Подарявам мъжки дог
Публикувано: 16 September 2010 - 10:26 PM
"Така е, но си мисля че, интереса не е голям и информацията е достатъчна! по скоро бих проължил ако има интерес от бившия собственик,но такъв няма за съжаление(незнам как се разели с това момче сигорно му е страшно тежко, перфектно куче)!"
И това е вярно, но пък всички тук ще се радваме да сме в течение на една история с хепи енд!
А това, че никой не пише, не означава, че никой не чете и не се радва на снимките на двете ти момчета!
И това е вярно, но пък всички тук ще се радваме да сме в течение на една история с хепи енд!

Публикувано: 23 September 2010 - 11:51 AM
Като някой лорд гледа от терасата
Надявам се все пак да пускате по някоя снимчица. Много хора не пишат, но гледат редовно темите и много се радват на щастието на животните. Аз примерно, като съм в кофти настроение винаги си отварям винаги "Чудния край".

Надявам се все пак да пускате по някоя снимчица. Много хора не пишат, но гледат редовно темите и много се радват на щастието на животните. Аз примерно, като съм в кофти настроение винаги си отварям винаги "Чудния край".
Публикувано: 01 July 2011 - 04:21 PM
Снимките са страхотни. И на рота и на дога. Не спирайте да ги публикувате от време-на време. Наистина има много хора,които макар да не пишат,им се радват и им става драго,че кучето е обичано и правилният тип човек го е осиновил.

Life Sucks,And Then You DIE!
We're spinning round on this ball of hate,there's no parole, there's no great escape.
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 08 September 2012 - 03:26 PM
Здравейте, отдавна несъм ви информирал за битието на Ричи. За съжаление не всичко беше добре при нас през този период. Доги претърпя операция от кисти на простатата ! За наша радост с много любов и грижи всичко премина и сега е чисто нов.Играе и си хапва като малко кутре( с две думи обича живота и знае как да му се радва)ето малко снимки от днес:
Публикувано: 08 September 2012 - 07:03 PM

Публикувано: 28 December 2012 - 07:05 AM
Отдавна не съм влизал тук,но се радвама че моето момче е ок и изглежда страхотно,радвам се че попадна на хора като вас.Благодаря ви!!!!А за писането просто толкова време ми беше болно че даже и снимки не ми се гледаха.И във връзка с това днес спасих един лабрадор който вече е изкъпан и ваксиниран.Не знам какъв човек трябва да си да си изхвърлиш кучето,уви пак не мога да го задържа,така че някой ако го иска да пише.
Публикувано: 10 November 2013 - 04:18 PM
Здравейте , септемри месец дядо Ричко навърши цели 8 години и разбирасе получи достойни подаръци! Чета теми за догове и как живеели до 6-7 години. Искренно се надявам да не е така , защото на Ричон му се живеят още поне 8 и то пълноценно.Не се спира да играе да лае а апетита е мале мале
налага се да го огрничавам защото знам че на неговата възраст не е добре да преяжда .Ето го и него вече на осем заедно с най добрия си другар в белите .
налага се да го огрничавам защото знам че на неговата възраст не е добре да преяжда .Ето го и него вече на осем заедно с най добрия си другар в белите .