Груминг на кокер спаньол
Публикувано: 13 December 2008 - 10:32 PM
Тогава пак ще се повторя, от хигиенична гледна точка на първо място хубаво с машинка трябва да бъдат подстригани ушите и от двете страни (на 1/3); лапите, за да не се влачат косми по земята; косми около ануса; при мъжките трябва да бъде изчистена козина до пишката, особено при по окосмените кучета, за да не се напикава козината там; муцуната също, особено там където има гънки на устата ( пак ако са окосмени точно там), за да не задържа остатъка от храната. :blink:
Публикувано: 14 December 2008 - 10:06 AM
За кой ли път ще го повторя но Кара и Бенджито са невероятни направп страхотни немога да им се нагледам.. страхотно се си справила с прическата на Кара много е сладка.. кукличка а за Бенджи да не говорим той е страхотен!!!! много целувки и преградки на сладурите!! :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 14 December 2008 - 02:47 PM
Мерси много за комплиментите :blink: .Всичко с машинка правих на първата представка.Главичката и ушите на коя представка е по-добре,дали ако махна представките ще стане много късо.Иначе лапките не съм ги пипала,аз тях с нижица ги подстригвам по принцип,но този път м/у пръстчетата ще пробвам с машинката.
Славче и аз много съм се затъжила за всички,но в това лошо време няма как.Милите побъркват се затворени в къщи.....
Славче и аз много съм се затъжила за всички,но в това лошо време няма как.Милите побъркват се затворени в къщи.....
Публикувано: 15 December 2008 - 09:12 PM
Днес пак се пробвах да я пооформя и мисля че стана.Май много й взех врътлето ама много си я харесваме.За ушите не ми дават и дума да спомена да й ги подстригвам на 1/3 .И малко лапките й оформих ама пак не я мъчих много.След няколко дни пак,че е отвикнала и се дърпа

Публикувано: 15 December 2008 - 10:01 PM
Ушите само в основата отвътре ги обрах,ама явно много я дразнише защото после 10 мин. се драпаше.А иначе те ушите са й на нивото на окото ама много си ги дига.Когато я постригвам си е в отпуснато състояние ,в други ситуации си ги дига.Ще я издебна да я снимам отпусната ;D
Публикувано: 15 December 2008 - 10:04 PM
ralica_v , след като ги подстрижеш отвътре задължително да ги почистиш. Иначе е ясно, че за снимката седи малко нащрек, но все пак малко трябва да се спуснат още, пробвай. ;)
Публикувано: 16 December 2008 - 03:15 PM
Рали добре се справаш с подстригването :blink: малко по- малко и ще постигнеш желаният резултат :yahoo: а аз немога с Томи ,че много се дърпа в салона стои мирен а в къщи и за минутка не кротва ;D ние миналата седмица бяхме на подстрижка :yahoo:
Публикувано: 17 December 2008 - 08:40 AM
Иееее :yahoo: много се радвам че ми харесвате "творбата".
Да nat8 наистина е много приятно.А и Кара въобще не се съпротивлява...е знаеше че след всяко едно спиране на машинката получава наградка и кротуваше.В къщи малко се мръщят за ушичките,ама иначе беше като катерица.... ;D
Да nat8 наистина е много приятно.А и Кара въобще не се съпротивлява...е знаеше че след всяко едно спиране на машинката получава наградка и кротуваше.В къщи малко се мръщят за ушичките,ама иначе беше като катерица.... ;D