Груминг на кокер спаньол
Публикувано: 14 May 2007 - 08:57 AM
Цитат
Хаха, странно е, определено. Мерси за отговора. 1super

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 May 2007 - 01:38 PM
Цитат
To me moge samo splastenite mesta. Ste stane na dupki, a i principno, ako givotnoto e gledano kakto triabva ne bi triabvalo da ima spasteni mesta! a)
Публикувано: 18 May 2007 - 04:05 PM
Публикувано: 18 May 2007 - 04:18 PM
Публикувано: 18 May 2007 - 04:54 PM
Публикувано: 19 May 2007 - 04:16 PM
Но любопитство е голяма работа, постепенно се примъкваше и накрая вече реши, че може да седи до батко си и да гледа какво става b) . Най важно да не му струпате всичко наведнъж, и разбира се след процедура наградки и голямото "Бравооооо" bravoS !
misheto7, чакаме снимки, с този арсенал от инструменти и желание, няма как да не се справиш.
Публикувано: 19 May 2007 - 04:52 PM
Публикувано: 19 May 2007 - 07:04 PM
Публикувано: 21 May 2007 - 12:28 PM
Ще го снимам днес да видите ко напраих горкото същество r)

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 22 May 2007 - 02:53 PM
http://www.domaineha...ge.html#trimmer
Има клипчета, много достъпно показано. Друг път действай по тази схема. Чакаме снимки.
Публикувано: 22 May 2007 - 03:29 PM
Публикувано: 22 May 2007 - 08:51 PM
Скубането с пръсти не е лесна работа, може и без това, ако кучето ти не много окосмено, може само с филажна без машинка. Черното блокче е пемза, малко по различна, по ситна е от обикновените, тя служи пак за триминг по гърба на кучето, по скоро за финал, когато основна работа е свършена и трябва само да се заглади косъма. Черното блокче е за черни кучета, има и бяло, то е за светли. В бялата кутийка е тебешир, той се ползва за избелване на козината между пръсти при светли кучета, ама това е за изложби, за по добър вид. Оцветяването може да се избегне с редожно подстригване на козината между пръсти, да не се запарва.
Повечето неща не се продават тук за съжаление, аз купувах някои от тях на изложби в чужбина. Не се отчайвайте, не ви трябват всичките тези неща, но ако сте решили да подстригвате вашето куче, някои инструменти ще трябва да набавите. Това са гребени и четки, ножица обикновена, филажна, триминг (намира се по магазини) и машинка.
Всички сте подстригали кучетата си, ама никой не качва снимки, давайте чакаме dribble
Публикувано: 22 May 2007 - 09:08 PM