Здравословни проблеми

Публикувано: 28 March 2010 - 02:08 PM
RS6, на Чарли му се бе6е случило да ака кръв. Няма6е нещо сериозно, но тичайте на лекар. В на6ия случай аз бях виновна, защото му бях дала една пържолка. От тогава не ядем нищо извън обичайното меню.

Публикувано: 30 March 2010 - 09:12 PM
 Да ти кажа, RS6, и Чарли ми се струва слабичък. Може би, защото са подрастващи.
 Да ти кажа, RS6, и Чарли ми се струва слабичък. Може би, защото са подрастващи.Искам да ви питам, случвало ли се е възглавничките на крачетата на кученцата да се напукат. На моето момче са излезнали мазоли, които са се спукали и сега се вижда месо. Имам чувството, че е болезнено. Водих го на лекар, каза, че това е риска да ходиш без обувки и да го мажа с вазелин. Ще се радвам на съвети

Публикувано: 18 April 2010 - 11:57 PM
Не съм водила Хали на доктор, но забелязвам, че и текът очите и има гурелчета не само сутрин. В момента сме безмоторни,пък и една позната ми каза че неиното куче като малко имало този проблем и ветернаря и предписал човешки капки за очи. Каза че ако не помогне няма да навреди, но пък аз забравих името
 и се чуда дали изобщо е подходящ вариант
 и се чуда дали изобщо е подходящ вариант 
Някой чувал ли е за подобно нещо ?

Публикувано: 19 April 2010 - 12:08 AM
Най-елементарното, което мога да те посъветвам е да му правиш промивки с лайка и при първа възможност да го заведеш на вет. Но да си купуваш капки от хуманна аптека, без да си наясно какво му е, меко казано е неправилно според мен.

Публикувано: 23 April 2010 - 02:00 AM

Публикувано: 23 April 2010 - 10:56 AM

Публикувано: 23 April 2010 - 11:10 AM

Публикувано: 24 April 2010 - 10:22 AM

С всеки изминъл ден научавам все повече и повече "интересни" привилегии на хората които са предпочели женски куче

Публикувано: 24 April 2010 - 10:44 PM

Публикувано: 26 April 2010 - 10:41 AM
 minkmink, в 23 April 2010 - 11:01 AM, написа:
minkmink, в 23 April 2010 - 11:01 AM, написа:
Незнам какъв крем имаш в предвид,но едва ли ще се стигне до мастит ,но все пак си я следете.Може да се използват хормонални препарати , но аз въобще не го препоръчвам.
Ако има голяма продукция на мляко ,може и бромокриптин табл.(естествено лекар трябва да прецени)
 shine on ♥♥, в 24 April 2010 - 10:27 AM, написа:
shine on ♥♥, в 24 April 2010 - 10:27 AM, написа:

С всеки изминъл ден научавам все повече и повече "интересни" привилегии на хората които са предпочели женски куче

Не се случва на всички женски и не го правят сьзнателно

По скоро е хормонален дисбаланс ,така че по добре да не се случва, че единственото спасение е кастрацията.

Публикувано: 26 April 2010 - 10:59 AM
нещата отшумяха.Тези препарати,който могат да се слагат знам,че са вредни.Няма страшно това е често срещано при
кучетата.При следващо разгонване скривайте играчките и пак много разходки

Публикувано: 26 April 2010 - 07:59 PM
 Положението при нас е,че от време на нреме се сеща за играчката ,реве няколко минути , след това си прави няколко гнезда и забравя
 Положението при нас е,че от време на нреме се сеща за играчката ,реве няколко минути , след това си прави няколко гнезда и забравя   Нанките и съвсем леко приспаднаха ,не съм проверявала за мляко -понеже ми казаха да не я стискам
 Нанките и съвсем леко приспаднаха ,не съм проверявала за мляко -понеже ми казаха да не я стискам  Мисълта ми за крем против мастита беше
 Мисълта ми за крем против мастита беше   имам приятелка кърмачка да се възползвам от нея ,но май няма да имам нужда.Незнам дали от фалшивата бремменост или ...,но е станала леко нервна и непокорна.Миналата вечер приятелят ми я гонел 40 мин.,а Наварка едно голямо немскоподобно зверче
 имам приятелка кърмачка да се възползвам от нея ,но май няма да имам нужда.Незнам дали от фалшивата бремменост или ...,но е станала леко нервна и непокорна.Миналата вечер приятелят ми я гонел 40 мин.,а Наварка едно голямо немскоподобно зверче  

Публикувано: 30 April 2010 - 01:06 AM
 съжалявам за което.
 съжалявам за което.Ходихме преди няколко дена на вет заради очите (има секрет често и са зачервени), казаха ни че било нормално, защото е малко кучето и сега цъвтели тревите и тн.
Предписаха ни "Офталмосептонекс" сутрин и вечер
Някои използвал ли е човешки капки и имало ли е ефект?

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +