Спасен от сигурна смърт сляпо младо куче
Публикувано: 10 March 2010 - 05:20 PM
Прекрасен мил Боран! И все така въртелив и радостлив!
Галя,
Публикувано: 10 March 2010 - 08:16 PM
Много,много,мнооооооооооого съм хлътнала по този куч
Как му се играе на Боранчо!Гале,да го намачкаш и да му кажеш,че една кака от Варна го обича и му желае най-накрая онзи голям късмет,който чакат всички като него

You may say that i'm a dreamer, but i'm not the only one
Публикувано: 10 March 2010 - 08:27 PM
Цитат(blueocean @ Mar 10 2010, 06:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Това от радост ли е? Мноого е готин 
Да,много се радва на внимание.
Ще му предам обичта и на каката от Варна.
Публикувано: 17 March 2010 - 12:09 PM
Лек път на момчето и мноооого любов от новите си хора!
Galiadogs, АRS,
Galiadogs, АRS,
Публикувано: 17 March 2010 - 12:51 PM
Лек път и от мен ... и Galiadogs искрено ти благодаря за всичко, което направи за момчето !

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 19 March 2010 - 06:08 PM
Ура най-после в хубавия раздел,браво на вас и дълги години щастлив живот на момчето
Публикувано: 19 March 2010 - 07:01 PM
Сега,когато Боран вече е на прага на своя истински нов живот е времето да благодарим на един човек,който остана в сянка.Той е ветеринарен лекар в пловдивския изолатор - и напук на всички твърдения,че на такова място работят само чудовища и идиоти всъщност той бе този,който пръв подаде ръка на сляпото куче...той се смили над клетника,заведе го при Галя и се погрижи за храната,ваксината,чипа...Аз си мисля,че има надежда...не само за Боран.
Публикувано: 19 March 2010 - 07:24 PM
Този същия ветеринар го е докарал и до София онзи ден.
Публикувано: 19 March 2010 - 07:41 PM
Цитат(nort2005 @ Mar 19 2010, 05:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Този същия ветеринар го е докарал и до София онзи ден.
За да успее да го заведе и да се върне на работа,дойде и го взе в четири сутринта.Боран е щастливец,че е срещнал този отговорен човек.

Вход

Горе
Цитиране +