Благотворителен календар на dailapa.dog.bg (подфорум "Без дом")
Публикувано: 15 December 2009 - 02:37 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 December 2009 - 02:58 PM

Да, точно така ще направя и дано повече хора го разгледат. Ще подаря един и в офиса на един местен вестник, току-виж някой журналист се размекнал и написал статия!
Публикувано: 15 December 2009 - 05:36 PM

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 15 December 2009 - 06:03 PM

Аз сложих линка към сайта на моя фирмен сайт, който в интерес на истината е доста посещаем. Надявам се да има някакъв ефект, било то и минимален.

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 15 December 2009 - 06:32 PM

По повод на това което е написала bushkata най-вероятно един такъв ще има в офиса на Столична Община район Илинден.

The more people i meet, the more i like my dog...
Публикувано: 15 December 2009 - 09:56 PM

Утре съм първа в банката!
Благодаря ви,чудни сте,обичам ви!

"Всички гледат породата,търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй,че както при хората,приятелче мое,
и при нас е по-важно сърцето какво е!"
Валери Петров
торенти за български филми и музика
Публикувано: 16 December 2009 - 11:14 AM
15.12.2009
551. bebko suri : 30 лв. за календар
550. diadra : 10 лв. за 1 допълнителен календар
549. jani4ka : 10 лв. за 1 допълнителен календар
548. xrisi95 : 10 лв. за календар
Дарението на Elizd се разпределя така:
30 лв. за 3 календара
Публикувано: 16 December 2009 - 11:15 AM
добре мерси
Публикувано: 16 December 2009 - 11:26 AM

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 16 December 2009 - 11:28 AM
С еконт ще се пращат,нали Кога да ги чакаме ?

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза