславци? Защо е тона?
Не съм те задължила да ми помагаш!Ти предложи-аз като всеки нормален човек, приех помощ!Ако не искаш- не го прави!

ПС: И ако го вземеш какво ще го направиш? На хотелче ли ще го оставиш? Да-там къде къде по-добре ще се чувства в клетка отколкото унас...

Ето ви го пак да му се порадвате:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#37 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 23 November 2009 - 09:06 AM

да докладвам и аз - вчера бяхме на лекар с младежа. опашката я ремонтираха и овързаха сега прилича на нещо като въженце за тоалетно казанче ab_041.gif . младежът има микроспория - ще се пръскат и трият, защото за сега е много слаб да пие антибиотици. иначе на момчето главата му е пълна с пеперуди, пълен хохльо е. мисли си, че е дедективът Дюдю-пълзи по земята, нещо търси и бърбори и пее през по-голямата част от времето. забелязах, че вече знае кой му е семейството и я Бренда и Раста са мръднали на повече от 3 метра, я се е развикал и разревал wb_052.gif . това е. момъкът е разкошен!

#38 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2009 - 09:50 AM

Раста, ела в нас да видиш Бъкси и петте котки как живеят вече 10 месеца отделено. ab_041.gif Има график:
През деня котките са в хола и столовата, а бравата на хола е обърната нагоре, защото Бъкси отваря всички врати. Бъкси е в коридора и в едната спалня.
В 10 вечерта той яде и ляга в малката спалня, където през нощта стои заключен. Тогава котките са пуснати, защото спят при мен. На сутринта отново всичко по график. ab_041.gif

#39 Потребителят е офлайн   Rasta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2009 - 06:50 PM

Хора помагайте за задомяването на Горан, че става напеченко вече там... :)
User's Signature

#40 Потребителят е офлайн   Rasta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2009 - 08:07 PM

Първа точка : Днес с Брунчето и с agalina ходихме на преглед...
Петък ще ходим пак за да ни поотрежат част от опашката,която изядохме и да ни кастрират. Днес ни провериха за чип-нямаме такъв.Ваксина не направихме заради опашката. Иначе вече са поизбили наченки на косми по плешивите места, ще се постарая максимално скоро да ви покажа нови снимки да го видите моцунът.

Втора точка: Около 23.12 няма да ме има за 4-5 дни. Не ми се иска да го оставам на хотел, защото пак ще изпадне в дълбока депресия и шок. Моля ако някой има възможност да го прибере за този период в домашна обстановка, за да не го стресираме допълнително...
User's Signature

• (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни